Kurssi on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Hallintolaki ja parempi hallinto - parempi päätös

Hallintolaki ja parempi hallinto tähtäväät asianosaisen näkökulmasta mahdollisimman oikeudenmukaiseen päätöksentekoon sekä viranomaisen näkökulmasta sujuvaan, luotettavaan ja tulokselliseen hallinto- ja päätöksentekokulttuuriin. Tällä kurssilla käsitellään hallintolain keskeisimpiä pykäliä, jotka ohjaavat viranomaisen päätöksentekoa. Kurssilla käsitellään, miten hyvän ja hyvin valmistellun prosessin lopputuloksena syntyy myös oikeusturvaa toteuttava ja parempaa hallintoa edistävä päätös. Kurssilla käydään asian käsittely läpi vireilletulosta aina täytäntöönpanoon taikka muutoksenhakuun saakka.

Koulutus on tarkoitettu kuntien ja valtion hallinnosta vastaaville ja hallinnossa toimiville henkilöille sekä muille, jotka soveltavat työssään hallintolakia taikka tekevät hallintopäätöksiä. Sopii erityisesti hallinnon sihteeri-, valmistelu- ja esittelytehtävissä toimiville henkilöille.

Kouluttajana verkkokurssilla toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta.

Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti ja esimerkkien kautta hyvän päätöksentekoprosessin näkökulmasta hallintolain keskeisimmät asiat:

* Hyvän hallinnon perusteet ja esteellisyys
* Asianosaisema ja asianosaisen velvollisuudet asian selvittämisessä
* Asian käsittely, ratkaiseminen ja perusteleminen, hyvin laadittu hallintopäätös
* Tiedoksianto, muutoksenhaku ja täytäntöönpano

Verkkokurssi on opiskelijan näkökulmasta laadittu tiivis koulutuspaketti. Kurssin aihe on jaettu eri alaosioihin oppimisen helpottamiseksi. Kussakin osiossa on tiivis johdatus aiheeseen, asiantuntijoiden koulutusvideoita sekä oppimista tukevia nopeita harjoitustehtäviä, joihin saat vastaukset heti. Kurssi on auki 4 viikon ajan ja pystyt opiskelemaan kurssin aukioloaikana oman aikataulusi mukaan – ajasta, välineestä ja paikasta riippumatta. Osallistuaksesi verkkokurssillemme tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Verkkokurssin ryhmäalennus:

Osallistujien lukumäärä:
5-9, hinta on 130 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
10-19, hinta on 115 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
20-29, hinta on 100 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
30-39, hinta on 95 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
40-49, hinta on 90 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
50+, hinta on 85 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja

HUOM! Tässä hinnoittelu siis per osallistuja, koska kaikki osallistujat tarvitsevat omat tunnukset tehtävien suorittamista ja kurssitodistusta varten.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179,80 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös