Kurssi on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Tietosuojan perehdytyspaketti kunnille

Tietosuojaa koskevat säännökset ovat muuttuneet. Elämme aikaa, jolloin odotamme ensimmäisiä tulkintoja EU:n tietosuoja-asetuksesta sekä voimme “jättää unholaan” vanhan tutun henkilötietolain. Tietosuoja-asetus, tietosuojalaki ja hyvän tietosuojan toteuttaminen edellyttävät, että organisaatiot kouluttavat ja kouluttautuvat tietosuoja-asioissa hyvin ja riittävästi. Tämä verkkokurssi tuo varmuutta jokaiselle, joka työssään käsittelee henkilötietoja.

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu sekä vahvistamaan henkilötietojen käsittelyn osaamista että toimimaan hyvänä lisänä henkilöstön perehdytyksessä ja koulutuksessa tietosuojakysymyksiin. Verkkokurssilla perehdytään keskeisiin tietosuoja-asetuksen tuomiin muutoksiin kunnissa ja kuinka toteuttaa asetusta käytännössä kunnissa.

Kurssin teemat ja sisältö ovat seuraavat:
1.Henkilötiedot ja tietosuoja - perusteita
- Käsitteet selviksi
- Tietosuoja-asetuksen ja tietosuojalain tuomat muutokset tietosuojakäytäntöihin

2.Rekisterinpitäjien ja käsittelijöiden velvollisuudet
-Keskeistä kuntien näkökulmasta
-Rekisterinpitäjän ja käsittelijän välinen suhde
-Noudatettavat periaatteet
-Muut rekisterinpitäjän velvollisuudet

3. Kuinka toteutamme henkilötietojen käsittelyssä rekisteröityjen oikeuksia?
-Rekisteröidyn oikeudet
- Rekisterinpitäjän velvollisuudet rekisteröidyn oikeuksien toteuttamisen näkökulmasta
-Informointi
-Suostumus

4. Tietosuojaorganisaation kehittäminen ja erilaiset käytännön ohjeet
- Minkälainen on hyvä tietosuojaorganisaatio?
-Mitä on kenenkin vastuulla
-Käytännön ohjeita ja ratkaisuja

Kurssi on tarkoitettu kaikille työssään henkilötietoja käsitteleville sekä koko organisaatiolle yhteiseksi koulutukseksi. Koulutuksen tehtyään koulutuksesta saa todistuksen, jolla organisaatio pystyy osoittamaan, että on kouluttanut henkilöstölleen tietosuojaan ja henkilötietojen käsittelyyn liittyvät perusteet. Kuitenkin huomioithan, että kurssi on nimenomaan perehdytyspaketti - jos olet jo kokenut konkari tietosuojakysymyksissä, kannattaa sinun pohtia jonkun muun ajankohtaiskurssin käyntiä tämän perehdytyspaketin sijaan.

Kouluttajina verkkokurssilla toimivat Tuuli Tarukannel ja erityisasiantuntija, HTM, Ulla Tirronen Hallintoakatemiasta.


Verkkokurssimme ovat opiskelijan näkökulmasta laadittuja tiiviitä koulutuspaketteja. Koulutukset perustuvat lyhyisiin videoluentoihin ja oppimistehtäviin. Verkkokurssin hinta on vain 145 euroa (+alv 24 %)/osallistuja. Kurssin avauduttua saat kurssin materiaalin käyttöösi kokonaisuudessaan neljän viikon ajaksi.

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Verkkokurssin ryhmäalennus:

Osallistujien lukumäärä:
5-9, hinta on 130 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
10-19, hinta on 115 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
20-29, hinta on 100 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
30-39, hinta on 95 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
40-49, hinta on 90 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
50+, hinta on 85 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja

HUOM! Tässä hinnoittelu siis per osallistuja, koska kaikki osallistujat tarvitsevat omat tunnukset tehtävien suorittamista ja kurssitodistusta varten.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179,80 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Ulla Tirronen

Koulutuksen ja kuntahallinnon ammattilainen, Hallintoakatemian erityisasiantuntija. Koulutukseltani olen HTM. Rakastan kuntia, hallintoa ja katson maailmaa usein digilasien läpi.
Hallintoakatemia

Tuuli Tarukannel

Olen kuntia eri puolilla maata ja erilaisissa tehtävissä katsonut HTM. Kiinnostuksen kohteinani on kaikki kuntiin ja hallintoon liittyvä. En ole törmännyt ongelmaan, joka ei ratkeaisi lukemalla Harjula-Prättälää tai juoksemalla.

Tutustu myös