Kurssi on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Tietosuoja-asetus kunnille

Tietosuojaa koskevat säännökset ovat muuttuneet ja muutoksessa koko ajan. Elämme aikaa, jolloin odotamme ensimmäisiä tulkintoja ja kansallista lainsäädäntöä. Kuitenkin asetus ja hyvän tietosuojan toteuttaminen edellyttävät, että organisaatiot kouluttavat ja kouluttautuvat tietosuoja-asioissa hyvin ja riittävästi. koulutus tuo myös varmuutta jokaiselle, joka työssään käsittelee henkilötietoja.

Tämä verkkokurssi on tarkoitettu sekä vahvistamaan henkilötietojen käsittelyn osaamista että toimimaan hyvänä lisänä henkilöstön perehdytyksessä ja koulutuksessa. Verkkokurssilla perehdytään keskeisiin tietosuoja-asetuksen tuomiin muutoksiin kunnissa sekä uudistusten nykytilanteeseen.

Kurssin teemat ovat seuraavat:
-Tietosuoja-asetuksen tuomat muutokset tietosuojakäytäntöihin
-Rekisteröidyn oikeudet ja niiden toteuttaminen
-Rekisterinpitäjien ja käsittelijöiden velvollisuudet
-Kuinka me toteutamme henkilötietojen käsittelyssä rekisteröityjen oikeuksia?

Kurssi on tarkoitettu kaikille työssään henkilötietoja käsitteleville sekä koko organisaatiolle yhteiseksi koulutukseksi. Kurssilla pystytään käymään myös keskustelua ja ratkomaan käytännön tilanteita yhdessä.


Kouluttajina verkkokurssilla toimivat Tuuli Tarukannel ja erityisasiantuntija, HTM, Ulla Tirronen Hallintoakatemiasta.


Verkkokurssimme ovat opiskelijan näkökulmasta laadittuja tiiviitä koulutuspaketteja. Koulutukset perustuvat lyhyisiin videoluentoihin ja oppimistehtäviin. Verkkokurssin hinta on vain 145 euroa (+alv 24 %)/osallistuja. Kurssin avauduttua saat kurssin materiaalin käyttöösi kokonaisuudessaan neljän viikon ajaksi.

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Verkkokurssin ryhmäalennus:

Osallistujien lukumäärä:
5-9, hinta on 130 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
10-19, hinta on 115 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
20-29, hinta on 100 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
30-39, hinta on 95 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
40-49, hinta on 90 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja
50+, hinta on 85 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja

HUOM! Tässä hinnoittelu siis per osallistuja, koska kaikki osallistujat tarvitsevat omat tunnukset tehtävien suorittamista ja kurssitodistusta varten.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179,80 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Ulla Tirronen

Koulutuksen ja kuntahallinnon ammattilainen, Hallintoakatemian erityisasiantuntija. Koulutukseltani olen HTM. Rakastan kuntia, hallintoa ja katson maailmaa usein digilasien läpi.
Hallintoakatemia

Tuuli Tarukannel

Olen kuntia eri puolilla maata ja erilaisissa tehtävissä katsonut HTM. Kiinnostuksen kohteinani on kaikki kuntiin ja hallintoon liittyvä. En ole törmännyt ongelmaan, joka ei ratkeaisi lukemalla Harjula-Prättälää tai juoksemalla.

Tutustu myös