Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Miten tietosuoja-asetus vaikuttaa käytännössä?

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018.

Uudistuva tietosuojamaailma ja tiukentuvat henkilötietojen käsittelyn velvoitteet koskevat laajasti koko kuntaa ja erilaisissa tehtävissä kunnissa toimivia. Koulutuksessa käydään läpi eri töiden ja tehtävien näkökulmista EU tietosuoja-asetusta ja henkilötietojen käsittelyä. Koulutus sopii muun muassa asiakirjahallinnon, neuvonnan, toimielimen sihteerin/valmistelijan/esittelijän, toimistosihteerin, henkilöstöasioiden ja tietohallinnon parissa työskenteleville.

Kouluttajina toimivat erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja erityisasiantuntija Ulla Tirronen Hallintoakatemiasta.

Koulutus alkaa klo 9:30 ja loppuu klo 11:00.

Koulutukseen mahtuu 100 kumulalaista. Ilmoittauduthan etukäteen rekisteröitymällä palveluun! Jos olet jo rekisteröitynyt, voit käyttää samoja tunnuksia myös tähän koulutukseemme.

Muistathan, että muut Kumulan webinaarit löydät osoitteesta http://videokoulutus.fi/kumula !

Kaikki Kumulan webinaarit ovat jäsenillemme maksuttomia.

Kouluttajat

Kuntien asiantuntijat - Kumula ry

Kumula ry

Hallintoakatemia

Tuuli Tarukannel

Olen kuntia eri puolilla maata ja erilaisissa tehtävissä katsonut HTM. Kiinnostuksen kohteinani on kaikki kuntiin ja hallintoon liittyvä. En ole törmännyt ongelmaan, joka ei ratkeaisi lukemalla Harjula-Prättälää tai juoksemalla.
Suomen Videokoulutus Oy

Ulla Tirronen