aikaa alkuun

Tuoreita menetelmiä hyvin ja laillisesti toteutettuun...

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Tuoreita menetelmiä hyvin ja laillisesti toteutettuun rekrytointiin

Webinaarissa käsitellään kunnan rekrytointia sen alusta loppuun saakka. Webinaarissa käsitellään rinnakkain sekä virkoihin rekrytointia että työsuhteisiin rekrytointia. Pääpaino lainsäädäntöä koskevissa osuuksissa on kuitenkin virkoihin rekrytoinnissa.

Webinaarissa käsitellään aihetta monesta eri näkökulmasta. Toisaalta käydään läpi keskeinen lainsäädäntö sekä oikeuskäytäntöä. Mitä sudenkuoppia prosessiin voi liittyä? Millaisia käytännön esimerkkejä on erilaisista rekrytointiprosesseista ja millaisin keinoin voimme ennakoida esimerkiksi hakijan soveltuvuutta työyhteisöön. Hyvästä työnantajamaineesta ja rekrytoinnista puhutaan paljon, mutta mitä käytännön esimerkkejä siitä on?

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka rekrytoivat työssään, mutta eivät tee sitä päätyökseen. Tällöin kaipaa aina välillä yhteistä pohdintaa ja ideointia. Tässä koulutuksessa pyritään vuorovaikutteiseen tapaan.

Kouluttajina toimivat Tuuli Tarukannel ja Pirjo Ala-Hemmilä Hallintoakatemiasta. Molemmilla on kokemusta kuntien rekrytoinneista käytännön tasolla, joten koulutusote pysyy käytännöllisenä.

OHJELMA:

klo 11.45 alkaen voit halutessasi testata yhteyden toimivuuden

klo 12.00 Tervetuloa koulutukseen

Rekrytointia koskeva lainsäädäntö
- Hakuilmoitus
- Pätevyyden sekä osaamisen arviointi ja määrittely
- Haastattelut - miten toteuttaa ja dokumentoida ?
- Hakijoiden vertailu
- Hyvä valintapäätös
- Tiedoksianto ja muutoksenhaku

Käytännön esimerkkejä

Hyvä viestintä rekrytoinnissa

Hyviä esimerkkejä kunnista

klo 14.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen puolivälissä on noin viiden minuutin mittainen tauko.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 19.11.2020.


Ohjeet kirjautumiseen ja ilmoittautumiseen:

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Ryhmäalennus:

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49 hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75, hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

Koulutuksen yhteyshenkilö:

koulutuspäällikkö Pirjo Ala-Hemmilä
pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi

Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Miten vastaan tietopyyntöön (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään konkreettisesti ja käytännönläheisesti tietopyyntöön vastaamista eri tilanteissa tietopyynnön saapumisesta muutoksenhakuun saakka. Koulutuksessa mennään suoraan asiaan ja sen aikana saat vinkkejä ja toimintaohjeita tietopyyntöjen käsittelyyn, julkisuuslain vaikutuksista eri tilanteisiin ja viranomaisen tiedonantovelvollisuudesta sekä erilaisista tiedonsaantioikeuksista. >> Tutustu

Julkiset hankinnat teknisellä toimialalla (tallenne)

Julkiset hankinnat on tehtävä noudattaen kansallisia hankintalakeja ja EU:n hankintadirektiivejä. Hankinnoissa tulee noudattaa periaatteita, joilla ohjataan hankintamenettelyn etenemistä, hankinnan asiakirjojen laatimista, hankinnasta ilmoittamista ja hankintasopimuksen allekirjoittamista. Teknisellä toimialalla tehdään paljon monimutkaisia hankintoja - tämä koulutus tarjoaa tiivistetyn tietopaketin tarjouspyynnön laatimisesta hankintasopimuksen laatimiseen sekä muutoksenhakuun. Lisäksi käydään läpi esimerkkien avulla mahdollisia ongelmatilanteita. Koulutus soveltuu teknisen toimialan julkisista hankinnoista vastaaville sekä heille, jotka ovat mukana esimerkiksi valmistelevissa tehtävissä hankintaprosesseissa. Kouluttajana videotallenteella toimii Sarastia Oy:n hankintapäällikkö Riku Heino. >> Tutustu