Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

PERUUTETTU: SOTE-palveluiden ALV-kysymykset

Koulutuksessa käsitellään kattavasti sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden arvonlisäverotusta kunnan ja kuntayhtymien näkökulmasta. Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluissa arvonlisäverotus määräytyy erityisesti sillä perusteella, kuka palvelun suorittaa ja millainen palvelu on luonteeltaan. Oikeuskäytäntö on muuttanut tulkintaa paljon viime vuosina.
Koulutuksen avulla saat siis perusteellisemman käsityksen kuntien ja kuntayhtymien sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden arvonlisäverotuksesta sekä kuulet esimerkkejä. Koulutus antaa sinulle hyvän mahdollisuuden päivittää tietojasi sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden arvonlisäverokysymyksien saralla.


Kouluttajana toimii veroasiantuntija Annika Suorto. Annika on työskennellyt mm. Kuntaliitossa, Vantaan kaupungilla ja KPMG:llä arvonlisäveroasiantuntijana.

Koulutuksessa on mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä chatin kautta. Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen sähköpostitse.

Kenelle?
Koulutus on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien taloushallinnossa toimiville, reskontranhoitajille, laskuttajille, laskentasihteereille, kirjanpitäjille ja muille, jotka tarvitsevat käytännön tietoa arvonlisäverotuksesta ja arvonlisäverojen käsittelemisestä kunta-alalla. Myös talousjohtajille tarpeellinen koulutus.

OHJELMA:

klo 8.45 alkaen voit avata koulutuksen (mikäli haluat testata yhteyden toimivuuden)

klo 9.00 Tervetuloa koulutukseen!


Arvonlisäverolain perusteet

Terveyden- ja sairaanhoidon arvonlisäverotus

Sosiaalihuollon arvonlisäverotus

Laskennallinen palautus

Klo 11.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen puolivälissä pidämme noin viiden minuutin tauon.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 26.3.2020.

Ohjeet kirjautumiseen ja ilmoittautumiseen:

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria.
Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. (Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin.)

Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen.

Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta. Vahvistusviesti tulee sinulle koulutuksen varmistuttua, viimeistään viikkoa ennen koulutusta.

Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Ryhmäalennus:

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:

5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49 hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75, hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)

Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

Koulutuksen yhteyshenkilöt:

Ilmoittautuminen, laskutus ja käytännön asiat:
asiakaspalvelukoordinaattori Minna Jäkälä
info@hallintoakatemia.fi

Koulutuksen sisältö:
koulutuspäällikkö Pirjo Ala-Hemmilä
pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi
Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Milloin olen esteellinen kunnassa (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään esteellisyyttä eli jääviyttä. Koulutuksen aikana käydään läpi sekä luottamushenkilöiden että kunnassa työskentelevien tyypillisiä esteellisyystilanteita. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi miten esteellisyystilanteet ratkaistaan ja miten ne pöytäkirjataan. Koulutus on tarkoitettu kuntien valmistelijoille, esittelijöille ja toimielinten sihteereille. Koulutus sopii myös luottamushenkilöille, erityisesti toimielinten puheenjohtajille. >> Tutustu

Toimielimen sihteerin perehdytyspaketti (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään toimielimen sihteerin työhön liittyviä asioita ja taustalla vaikuttavaa lainsäädäntöä. Käymme läpi tyypillisimpiä ratkaisuja erilaisissa kokoustilanteissa niin että varmistamme aina toimielimen kokouksen laillisuuden toteutumisen. >> Tutustu