Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Miten teen työnhyvinvointiohjelman?

Huom! Tämä koulutus on peruutettu vähäisen ilmoittautumismäärän takia. Mikäli asia on ajankohtainen organisaatiossasi ja haluaisit tästä koulutusta, olethan meihin yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi

**

Tässä koulutuksessa käydään läpi tiivistettynä miten teet työnhyvinvointiohjelman kunnassa tai kuntayhtymässä ja millaisia sisältöjä työhyvinvointiohjelmaan kannattaa ottaa mukaan. Kouluttajana toimii henkilöstöpäällikkö Mikko Nyberg Mänttä-Vilppulan kaupungilta.

Koulutus on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien henkilöstölle, joiden vastuualueella työhyvinvoinnin kehittäminen omassa organisaatiossa on.  Koulutus sopii erinomaisesti esimerkiksi hallinto- henkilöstö- ja taloushallinnon ammattilaisille, esimiehille sekä työnantajan edustajille.

Työnhyvinvointiohjelma kokoaa parhaimmillaan yhteen eri työkykyjohtamisen, työkykyä edistävän toiminnan ja työsuojelun käytännöt yhdeksi kokonaisuudeksi, joita voidaan kehittää yhteistoiminnassa tehokkuuden, työilmapiirin ja johtamisprosessien parantamiseksi.

Kouluttaja Mikko Nyberg on pidetty kouluttaja, joka osaa vastata niin käytännön kuin teorian näkökulmasta kuntakentän kinkkisiin henkilöstöaiheisiin kysymyksiin.

OHJELMA

8.45 testaa yhteytesi toimivuus

9.00 Koulutus alkaa

Työnhyvinvointiohjelman sisällöt ja yhteistyökumppanit

Työkykyjohtaminen tiedolla johtaminen muutosjohtaminen

Aktiivisen tuen käytännöt

Työsuojelun kytkeminen ohjelmaan

Erityiskohtia: mm. savuton kunta, ilmapiiriasiat, työhyvinvointikyselyt

klo 11.00 Koulutus päättyy

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 22.11.2018.

**

TEKNISET LISÄTIEDOT
Koulutus alkaa klo 8.45 testausajalla (voit testata tällöin yhteytesi toimivuuden), varsinainen koulutus alkaa klo 9.00 ja päättyy klo 11.00.

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

RYHMÄALENNUS
Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50+, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Luottamushenkilön ABC -videotallenne

Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. >> Tutustu

Luottamushenkilön ABC

Helppo ja edullinen tapa kouluttautua: tunnin mittainen videotallenne (videon kokonaispituus on 1h 6 min). Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. Vältä turhat virheet päätöksenteossa ja käy läpi pakettimme keskeisimmistä asioista. Koulutuksen aiheet: 1. Kunnan toiminta 2. Kunnan toimielimet 3. Kunnan johtaminen 4. Asian käsittely kunnassa 5. Hallinnon järjestäminen 6. Kokoukset 7. Kokouksen kulku 8. Esteellisyys, otto-oikeus ja eriävä mielipide 9. Julkisuusasiat 10. Luottamushenkilön oikeudet ja velvollisuudet Kouluttaja: Erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hinnat ja lisätiedot Tallenteen hinta on 89 euroa / henkilö (+alv 24 %). Ryhmäilmoittautumisten osalta huom: Hinta alenee suhteessa osallistujamäärään. Jos koulutukseen osallistuu: 5 tai enemmän, 80 euroa/henkilö 10 tai enemmän 70 euroa /henkilö 20 tai enemmän 60 euroa /henkilö 30 tai enemmän 50 euroa /henkilö Tallenteen katseluoikeus on 2 viikkoa. Jotta voit katsoa tallenteen, suosittelemme käyttämään Chrome tai Firefox -selainta. Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, puh. 040 656 9684. >> Tutustu

Kuntakonsernin johtamisen käytännön tavat - hyviä esimerkkejä

Koulutuksessa käsitellään kuntakonsernin johtamiseen liittyviä käytännön esimerkkejä kuten: - mitä hyviä tapoja on viedä viestiä konsernijohdon ja yhtiön ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden välillä - mitkä ovat omistajaohjauksen keinoja, jotka ovat sallittuja, mutta myös toimivia kunnan ja kuntayhtiön näkökulmasta - mitä konserniohjeessa on hyvä olla. Kouluttajana toimivat Hallintoakatemian erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja Mikkelin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso. >> Tutustu