Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Peruutettu: Suostumus ja informointi tietosuoja-asetuksen mukaan

Huom. tämä koulutus on peruutettu! Mikäli tarvitset ko. aiheesta koulutusta, ole yhteydessä osoitteseen info@hallintoakatemia.fi.

**

Koulutuksessa perehdytään siihen kuinka hankkia tietosuoja-asetuksen mukainen suostumus vapaaehtoisissa rekistereissä oikein, miten varmistaa suostumuksen hyvä dokumentointi sekä mitä tehdä suostumuksen peruutustilanteissa.

Koulutuksessa perehdytään myös laajemmin asetuksen mukaisiin oikeisiin rekisteröidyn informointitapoihin. Millä tavoin rekisterinpitäjän tulee informoida rekisteröityä henkilötietojen käsittelystä? Riittääkö esimerkiksi, että on päivittänyt tietosuojaselosteet tietosuoja-asetuksen mukaiseksi? Koulutuksessa tuodaan esille myös hyviä informointitapoja.

Koulutus on tarkoitettu kuntien henkilöstölle, jotka vastaavat tietosuoja-asetuksen mukaisesta rekisteröidyn henkilön informoinnista kun kunnassa käsitellään henkilötietoja.

Kouluttajina toimivat erityisasiantuntijat Tuuli Tarukannel ja Ulla Tirronen Hallintoakatemiasta.

OHJELMA:

klo 13.45 testausaika - testaa, että etäyhteytesi toimii ennen kuin koulutus alkaa

klo 14.00 Koulutus alkaa

Suostumus
- Miten hankitaan suostumus oikein
- Suostumuksen peruutus
- Dokumentointi

Tuuli Tarukannel

Informointi
- Miten tietosuoja-asetuksen mukaan tulee informoida
- Mitä keinoja informointiin on
- Hyviä esimerkkejä

Ulla Tirronen

klo 16.00 Koulutus päättyy

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 16.8.2018 mennessä.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Tuuli Tarukannel

Olen kuntia eri puolilla maata ja erilaisissa tehtävissä katsonut HTM. Kiinnostuksen kohteinani on kaikki kuntiin ja hallintoon liittyvä. En ole törmännyt ongelmaan, joka ei ratkeaisi lukemalla Harjula-Prättälää tai juoksemalla.
Suomen Videokoulutus Oy

Ulla Tirronen

Suomen Videokoulutus

Suomen Videokoulutus

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Luottamushenkilön ABC -videotallenne

Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. >> Tutustu

Luottamushenkilön ABC

Helppo ja edullinen tapa kouluttautua: tunnin mittainen videotallenne (videon kokonaispituus on 1h 6 min). Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. Vältä turhat virheet päätöksenteossa ja käy läpi pakettimme keskeisimmistä asioista. Koulutuksen aiheet: 1. Kunnan toiminta 2. Kunnan toimielimet 3. Kunnan johtaminen 4. Asian käsittely kunnassa 5. Hallinnon järjestäminen 6. Kokoukset 7. Kokouksen kulku 8. Esteellisyys, otto-oikeus ja eriävä mielipide 9. Julkisuusasiat 10. Luottamushenkilön oikeudet ja velvollisuudet Kouluttaja: Erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hinnat ja lisätiedot Tallenteen hinta on 89 euroa / henkilö (+alv 24 %). Ryhmäilmoittautumisten osalta huom: Hinta alenee suhteessa osallistujamäärään. Jos koulutukseen osallistuu: 5 tai enemmän, 80 euroa/henkilö 10 tai enemmän 70 euroa /henkilö 20 tai enemmän 60 euroa /henkilö 30 tai enemmän 50 euroa /henkilö Tallenteen katseluoikeus on 2 viikkoa. Jotta voit katsoa tallenteen, suosittelemme käyttämään Chrome tai Firefox -selainta. Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, puh. 040 656 9684. >> Tutustu

Kuntakonsernin johtamisen käytännön tavat - hyviä esimerkkejä

Koulutuksessa käsitellään kuntakonsernin johtamiseen liittyviä käytännön esimerkkejä kuten: - mitä hyviä tapoja on viedä viestiä konsernijohdon ja yhtiön ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden välillä - mitkä ovat omistajaohjauksen keinoja, jotka ovat sallittuja, mutta myös toimivia kunnan ja kuntayhtiön näkökulmasta - mitä konserniohjeessa on hyvä olla. Kouluttajana toimivat Hallintoakatemian erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja Mikkelin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso. >> Tutustu