Kurssi on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Digityökalut hyötykäyttöön kunnassa: osallista ja viesti helposti

Koulutuksessa käsitellään hyviä ja käytännöllisiä tapoja kuntalaisten osallistamiseen eri kanavilla ja kunnan viestintään esimerkiksi sosiaalisessa mediassa. Koulutus on tarkoitettu työssään sivutoimisesti kuntien ja kuntalaisten osallisuutta ja viestintää pohtiville eli kurssilla on perustyökaluja, välineitä ja vinkkejä helppoon, nopeaan ja kuntalaisen näkökulmastakin vaivattomaan osallistumiseen. Hyvä osallistaminen ja hyvä viestiminen luo onnistuessaan aitoa halua osallistua kunnan toimintaan ja synnyttää luottamusta kuntien ja kuntalaisten välillä. Sähköinen osallistuminen on koko ajan yhä arkipäiväisempää. Kurssilla käsitellään myös hyviä vinkkejä erilaisiin someviestintätilanteisiin, joita tulee vastaan kun osallistaa sähköisesti sekä millä työkaluilla saat apua näihin viestintätilanteisiin.

Koulutuksessa käsitellään seuraavia aiheita:

-Päätöksentekoon osallistaminen sähköisesti
- Kuntalaisen osallistaminen ja hyvät käytännön vinkit
-Kuntien erilaiset viestinnän mahdollisuudet
-Vinkit erilaisiin someviestintätilanteisiin

Koulutus on tarkoitettu erityisesti kuntien ja kuntayhtymien henkilöstölle, joiden työtehtäviin kuuluu oman tehtävänsä lisäksi viestiä esimerkiksi tapahtumista tai osallistaa kuntalaisia sähköisesti.

Kouluttajana verkkokurssilla toimivat erityisasiantuntijat Tuuli Tarukannel ja Ulla Tirronen (Hallintoakatemia).

Verkkokurssi on opiskelijan näkökulmasta laadittu tiivis koulutuspaketti. Kurssin aihe on jaettu eri alaosioihin oppimisen helpottamiseksi. Kussakin osiossa on tiivis johdatus aiheeseen, asiantuntijoiden koulutusvideoita sekä oppimista tukevia nopeita harjoitustehtäviä, joihin saat vastaukset heti. Kurssi on auki neljän viikon ajan ja pystyt opiskelemaan kurssin aukioloaikana oman aikataulusi mukaan – ajasta, välineestä ja paikasta riippumatta. Osallistuaksesi verkkokurssillemme tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Verkkokurssin ryhmäalennus:

Osallistujien lukumäärä:
5-9, hinta on 130 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
10-19, hinta on 115 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
20-29, hinta on 100 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
30-39, hinta on 95 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
40-49, hinta on 90 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
50+, hinta on 85 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja

HUOM! Tässä hinnoittelu siis per osallistuja, koska kaikki osallistujat tarvitsevat omat tunnukset tehtävien suorittamista ja kurssitodistusta varten.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179,80 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Ulla Tirronen

Koulutuksen ja kuntahallinnon ammattilainen, Hallintoakatemian erityisasiantuntija. Koulutukseltani olen HTM. Rakastan kuntia, hallintoa ja katson maailmaa usein digilasien läpi.
Hallintoakatemia

Tuuli Tarukannel

Olen kuntia eri puolilla maata ja erilaisissa tehtävissä katsonut HTM. Kiinnostuksen kohteinani on kaikki kuntiin ja hallintoon liittyvä. En ole törmännyt ongelmaan, joka ei ratkeaisi lukemalla Harjula-Prättälää tai juoksemalla.

Tutustu myös