Äänenkäytön ja äänenhuollon verkkokurssi
  • Kouluttaja: Sara Rouvinen

Äänenkäytön ja äänenhuollon verkkokurssi

Tuntuuko sinusta, että pala meni kurkkuun ja ääni ei kulje? Haluisitko oppia miten voit äänenpainoilla vakuuttaa kuulijasi? Äänenhallinnan ja äänenhuollon verkkokurssi on suunnattu kaikille puheammattilaisille, jotka käyttävät ääntä työssään päivittäin.

Äänenhuollon verkkokurssilla käydään läpi miten oma ääni syntyy ja miten ääni rasittuu. Käytännön harjoitusten kautta osallistujat saavat ohjeita siihen, miten omaa ääntä tulee huoltaa ja miten sitä voi kehittää. Kaiken perustana on positiivinen lähestymistapa, jonka avulla osallistujat saavat parhaimmat työkalut äänen kehittämiseen ja suojelemiseen.

Helppojen ja hauskojen harjoitusten avulla opit tuottamaan rentoa ääntä, jolla valloitat kuulijasi tilanteessa kuin tilanteessa. Opit käyttämään ääntäsi voimakkaasti ilman, että se menee rikki ja saat arvokkaita vinkkejä äänenlämmittelyyn ja äänen kestämiseen. Ääni on puheammattilaisen arvokkain työväline. Pidetään siitä huolta!

Koulutus on tarkoitettu kouluttajille ja puhetyöntekijöille kuten opettajat, kouluttajat, lastentarhanopettajat, esimiehet, lääkärit, hoitajat, asiakaspalvelutyöntekijät, myyntityöntekijät, virkamiehet, matkailu, taidealan ja viihdealan ammattilaiset, näyttelijät, laulajat.

Verkkokurssi on tiivis koulutuspaketti ja perustuu lyhyisiin videoihin, jotka sisältävät myös harjoituksia. Kurssin aihe on jaettu eri alateemoihin oppimisen helpottamiseksi. Videoita on yhteensä noin 70 kappaletta.

Kurssi on auki 30 päivän ajan ja pystyt opiskelemaan kurssin aukioloaikana oman aikataulusi mukaan - ajasta, välineestä ja paikasta riippumatta. Kurssin avauduttua saat kurssin materiaalin käyttöön kokonaisuudessaan kuukauden ajaksi. Osallistuaksesi tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

Ilmoittautumisen voi peruuttaa maksutta 7 päivää ennen verkkokurssin aloitusajankohtaa.

Verkkokurssin teemat ovat:

1.Missä ammateissa esiintyy eniten ääniongelmia?

2. Miten ääni syntyy?

3. Yleisimmät äänihäiriöt

4. Ruokavalion, nesteen ja ympäristötekijöiden vaikutus äänenkäytössä

5. Lääketieteelliset syyt äänen muutoksiin

6. Puhetekniikka: älä huolehdi vaan hengitä

7. Kehon rentoutumisharjoitukset

8. Äänenlämmittely

9. Artikulaatioharjoitukset

10. Voimakas ja vahva ääni: voimakkaan äänen harjoitukset

11. Ääneen liittyvät mielikuvat

12. Oma ääni omissa ja muiden korvissa

Kurssin kouluttajana toimii Sara Rouvinen, puheviestinnän FM, vokologi, laulaja ja näyttelijä. Esiintymistaidon ja äänenkäytön valmentaja. Sara kouluttaa esiintymistaitoja ja äänenkäyttöä eri asiakasryhmille. Sara tarjoaa uusinta tietoa puheviestinnän ja vokologian (äänentutkimuksen) kentältä yhdistettynä näyttelijän ja laulajan vahvaan äänenkäyttöön ja karismaan. Kouluttajana Sara on inspiroiva, kannustava, helposti lähestyttävä ja käytännönläheinen. Hän uskoo, että jokainen pystyy kehittämään äänenkäyttöään ja esiintymistaitojaan ja taidot auttavat läpi elämän.

Katso esittelyvideo kurssille täältä: http://bit.ly/2f1dHLO

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@videokoulutus.fi
Hinta: 240,00 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Sanabox Oy

Sara Rouvinen

Kurssin kouluttajana toimii Sara Rouvinen, puheviestinnän FM, vokologi, laulaja ja näyttelijä. Sara kouluttaa esiintymistaitoja ja äänenkäyttöä eri asiakasryhmille. Sara tarjoaa uusinta tietoa puheviestinnän ja vokologian (äänentutkimuksen) kentältä yhdistettynä näyttelijän ja laulajan vahvaan äänenkäyttöön ja karismaan. Kouluttajana Sara on inspiroiva, kannustava, helposti lähestyttävä ja käytännönläheinen. Hän uskoo, että jokainen pystyy kehittämään äänenkäyttöään ja esiintymistaitojaan ja nämä taidot auttavat läpi elämän.

Tutustu myös

Maalaa Kolin kansallismaisema akryyliväreillä -verkkokurssi