aikaa alkuun

Markkinointiviestintä ja kunnan brändityö

  • Kouluttaja: Suomen Videokoulutus

Markkinointiviestintä ja kunnan brändityö

Viestintä on koko kuntaorganisaation ja kuntayhteisön yhteistä tekemistä. Kunta viestii kaikissa tilanteissa – joko, suunnitellusti tai epävirallisesti. Poikkeusolot edellyttävät poikkeusolojen organisoitua ja suunnitelmallista sekä reaaliaikaista viestintää. Kriisiaikana luodaan kuvaa mm. siitä, miten kunta hallinto-organisaationa toimii ja asukkaiden yhteisöllisyydestä.

Mutta kannattaako kunnan myös markkinoida ja tehdä pitkäjänteistä brändityötä poikkeusolojen aikana? Milloin markkinoida, milloin ja miten tehdä brändityötä? Onko markkinointi ja brändityö jotenkin erilaista kriisitilanteen aikana? Miten viestinnän, markkinoinnin ja kunnan brändityön tulisi synkronoitua ja mukautua muuttuneeseen ja muuttuvaan tilanteeseen?

Koulutus on tarkoitettu kaikille niille, joiden pääasiallinen tehtävä on viestinnän parissa, mutta myös niille, joiden työtehtävät ovat pääsääntöisesti muulla alueella, mutta viestinnän suunnittelu ja toteutus on osa työtehtävää.

Kouluttajana toimii Merja Olari-Sintonen, MBA, FM
Merja on markkinoinnin, viestinnän ja brändityön moniammattilainen, jolla on laaja kokemus erilaisten organisaatioiden strategisista viestinnän kehittämistehtävistä.
Merja on viimeisimpänä rakentanut Fazer Food Servicesin kuntapäättäjämarkkinointia ja vaikuttamisen PR- ja sidosryhmätyötä sekä toiminut asiantuntijana eri projekteissa. Ennen Fazeria Merja toimi Innolinkin julkisen sektorin asiakkuuksien liiketoimintajohtajana. Asiakkainaan valtionhallinnon lisäksi iso joukko kuntia ja kaupunkeja. Merjalla on pitkä kokemus julkiselta sektorilta ja kuntien kanssa työskentelystä myös työtehtävissään Kuntaliitossa ja Lohjan kaupungilla.

- suunnistusta kriisiajan yli

OHJELMA:

klo 8.45 alkaen voit halutessasi testata yhteyden toimivuuden

klo 9.00 Tervetuloa koulutukseen!

Miten viestintä tukee markkinointia?

Esimerkkejä onnistuneesta viestinnästä

Miten muut toimijat markkinoivat puolestamme?

Miten koko organisaation viestintä saadaan brändityötä tukevaksi?

Mitä markkinointi poikkeusoloissa tarkoittaa?

Toivotun brändin rakentumista vahvistavat ja heikentävät tekijätklo 11.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen puolivälissä on noin viiden minuutin mittainen tauko.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 8.4.2020.

Ohjeet kirjautumiseen ja ilmoittautumiseen:

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria.

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta.

Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Ryhmäalennus:

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49 hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75, hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

Koulutuksen yhteyshenkilöt:

Ilmoittautuminen, laskutus ja käytännön asiat:
asiakaspalvelukoordinaattori Minna Jäkälä
info@hallintoakatemia.fi

Koulutuksen sisältö:
koulutuspäällikkö Pirjo Ala-Hemmilä
pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi
Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Suomen Videokoulutus

Suomen Videokoulutus


Tutustu myös

Mikä muutoksenhakuohje mihinkin päätökseen? (TALLENNE)

Työaikalaki uudistuu ja tulee voimaan 1.1.2020 – päivitä tietosi työlainsäädännön muutoksista!

Työaikalakia on uudistettu. Tavoitteena on joustavuuden lisääminen ja vastaaminen 2020-luvun työelämän tarpeisiin. Uusi työaikalaki tulee voimaan 1.1.2020. Se vaikuttaa myös kuntasektorin työaikakäytäntöihin. Mutta mikä muuttuu? Kouluttajamme OTM Liisa Reunamäki kertoo, mitä joustotyö mahdollistaa uuden lain mukaan ja miten muitakin muutoksia sovelletaan kunta-alalla. Tule päivittämään tietosi työaikalain uudistuksesta ja muista työlainsäädännön ajankohtaisista asioista! Koulutus on tarkoitettu sekä kunnissa että palvelukeskuksissa työaikalain muutosten soveltamisesta palkka- ja henkilöstöhallinnossa vastaaville tai niitä käytännössä hoitaville henkilöille kuten henkilöstöjohtajille, esimiehille, palkkasihteereille ja palvelussuhdesihteereille. >> Tutustu

Upphandlingarnas ABC Vad borde alla veta om kommunens upphandlingar?

Varje kommun får fritt ta beslut om vad kommunen behöver. Upphandlingsprocessen för kommunen måste dock följa förfaranderegler enligt upphandlingslagen. Lär dig grunderna i denna process för att undvika misstag. I utbildningen går vi igenom grunderna för upphandlingsprocessen och beaktar följande exempelsituationer. Vad skall beaktas i upphandlingsprocessens innehåll och hur kontrolleras genomförandet av ett kontrakt? Måste upphandlingskontrakt slutas skriftligt? För små kommuner är utgångsläget för att konkurrensutsätta de offentliga upphandlingarna märkbart annorlunda än för större kommuner. Ibland kan exempelvis anbudsförfrågan bli obesvarad eller så motsvarar anbuden inte anbudsförfrågan. Vad skall man göra i dessa situationer? Utbildningen är för dig som ansvarar för upphandlingsprocesser eller är involverad i kommunens upphandlingsprocesser. >> Tutustu