Kurssi on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Hallintolaki ja parempi hallinto

Hallintolaki määrittelee hyvää tapaa organisoida hallinto sekä hyvää päätöksentekoa. Hallintolain mukaan toteutettu hyvä hallinnon valmistelu ja päätöksenteko luovat oikeusturvaa ja luotettavuutta viranomaisen päätöksentekoon. Kurssilla käsitellään hyvää päätöksentekoa ja valmistelua hallintolain näkökulmasta. Jos tavoittelet hyvän hallinnon sijaan parempaa hallintoa, niin silloin tämä kurssi on juuri sinulle.

Kuinka saada hyvästä hallinnosta parempaa hallintoa

Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti ja esimerkkien kautta hyvän päätöksentekoprosessin näkökulmasta hallintolain keskeisimmät asiat:
* Hyvän hallinnon perusteet
* Asianosaisema ja asianosaisen velvollisuudet asian selvittämisessä
* Asian käsittely ja ratkaiseminen
* Muutoksenhaku hallintolain mukaan ja hallintokantelu

Koulutus on tarkoitettu kuntien ja valtion hallinnosta vastaaville ja hallinnossa toimiville henkilöille sekä muille, jotka soveltavat työssään hallintolakia. Sopii erityisesti hallinnon sihteeri-, valmistelu- ja esittelytehtävissä toimiville henkilöille. Kouluttajana verkkokurssilla toimii erityisasiantuntija, HTM, Tuuli Tarukannel (Hallintoakatemia).

Verkkokurssi on opiskelijan näkökulmasta laadittu tiivis koulutuspaketti. Kurssin aihe on jaettu eri alaosioihin oppimisen helpottamiseksi. Kussakin osiossa on tiivis johdatus aiheeseen, asiantuntijoiden koulutusvideoita sekä oppimista tukevia nopeita harjoitustehtäviä, joihin saat vastaukset heti. Kurssi on auki 4 viikon ajan ja pystyt opiskelemaan kurssin aukioloaikana oman aikataulusi mukaan – ajasta, välineestä ja paikasta riippumatta. Osallistuaksesi verkkokurssillemme tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.
Hinta: 179,80 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia

Hallintoakatemia

Tuuli Tarukannel

Olen kuntia eri puolilla maata ja erilaisissa tehtävissä katsonut HTM. Kiinnostuksen kohteinani on kaikki kuntiin ja hallintoon liittyvä. En ole törmännyt ongelmaan, joka ei ratkeaisi lukemalla Harjula-Prättälää tai juoksemalla.

Tutustu myös