Kurssi on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Kuntalaki sihteerille

Kurssilla käsitellään kuntalakia erityisesti toimielimen sihteerin näkökulmasta, mutta koulutus sopii myös muunlaista sihteerityötä tekeville. Kurssilla perehdytään muun muassa kunnan hallinnon järjestämiseen, hallintosääntöön, kunnan toimintaa ohjaaviin asiakirjoihin ja toimielinten toimintaan. Lisäksi koulutuksessa käsitellään sihteerityönkin näkökulmasta keskeisiä kokousmenettelyjä sekä käydään läpi pöytäkirjaan liittyviä kysymyksiä. Koulutuksessa käsitellään myös muun muassa tiedoksiantoa ja muutoksenhakua.

Kurssilla käydään kattavasti oleelliset kunnan sihteerityössä vastaan tulevat kuntalain pykälät ja käytännön tilanteet läpi kuntalain näkökulmasta. Koulutuksessa pyritään nostamaan esiin ja käsittelemään myös käytännön esimerkkejä ja keskustelua voi jatkaa muiden osallistujien kanssa keskustelualueella.

Kouluttajana verkkokurssilla toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta.

Verkkokurssin aiheet ovat:
- Kuntalain tausta ja keskeisimmät kunnan hallinnon asiakirjat
- Hyvä, avoin ja osallistava valmistelu
- Kokousmenettelyt ja sihteerinä kokouksessa
- Toimielimen pöytäkirja, päätösten tiedoksianto ja muutoksenhaku

Verkkokurssi on opiskelijan näkökulmasta laadittu tiivis koulutuspaketti. Kurssin aihe on jaettu eri alaosioihin oppimisen helpottamiseksi. Kussakin osiossa on tiivis johdatus aiheeseen, asiantuntijoiden koulutusvideoita sekä oppimista tukevia nopeita harjoitustehtäviä, joihin saat vastaukset heti. Kurssi on auki 4 viikon ajan ja pystyt opiskelemaan kurssin aukioloaikana oman aikataulusi mukaan – ajasta, välineestä ja paikasta riippumatta. Osallistuaksesi verkkokurssillemme tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Verkkokurssin ryhmäalennus:

Osallistujien lukumäärä:
5-9, hinta on 130 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
10-19, hinta on 115 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
20-29, hinta on 100 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
30-39, hinta on 95 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
40-49, hinta on 90 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
50+, hinta on 85 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja

HUOM! Tässä hinnoittelu siis per osallistuja, koska kaikki osallistujat tarvitsevat omat tunnukset tehtävien suorittamista ja kurssitodistusta varten.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179,80 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös