Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Rehtori toiminnasta vastaavana johtajana

Tässä webinaarissa tarkastellaan rehtorin tehtävää toiminnasta vastaavana johtajana kolmen osa-alueen ja niihin liittyvien säädösten kautta.

Aika ajoin on hyvä kerrata alaa koskevat säädökset. Osaa niistä noudatamme ja sovellamme harvemmin ja on siksi hyvä palauttaa mieleen. Toisaalta toimintatapojen muuttuessa ja kehittyessä on saattanut jokin säädösnäkökulma jäädä huomioimatta.

Kouluttajana toimii rehtori Antti Ketonen, Orimattilan kaupungista. Antilla on nykyisen perusopetuksen rehtorin tehtävän lisäksi laaja kokemus muista opetuksen hallintoon liittyvistä tehtävistä, muun muassa kyläkoulun johtaja-opettajana ja erityisopetuksen rehtorina.

Koulutuksessa on mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä chatin kautta. Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen sähköpostitse.

Webinaari on tarkoitettu kaikille rehtorin tehtävissä toimiville tai niihin tähtääville. Tämä webinaari pohjautuu Opetushallinnon tutkintovaatimuksiin.

Oppilashuolto, järjestyssääntöjen laatiminen ja vahingonkorvausasiat

OHJELMA

klo 12.45 alkaen voit halutessasi testata yhteyden toimivuuden

klo 13.00 Tervetuloa koulutukseen!

Rehtorin tehtävät oppilashuollon kokonaisuudessa

Järjestyssääntöjen laatiminen

Vahingonkorvausasiat

klo 15.00 Koulutus päättyy

Puolivälissä koulutusta on noin viiden minuutin tauko.

Hallintoakatemian Opetushallinnon tutkintoon valmentavalle verkkokurssille osallistuville, webinaari sisältyy kurssihintaan ja heiltä erillistä ilmoittautumista ei tarvita.

Ohjeet kirjautumiseen ja ilmoittautumiseen:

Ilmoittautuessasi koulutukseemme ensimmäistä kertaa, sinun tulee rekisteröityä (luo tunnus) videokoulutus.fi -sivustolle. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Pääset koulutukseen Omat ilmoittautumiset -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta.

Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49 hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75, hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

Lisätietoja koulutuksesta:
pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi tai
henri.yli-salomaki@hallintoakatemia.fi
Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%

Lataa aineisto

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia

Antti Ketonen


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Miten vastaan tietopyyntöön (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään konkreettisesti ja käytännönläheisesti tietopyyntöön vastaamista eri tilanteissa tietopyynnön saapumisesta muutoksenhakuun saakka. Koulutuksessa mennään suoraan asiaan ja sen aikana saat vinkkejä ja toimintaohjeita tietopyyntöjen käsittelyyn, julkisuuslain vaikutuksista eri tilanteisiin ja viranomaisen tiedonantovelvollisuudesta sekä erilaisista tiedonsaantioikeuksista. >> Tutustu

Miten vastaan tietopyyntöön?

Koulutuksessa käsitellään tietopyyntötilanteen etenemisen järjestyksessä konkreettisesti ja käytännönläheisesti tietopyyntöön vastaamista. Tietopyyntötilanteet vaihtelevat ja tässä koulutuksessa käsitelläänkin keskeisimpiä tietopyyntötilanteita, kuten asianosaisen tietopyyntöä, toisen viranomaisen kanssa käytävää tietojenvaihtoa taikka tietopyyntöön reagoimista sekä esimerkiksi luottamushenkilön tietopyyntöä. Koulutuksessa mennään suoraan asiaan ja sen aikana saat vinkkejä ja toimintaohjeita tietopyyntöjen käsittelyyn. Tarkoituksena on myös keskustella yhdessä aiheesta ja saada vastauksia osallistujien kysymyksiin. Käytämme aktiivisesti chattia yhteiseen keskusteluun ja kysymyksiin vastaamiseen. Koulutus on tarkoitettu julkisen hallinnon kirjaamojen, asiakaspalvelun ja toimistotyön ammattilaisille. Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta. >> Tutustu