Kurssi on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Asiakaspalvelu kunnassa

Kunnassa toimitaan useissa eri asiakastilanteissa päivittäin. Kunnan asiakaspalvelua määrittää erityisesti hallintolain palveluperiaate, jonka mukaan hallinnossa asioivan tulee saada asianmukaisesti hallinnon palveluita. Asiakaspalvelija toimii osaltaan kunnan kasvoina kuntalaisen arjessa ja siksi asiakaspalvelussa korostuvat hyvät vuorovaikutustaidot sekä kyky ennakoida asiakkaan tarpeita.

Verkkokurssilla käydään läpi mikä määrittää kunnan asiakaspalvelua, mitä on hyvä asiakaspalvelu sekä mitä tehdä haastavissa asiakastilanteissa. Kurssin viimeisessä osiossa keskitytään asiakaspalvelun kehitykseen: asiakeskeisyyteen ja asiakaspalvelun tulevaisuuteen mm. digitalisaation näkökulmasta.

Koulutuksessa käydään läpi seuraavat teemat:
1. Asiakaspalvelu kunnassa - lainsäädäntö
2. Hyvä asiakaspalvelu
3. Haastavat ja uhkaavat asiakastilanteet
4. Asiakkuus, digitalisaatio ja tietosuoja - muutoksia ja uudistuksia

Koulutus on tarkoitettu erityisesti kuntien henkilöstölle, jotka toimivat työssään asiakastilanteissa. Kouluttajina verkkokurssilla toimivat Hallintoakatemian Tuuli Tarukannel, Henri Yli-Salomäki sekä Ulla Tirronen.

Verkkokurssi on opiskelijan näkökulmasta laadittu tiivis koulutuspaketti. Kurssin aihe on jaettu eri alaosioihin oppimisen helpottamiseksi. Kussakin osiossa on tiivis johdatus aiheeseen, asiantuntijoiden koulutusvideoita sekä oppimista tukevia nopeita harjoitustehtäviä, joihin saat vastaukset heti. Kurssi on auki 4 viikon ajan ja pystyt opiskelemaan kurssin aukioloaikana oman aikataulusi mukaan – ajasta, välineestä ja paikasta riippumatta. Osallistuaksesi verkkokurssillemme tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Verkkokurssin ryhmäalennus:

Osallistujien lukumäärä:
5-9, hinta on 130 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
10-19, hinta on 115 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
20-29, hinta on 100 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
30-39, hinta on 95 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
40-49, hinta on 90 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
50+, hinta on 85 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja

HUOM! Tässä hinnoittelu siis per osallistuja, koska kaikki osallistujat tarvitsevat omat tunnukset tehtävien suorittamista ja kurssitodistusta varten.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi

Kurssiarvostelu

Hinta: 179,80 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Tuuli Tarukannel

Olen kuntia eri puolilla maata ja erilaisissa tehtävissä katsonut HTM. Kiinnostuksen kohteinani on kaikki kuntiin ja hallintoon liittyvä. En ole törmännyt ongelmaan, joka ei ratkeaisi lukemalla Harjula-Prättälää tai juoksemalla.
Hallintoakatemia

Henri Yli-Salomäki

Hallintoakatemia

Ulla Tirronen

Koulutuksen ja kuntahallinnon ammattilainen, Hallintoakatemian erityisasiantuntija. Koulutukseltani olen HTM. Rakastan kuntia, hallintoa ja katson maailmaa usein digilasien läpi.

Tutustu myös