Kurssi on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Digityökalut hyötykäyttöön omassa työssäsi

Pohditko minkälaisia sähköisiä työkaluja voisit käyttää apunasi arjen työtehtävissä?
Etsitkö kenties sopivaa projektinhallintatyökalua tiimillesi tai kaikkien työtehtäviesi hallintaan? Tai mietitkö, millä välineillä voisit muokata nopeasti kuvia erilaisiin tilanteisin, kuten esimerkiksi kutsuihin tai some-päivityksiin?

Tällä verkkokurssilla saat tiiviissä muodossa ideoita sopiviksi työkaluiksi näihin tilanteisiin ja kuinka niitä voi käyttää.

Koulutuksessa käydään läpi seuraavat teemat:
-Työkalut oman työn hallintaan
-Työkalut tiimeille ja yhteiskäyttöön
-Projektinhallintatyökalut
-Helpot ja nopeat työkalut kuvien hyödyntämiseen

Koulutus on tarkoitettu kenelle tahansa toimistotyötä tekevälle, joka etsii inspiraatiota ja vinkkejä uusista sähköisistä työkaluista, joita voisi hyödyntää omassa työssään.

Kouluttajana verkkokurssilla toimii erityisasiantuntija, erityisasiantuntija, HTM, Ulla Tirronen (Hallintoakatemia).

Verkkokurssi on opiskelijan näkökulmasta laadittu tiivis koulutuspaketti. Kurssin aihe on jaettu eri alaosioihin oppimisen helpottamiseksi. Kussakin osiossa on tiivis johdatus aiheeseen, asiantuntijoiden koulutusvideoita sekä oppimista tukevia nopeita harjoitustehtäviä, joihin saat vastaukset heti. Kurssi on auki neljän viikon ajan ja pystyt opiskelemaan kurssin aukioloaikana oman aikataulusi mukaan – ajasta, välineestä ja paikasta riippumatta. Osallistuaksesi verkkokurssillemme tarvitset vain toimivan nettiyhteyden.

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Verkkokurssin ryhmäalennus:

Osallistujien lukumäärä:
5-9, hinta on 130 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
10-19, hinta on 115 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
20-29, hinta on 100 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
30-39, hinta on 95 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
40-49, hinta on 90 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
50+, hinta on 85 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja

HUOM! Tässä hinnoittelu siis per osallistuja, koska kaikki osallistujat tarvitsevat omat tunnukset tehtävien suorittamista ja kurssitodistusta varten.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179,80 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Ulla Tirronen

Koulutuksen ja kuntahallinnon ammattilainen, Hallintoakatemian erityisasiantuntija. Koulutukseltani olen HTM. Rakastan kuntia, hallintoa ja katson maailmaa usein digilasien läpi.

Tutustu myös