Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Kuinka pidän vaikuttavat kehityskeskustelut

Parhaimmillaan kehityskeskusteluissa saadaan ja annetaan palautetta, käsitellään yksilöllisiä ja yhteisiä työtehtäviä, kehitetään osaamista sekä energisoidutaan puolin ja toisin.

Liian usein kehityskeskustelut jäävät pintapuoliseksi keskusteluiksi, joiden vaikuttavuutta ei tosiasiallisesti mitata. Joskus niistä puhutaan jopa “välttämättömänä pahana”, jotka tulee vain käydä, mutta jollei ole väliä oikeaan työtilanteeseen ja sen kehittymiseen.
Jos sinusta tuntuu tältä, niin sinun kannattaa osallistua tähän koulutukseen.

Koulutuksessa kuulet miten saat rakennettua kehityskeskusteluista sellaiset, että ne koetaan aidosti hyödylliseksi sekä esimiehen että työntekijän kannalta. Koulutuksen jälkeen et enää tuskastu kehityskeskustelujen lähestymisestä, vaan odotat niitä käyttääksesi sen vaikuttavaan keskusteluun työntekijäsi kanssa.

Tämä koulutus on tarkoitettu esimiehille.

Kouluttajana toimii toimii valmentaja, VTM Timo Huttunen, Muuvon. Timolta on tulossa julkaisuun syksyllä 2018 kirja “Johdetaan yhdessä – Hypeä vai työpaikan todellisuutta?”, jossa käsitellään johtajien ja henkilöstön välistä yhteiseloa työpaikoilla. Tämän yhteiselon “sujuvoittamisessa” kehityskeskustelut ovat yksi työkalu, jolla varmistaa, että yhteiselo sujuu ja työt tulevat tehdyksi.

Koulutus alkaa klo 14 ja päättyy klo 16.

klo 13.45 testausaika - testaa yhteytesi toimivuus ennen koulutuksen alkua

14.00 Koulutus alkaa

Kehityskeskustelut: miten hyödynnät tätä työkalua sekä lyhyellä että pitkällä aikavälillä

Hyviä ja huonoja kokemuksia - vinkkejä ja ohjeita

Eri tavat vetää kehityskeskusteluja - konkreettisia työkaluja

Kuinka seurata kehityskeskustelun “tuloksia” - näin huolehdit vaikuttavuudesta pitkällä aikavälillä

16.00 Koulutus päättyy

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Luottamushenkilön ABC -videotallenne

Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. >> Tutustu

Luottamushenkilön ABC

Helppo ja edullinen tapa kouluttautua: tunnin mittainen videotallenne (videon kokonaispituus on 1h 6 min). Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. Vältä turhat virheet päätöksenteossa ja käy läpi pakettimme keskeisimmistä asioista. Koulutuksen aiheet: 1. Kunnan toiminta 2. Kunnan toimielimet 3. Kunnan johtaminen 4. Asian käsittely kunnassa 5. Hallinnon järjestäminen 6. Kokoukset 7. Kokouksen kulku 8. Esteellisyys, otto-oikeus ja eriävä mielipide 9. Julkisuusasiat 10. Luottamushenkilön oikeudet ja velvollisuudet Kouluttaja: Erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hinnat ja lisätiedot Tallenteen hinta on 89 euroa / henkilö (+alv 24 %). Ryhmäilmoittautumisten osalta huom: Hinta alenee suhteessa osallistujamäärään. Jos koulutukseen osallistuu: 5 tai enemmän, 80 euroa/henkilö 10 tai enemmän 70 euroa /henkilö 20 tai enemmän 60 euroa /henkilö 30 tai enemmän 50 euroa /henkilö Tallenteen katseluoikeus on 2 viikkoa. Jotta voit katsoa tallenteen, suosittelemme käyttämään Chrome tai Firefox -selainta. Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, puh. 040 656 9684. >> Tutustu

Kuntakonsernin johtamisen käytännön tavat - hyviä esimerkkejä

Koulutuksessa käsitellään kuntakonsernin johtamiseen liittyviä käytännön esimerkkejä kuten: - mitä hyviä tapoja on viedä viestiä konsernijohdon ja yhtiön ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden välillä - mitkä ovat omistajaohjauksen keinoja, jotka ovat sallittuja, mutta myös toimivia kunnan ja kuntayhtiön näkökulmasta - mitä konserniohjeessa on hyvä olla. Kouluttajana toimivat Hallintoakatemian erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja Mikkelin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso. >> Tutustu