Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Uusi varhaiskasvatuslaki käytännössä

Uusi varhaiskasvatuslaki tulee voimaan 1.9.2018. Uusi laki vahvistaa varhaiskasvatuksen laatua esimerkiksi nostamalla henkilöstön koulutustasoa. Tulevaisuudessa päiväkodeissa työskentelee moniammatillisena tiiminä varhaiskasvatuksen opettajia, varhaiskasvatuksen sosionomeja ja lastenhoitajia. Myös tiedon siirto varhaiskasvatuksen, viranomaisten ja kodin välillä helpottuu varhaiskasvatuksen tietovarannon käyttöönoton myötä.

Kouluttajana toimii opetusneuvos Pia Kola-Torvinen, joka toimii Opetushallituksessa varhaiskasvatus ja perusopetus -yksikön asiantuntijana. Hänellä on kokemusta varhaiskasvatuksen järjestämisestä kuntatasolla kuin myös kansallisella tasolla varhaiskasvatuksen kehittämisestä. Kansallisella tasolla Pia on yksi varhaiskasvatussuunnitelman perusteiden kirjoittajista.

Koulutus on tarkoitettu kunnan varhaiskasvatuksen johtajille, kuten sivistystoimenjohtajille ja varhaiskasvatusjohtajille, sekä päiväkodinjohtajille.

TEKNISET VINKIT:

1. Suosittelemme lähetyksen katseluun Google Chrome -selainta. Suosittelemme välttämään Internet Explorer -selainta.
2. Jos kuva tai ääni pysähtyy, kannattaa ensin kokeilla selainnäkymän päivittämistä.
3. Jos et näistä neuvoista huolimatta saa lähetystä toimimaan, olethan meihin yhteydessä 040 578 7264 tai info@hallintoakatemia.fi, niin katsotaan yhdessä.

OHJELMA:

11.30 Koulutus alkaa

Uuden varhaiskasvatuslain keskeisimmät muutokset ja niiden
vaikutukset käytännössä

Lapsen edun -periaatteen vahvistuminen

Miten uudet henkilöstön koulutusvaatimukset vaikuttavat kunnissa?

Varhaiskasvatuksen tietovaranto

13.30 Koulutus päättyy

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Koulutuksen yhteydessä on tilanteen mukaan mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä aiheeseen liittyen. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia

Suomen Videokoulutus

Suomen Videokoulutus


Tutustu myös

Luottamushenkilön ABC -videotallenne

Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. >> Tutustu

Luottamushenkilön ABC

Helppo ja edullinen tapa kouluttautua: tunnin mittainen videotallenne (videon kokonaispituus on 1h 6 min). Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. Vältä turhat virheet päätöksenteossa ja käy läpi pakettimme keskeisimmistä asioista. Koulutuksen aiheet: 1. Kunnan toiminta 2. Kunnan toimielimet 3. Kunnan johtaminen 4. Asian käsittely kunnassa 5. Hallinnon järjestäminen 6. Kokoukset 7. Kokouksen kulku 8. Esteellisyys, otto-oikeus ja eriävä mielipide 9. Julkisuusasiat 10. Luottamushenkilön oikeudet ja velvollisuudet Kouluttaja: Erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hinnat ja lisätiedot Tallenteen hinta on 89 euroa / henkilö (+alv 24 %). Ryhmäilmoittautumisten osalta huom: Hinta alenee suhteessa osallistujamäärään. Jos koulutukseen osallistuu: 5 tai enemmän, 80 euroa/henkilö 10 tai enemmän 70 euroa /henkilö 20 tai enemmän 60 euroa /henkilö 30 tai enemmän 50 euroa /henkilö Tallenteen katseluoikeus on 2 viikkoa. Jotta voit katsoa tallenteen, suosittelemme käyttämään Chrome tai Firefox -selainta. Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, puh. 040 656 9684. >> Tutustu

Kuntakonsernin johtamisen käytännön tavat - hyviä esimerkkejä

Koulutuksessa käsitellään kuntakonsernin johtamiseen liittyviä käytännön esimerkkejä kuten: - mitä hyviä tapoja on viedä viestiä konsernijohdon ja yhtiön ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden välillä - mitkä ovat omistajaohjauksen keinoja, jotka ovat sallittuja, mutta myös toimivia kunnan ja kuntayhtiön näkökulmasta - mitä konserniohjeessa on hyvä olla. Kouluttajana toimivat Hallintoakatemian erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja Mikkelin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso. >> Tutustu