Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Kirjavinkkauksen ABC

Ensimmäisessä kirjavinkkauswebinaarissamme kokenut kirjavinkkaaja, Porin kaupunginkirjaston lasten ja nuorten osastolla työskentelevä Arja Palonen opastaa osallistujat kirjavinkkauksen maailmaan.

Kumulan kirjavinkkauswebinaarien ensimmäisessä osassa tutustutaan kirjavinkkauksen maailmaan!

Mitä kirjavinkkaus on? Miksi sitä tehdään? Mitkä ovat parhaat vinkit kirjavinkkaamiseen? Arja vastaa näihin ja moniin muihin vinkkauksen perusteita koskeviin kysymyksiin webinaarissamme!

Webinaarin kesto on 1 h.
Webinaariin mahtuu enimmillään 100 osallistujaa ja se on tarkoitettu Kumulan jäsenille. Ilmoittautua voi aina webinaarin alkuun saakka, tai siihen asti kuiin vain paikkoja riittää!

Ilmoittautuminen tapahtuu rekisteröitymällä palveluun, joka on kaikille osallistujille ilmaista. Jatkossa seuraaviin koulutuksiimme jäsenet voivat ilmoittautua samoilla käyttäjätunnuksilla! Kaikki Kumulan webinaarit löydät osoitteesta http://videokoulutus.fi/kumula

Vuonna 2018 toteutamme 4 kirjastoalan ammattilaisille suunnattua kirjavinkkauswebinaaria. Ensimmäinen osa käsittelee perustietoutta vinkkauksesta, seuraavissa osissa syvennytään enemmän kirjavinkkauksen saloihin.

Kaikki Kumulan webinaarit ovat jäsenillemme maksuttomia.

Koulutusarvostelu


Kouluttajat

Kuntien asiantuntijat - Kumula ry

Kumula ry