Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Peruttu: ajanhallinnan perusteet

Ajanhallinnan perusteet

Tuntuuko siltä, että työt kuormittavat liikaa ja niin töissä kuin vapaa-ajallakin on kiireen tuntu? Kaipaatko apua stressinhallintaan ja työkaluja itsesi johtamiseen?


Kumulan ja Specian webinaarisarjassa opetellaan ajanhallinnan perusteita ja työkaluja asioiden hallintaan. Kolmiosaisessa sarjassa annetaan konkreettisia työkaluja ja esimerkkejä siitä, miten saadaan tehokkuutta päivään ja miten kiireen tuntua voidaan taltuttaa työlistan pituudesta riippumatta.

Kouluttajana toimii ajanhallinnan mestari Leo Stranius. Ajanhallintavalmennuksen lisäksi Leo työskentelee toiminnanjohtajana Kansalaisareenassa ja Helsingin kaupunginvaltuutettuna.

Webinaarit keskittyvät ajanhallintaan kolmessa erässä:
1. Ajanhallinnan perusteet (12.4., klo 18-19)
2. Kolmen askeleen malli asioiden hallintaan (syksy 2018)
3. Tehokkuutta päivään ja ajanhallinnan onnistumisen resepti (syksy 2018)

Voit osallistua joko vain yhteen osioon tai vaikkapa kaikkiin kolmeen! Tallenteet ovat Kumulan ja Specian jäsenten käytettävissä myös myöhemmin. Kaikki webinaarimme ovat jäsenillemme avoimia ja maksuttomia!

Leo kuvaa ajanhallinnan perusteita seuraavasti:

”Olennaista on tämä: Syö terveellisesti, harrasta säännöllisesti liikuntaa ja nuku riittävästi sekä vietä aikaa läheistesi kanssa.

Tämän lisäksi kannattaa muistaa muutama perusasia:
1. Lähtökohta: Aika on oikeudenmukainen resurssi, koska sitä on meillä kaikilla käytössämme yhtä paljon. Parasta ajanhallintaa on itsensä johtaminen ja merkityksellisten valintojen tekeminen.
2. Käytännössä: Suunnittele työsi, työskentele suunnitelman mukaan sekä sovi mitä tehdään ja tee mitä sovitaan.
3. Pidä mielessä: Tärkeät asiat kannattaa tehdä silloin, kun niillä ei ole vielä kiire. Näin kiire ja stressi eivät häiritse silloin, kun panokset ovat kaikkein korkeimmat.”

Kouluttajat

Kuntien asiantuntijat - Kumula ry

Kumula ry

Specia Ry