Kurssi on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Henkilötietojen julkaiseminen netissä

Nettijulkaisuun ja erityisesti henkilötietojen nettijulkaisuun, liittyvät julkisuus ja salassapitokysymykset ovat olleet pinnalla viime vuosina paljon. Monet kuntien asiakirjat kuten listat, pöytäkirjat ja päätökset tulee kuntalain mukaan julkaista netissä. Lainsäädäntö asettaa rajat sille, mitä netissä ei saa julkaista (mm. salassapidettävät tiedot), mutta erityisesti henkilötietojen julkaisuun liittyy hankalia tulkintakysymyksiä.

Mikä on riittävää tietojen julkaisemista, muttei kuitenkaan ihmisen yksityisyydensuojan piiriin menevää henkilötietojen julkaisemista ja käsittelyä? Miten suhtaudun julkisiin henkilötietoihin? Mihin vedetään rajat? Mitä liitteitä voin julkaista? Entä miten toimin käytännössä? Tässä koulutuksessa käsitellään kysymystä käytännön esimerkkien ja usein kysyttyjen kysymysten kautta. Osallistujat voivat myös osallistua kurssin keskustelualueella keskusteluun. Ratkaistaan yhdessä henkilötietojen käsittelyyn liittyviä haasteita.

Koulutus sopii kuntien valmistelu- ja sihteeritehtävissä toimiville sekä tiedottamisesta vastaaville.

Kouluttajana toimivat Tuuli Tarukannel sekä HTM, erityisasiantuntija Ulla Tirronen Hallintoakatemiasta.

Kurssin teemat ovat:
-Nettijulkisuuden taustalla vaikuttava lainsäädäntö
-Mitä henkilötietoja saa julkaista ja mitä ei?
-Vinkit listojen, liitteiden ja pöytäkirjojen julkaisemiseen ja laatimiseen
-Verkkoviestintä ja hyvä henkilötietojen käsittely viestinnässä ja tiedottamisessa

Verkkokurssi on opiskelijan näkökulmasta laadittu tiivis koulutuspaketti. Kurssin aihe on jaettu eri alaosioihin oppimisen helpottamiseksi. Kussakin osiossa on tiivis johdatus aiheeseen, asiantuntijoiden koulutusvideoita sekä oppimista tukevia nopeita harjoitustehtäviä, joihin saat vastaukset heti. Kurssi on auki 4 viikon ajan ja pystyt opiskelemaan kurssin aukioloaikana oman aikataulusi mukaan – ajasta, välineestä ja paikasta riippumatta. Osallistuaksesi verkkokurssillemme tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Verkkokurssin ryhmäalennus:

Osallistujien lukumäärä:
5-9, hinta on 130 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
10-19, hinta on 115 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
20-29, hinta on 100 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
30-39, hinta on 95 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
40-49, hinta on 90 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
50+, hinta on 85 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja

HUOM! Tässä hinnoittelu siis per osallistuja, koska kaikki osallistujat tarvitsevat omat tunnukset tehtävien suorittamista ja kurssitodistusta varten.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179,80 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös