Maalaa Kolin kansallismaisema akryyliväreillä -verkkokurssi
  • Kouluttaja: Kulttuuriyhdistys Louhi ry

Maalaa Kolin kansallismaisema akryyliväreillä -verkkokurssi

Tällä verkkokurssilla pääset maalaamaan Kolin kansallismaiseman akryyliväreillä.
Verkkokurssin jälkeen sinulla on omatekemä taideteos Kolin kansallismaisemasta. Opettajana verkkokurssilla toimii kuvataiteilija Tuija Hirvonen-Puhakka.

Kurssin aihe on jaettu eri teemoihin oppimisen helpottamiseksi. Kussakin teemassa olevien Tuija Hirvonen-Puhakan opetusvideoiden avulla sujahdat maisemamaalauksen saloihin helposti.

VERKKOKURSSIN TEEMAT OVAT: 

1. SOMMITTELU
2. VÄRIT JA TILA
3. VALO, VARJO JA SYVYYS
4. YKSITYISKOHDAT JA VIIMEISTELY

Ostettuasi verkkokurssin kurssi on auki neljän viikon ajan ja pystyt opiskelemaan kurssin aukioloaikana oman aikataulusi mukaan – ajasta, välineestä ja paikasta riippumatta.

KENEN KANNATTAA OSALLISTUA?
Oletko aina haaveillut maisemamaalauksesta? Tästä on helppo aloittaa ammattilaisen opissa!
Kolin kansallismaiseman voit maalata milloin vain kurssin opastuksen ja kuvien avulla. Vaihtoehtoisesti voit myös esimerkiksi tehdä omaehtoisen retken Kolille hakemaan inspiraatiota vaikuttavasta kansallismaisemasta ja samalla tehdä kurssin videoiden opastuksella oman maisemamaalauksen näkymästä.

KOULUTTAJA
Verkkokurssin kouluttajana toimii kuvataiteilija Tuija Hirvonen-Puhakka.

TEKNISET LISÄTIEDOT
Osallistuaksesi verkkokurssille tarvitset vain toimivan nettiyhteyden. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi. Rekisteröityessä videokoulutus.fi -sivustolle suosittelemme täyttämään laskutusosoitteen rekisteröinnin yhteydessä, mikäli haluat maksaa kurssin laskulla.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@videokoulutus.fi tai louhitalo@gmail.com


**

Verkkokurssi on saanut toteutukseen tukea Joensuun kaupungin kulttuuripalveluilta.
Hinta: 69,00 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

xx

Kulttuuriyhdistys Louhi ry


Tutustu myös

Äänenkäytön ja äänenhuollon verkkokurssi

Tuntuuko sinusta, että pala meni kurkkuun ja ääni ei kulje? Haluisitko oppia miten voit äänenpainoilla vakuuttaa kuulijasi? Äänenhallinnan ja äänenhuollon verkkokurssi on suunnattu kaikille puheammattilaisille, jotka käyttävät ääntä työssään päivittäin. >> Tutustu