Miten toimin uhkaavasti käyttäytyvän asiakkaan kanssa?

Miten toimin uhkaavasti käyttäytyvän asiakkaan kanssa?

Tässä koulutuksessa käydään läpi sitä, miten uhkaaviin asiakastilanteisiin voidaan työpaikalla valmistautua ja miten niissä tulee toimia.

Turvallisuus ja työntekijöiden hyvinvointi koskettavat jokaista kunnan toimialaa. Muuttuvat työympäristöt ja toimintatavat tuovat mukanaan uusia haasteita - mahdollisesti jopa uhkaavia asiakastilanteita. Haastavissa tilanteissa olennaista on, että henkilöstö on valmistautunut ja tietää, miten tällaisissa nopeastikin eteen tulevissa tilanteissa tulee toimia. Tällä tavoin etukäteen opetellut käyttäytymismallit tulevat tilanteen tullen ns. selkärangasta.

Koulutus sopii kaikille kunnassa työskenteleville, joiden työhön kuuluvat asiakaskohtaamiset.

Koulutuksessa on mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä chatin kautta. Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen sähköpostitse.

13.45 Voit testata yhteytesi toimivuuden

Haastavien ja uhkaavien tilanteiden ennakointi työturvallisuuden näkökulmasta
Miten voin etukäteen valmistautua uhkaaviin tilanteisiin?

Vuorovaikutus erilaisten haastavien asiakkaiden kanssa
Miten vuorovaikutus esimerkiksi päihde- ja mielenterveysongelmaisen kanssa eroaa toisistaan?

Miten toimin uhkaavassa tai väkivaltaisessa asiakastilanteessa?

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Janne Korhonen, joka toimii vanhempana konstaapelina Helsingin poliisilaitoksella (ennaltaehkäisevä yksikkö). Hänen työnkuvaansa kuuluu rikosten ja syrjäytymisen estäminen, ekstrerismin torjunta, yhteistyö eri kieli- ja kulttuuriyhteisöjen kanssa sekä alueellinen ongelmanratkaisu.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 20.8.2020.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

koulutuspäällikkö Henri Yli-Salomäki

Miten vastaan tietopyyntöön (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään konkreettisesti ja käytännönläheisesti tietopyyntöön vastaamista eri tilanteissa tietopyynnön saapumisesta muutoksenhakuun saakka. Koulutuksessa mennään suoraan asiaan ja sen aikana saat vinkkejä ja toimintaohjeita tietopyyntöjen käsittelyyn, julkisuuslain vaikutuksista eri tilanteisiin ja viranomaisen tiedonantovelvollisuudesta sekä erilaisista tiedonsaantioikeuksista. >> Tutustu

Miten vastaan tietopyyntöön?