Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Nettijulkisuus teknisellä toimialalla

HUOM. Koulutus on vahvistettu pidettäväksi suunnitellusti, joten voit edelleen ilmoittautua koulutukseen. Olemme lähettäneet 17.8.2018 osallistumisvahvistuksen ja tekniset ohjeet ko. päivään mennessä ilmoittautuneille. 17.8.2018 jälkeen ilmoittautuneille lähetämme osallistumisvahvistuksen ja tekniset ohjeet koulutusta edeltävänä päivänä. Mikäli olet ilmoittautunut ja et ole saanut näitä ohjeita sähköpostiisi, ole meihin välittömästi yhteydessä (info@hallintoakatemia.fi).

***

Viime vuonna voimaan tullut kuntalaki toi kunnalle uusia vaatimuksia siitä, mitä tietoja nettisivuilta on löydyttävä. Lakiuudistuksen yhteydessä lisättiin helpomman tiedonsaannin lisäksi myös kuntalaisten vaikuttamis- ja osallistumismahdollisuuksia. Näiden lisäksi netissä tietoja julkaistessa on otettava huomioon toukokuussa voimaan tullut uusi EU-tietosuoja-asetus. Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti esimerkein läpi mitä on teknisellä toimialalla otettava huomioon julkaistessa tietoja netissä.

Koulutus sopii kaikille kuntien teknisellä toimialalla sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville sekä niille, jotka vastaavat teknisen toimialan asioiden päivittämisestä kunnan verkkosivuille.

OHJELMA:

11.00 Koulutus alkaa

Mitä on otettava huomioon netissä julkaistessa?
- Henkilötiedot ja EU:n tietosuoja-asetuksen vaikutukset

Mitä teknisellä toimialalla on julkaistava netissä? Entä mitä olisi hyvä julkaista?

Sähköiset lupapalvelut, osallistamisen mahdollisuudet sekä muut digitaaliset palvelut teknisellä toimialalla

13.00 Koulutus päättyy

Kouluttajana toimii HTM Riikka Uoti, jonka osaaminen painottuu erityisesti kunnallisoikeudellisiin sekä hallinto-oikeudellisiin kysymyksiin ja maankäyttö- ja rakennuslakiin. Riikka on tällä hetkellä vs. hallintojohtajana Nurmijärven kunnan ympäristötoimialalla, jossa hän toimii muun muassa asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan pöytäkirjanpitäjänä, hallinnollisena asiantuntijana kaavoitukseen ja rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä sekä teknisen toimialan viestintävastaavana.

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Koulutuksen yhteydessä on tilanteen mukaan mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä aiheeseen liittyen. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia

Suomen Videokoulutus

Suomen Videokoulutus


Tutustu myös

Luottamushenkilön ABC -videotallenne

Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. >> Tutustu

Luottamushenkilön ABC

Helppo ja edullinen tapa kouluttautua: tunnin mittainen videotallenne (videon kokonaispituus on 1h 6 min). Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. Vältä turhat virheet päätöksenteossa ja käy läpi pakettimme keskeisimmistä asioista. Koulutuksen aiheet: 1. Kunnan toiminta 2. Kunnan toimielimet 3. Kunnan johtaminen 4. Asian käsittely kunnassa 5. Hallinnon järjestäminen 6. Kokoukset 7. Kokouksen kulku 8. Esteellisyys, otto-oikeus ja eriävä mielipide 9. Julkisuusasiat 10. Luottamushenkilön oikeudet ja velvollisuudet Kouluttaja: Erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hinnat ja lisätiedot Tallenteen hinta on 89 euroa / henkilö (+alv 24 %). Ryhmäilmoittautumisten osalta huom: Hinta alenee suhteessa osallistujamäärään. Jos koulutukseen osallistuu: 5 tai enemmän, 80 euroa/henkilö 10 tai enemmän 70 euroa /henkilö 20 tai enemmän 60 euroa /henkilö 30 tai enemmän 50 euroa /henkilö Tallenteen katseluoikeus on 2 viikkoa. Jotta voit katsoa tallenteen, suosittelemme käyttämään Chrome tai Firefox -selainta. Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, puh. 040 656 9684. >> Tutustu

Kuntakonsernin johtamisen käytännön tavat - hyviä esimerkkejä

Koulutuksessa käsitellään kuntakonsernin johtamiseen liittyviä käytännön esimerkkejä kuten: - mitä hyviä tapoja on viedä viestiä konsernijohdon ja yhtiön ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden välillä - mitkä ovat omistajaohjauksen keinoja, jotka ovat sallittuja, mutta myös toimivia kunnan ja kuntayhtiön näkökulmasta - mitä konserniohjeessa on hyvä olla. Kouluttajana toimivat Hallintoakatemian erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja Mikkelin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso. >> Tutustu