Uhkaavat ja vaaralliset asiakastilanteet sosiaali- ja terveydenhuollossa

Koulutuksessa käydään läpi sitä, miten sosiaali- ja terveydenhuollossa tapahtuviin uhkaaviin asiakastilanteisiin voidaan valmistautua ja miten niissä tulee toimia.

Voit edelleen ilmoittautua koulutukseen.

Terveys- ja sosiaalihuollossa kohdataan päivittäin haastavia tilanteita, joihin saattaa liittyä myös väkivallan uhkaa. Haastavissa tilanteissa olennaista on, että henkilöstö on valmistautunut ja tietää, miten tällaisissa nopeastikin eteen tulevissa tilanteissa tulee toimia. Tällä tavoin etukäteen opetellut käyttäytymismallit tulevat tilanteen tullen ns. selkärangasta.

Koulutus on tarkoitettu terveys- ja sosiaalihuollossa työskenteleville, joilla on päivittäin asiakastapaamisia tai muuta asiakaspalvelua.

Koulutuksessa on mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä chatin kautta. Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen sähköpostitse.

8.45 Voit testata yhteytesi toimivuuden

Haastavien ja uhkaavien tilanteiden ennakointi työturvallisuuden
näkökulmasta
Miten voin etukäteen valmistautua uhkaaviin tilanteisiin?

Vuorovaikutus erilaisten haastavien asiakkaiden kanssa
Miten vuorovaikutus esimerkiksi päihde- ja mielenterveysongelmaisen kanssa eroaa toisistaan?

Miten toimin uhkaavassa tai väkivaltaisessa asiakastilanteessa?

Voit edelleen ilmoittautua koulutukseen.

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Janne Korhonen, joka toimii vanhempana konstaapelina Helsingin poliisilaitoksella (ennaltaehkäisevä yksikkö). Hänen työnkuvaansa kuuluu rikosten ja syrjäytymisen estäminen, ekstrerismin torjunta, yhteistyö eri kieli- ja kulttuuriyhteisöjen kanssa sekä alueellinen ongelmanratkaisu.

TEKNISIÄ OHJEITA

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria.

HINNAT

155 euroa / osallistuja + ALV 24 %

Ryhmäalennus

(Jokainen voi osallistua omalta työpisteeltään)