Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Peruutettu: Työhyvinvoinnin johtamisen oikeudelliset reunaehdot

Työnantajan tehtävänä on suunnitelmallisesti kehittää työhyvinvointia – yhdessä henkilöstön kanssa. Onnistunut työhyvinvoinnin johtaminen voi tuoda säästöjä esimerkiksi sairauspoissaolokulujen pienenemisen muodossa.

Työhyvinvointi koostuu yksilötasolla muun muassa motivaatiosta, työkyvystä ja osaamisesta. Työyhteisötasolla työhyvinvointiin vaikuttavat muun muassa työolot ja työn sujuvuus. Yksittäistenkin työhyvinvointia tukevien toimenpiteiden olisi parasta olla osa suunniteltua kokonaisuutta ja linkittyä koko organisaation strategisiin tavoitteisiin.

Mutta mitä työnantaja saa käytännössä tehdä? Millaisia oikeudellisia näkökohtia kannattaa huomioida työhyvinvoinnin tavoitteiden ja mittareiden valinnassa? Kuinka lainsäädäntö ja oikeuskäytäntö sekä esimerkiksi työ- ja virkaehtosopimukset raamittavat työhyvinvointiin liittyviä oikeuksia ja velvollisuuksia?

Tässä webinaarissa saat vastauksia näihin kaikkiin kysymyksiin ja voit myös itse kysyä kouluttajalta chatissa. Tämä webinaari on suunnattu ensisijaisesti työnantajan edustajille ja henkilöstöhallinnon asiantuntijoille, mutta sopii mainiosti kaikille muillekin työhyvinvoinnin kehittäjille, kuten esimerkiksi työntekijöiden edustajille.

OHJELMA:

klo 8.45 alkaen voit halutessasi testata yhteyden toimivuuden

klo 9.00 Tervetuloa koulutukseen

Mitä työhyvinvointi on? Mitä sen ei tarvitse olla?

Työhyvinvointisuunnitelma: tavoitteet ja askelmerkit tuloksiin pääsemiseksi

Esimerkki: ei välttämättä kiusaamista, mutta muuten huono henki? Kuinka edetä?

Esimerkki: lisää itseohjautuvuutta? Mitä siitä voi seurata?

Esimerkki: vähemmän sairauspoissaoloja? Kuinka se olisi mahdollista?

Mikä saa muuttua ja mikä ei? Minkä pitää muuttua?

Millä perusteilla?

klo 11.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen puolivälissä on noin 5 minuutin tauko.

Kouluttajana toimii lakimies Katariina Sorvanto KataKoski Oy:sta. Katariina on saanut erinomaista palautetta käytännönläheisestä kouluttamisotteestaan.


Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 7.10.2020.


Ohjeet kirjautumiseen ja ilmoittautumiseen:

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen.

Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta.
Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

HINTA: 155 € (+ALV 24%)

Ryhmäalennus:

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49 hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75, hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

Koulutuksen yhteyshenkilö:

koulutuspäällikkö Pirjo Ala-Hemmilä
pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi

Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Miten vastaan tietopyyntöön (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään konkreettisesti ja käytännönläheisesti tietopyyntöön vastaamista eri tilanteissa tietopyynnön saapumisesta muutoksenhakuun saakka. Koulutuksessa mennään suoraan asiaan ja sen aikana saat vinkkejä ja toimintaohjeita tietopyyntöjen käsittelyyn, julkisuuslain vaikutuksista eri tilanteisiin ja viranomaisen tiedonantovelvollisuudesta sekä erilaisista tiedonsaantioikeuksista. >> Tutustu

Julkiset hankinnat teknisellä toimialalla (tallenne)

Julkiset hankinnat on tehtävä noudattaen kansallisia hankintalakeja ja EU:n hankintadirektiivejä. Hankinnoissa tulee noudattaa periaatteita, joilla ohjataan hankintamenettelyn etenemistä, hankinnan asiakirjojen laatimista, hankinnasta ilmoittamista ja hankintasopimuksen allekirjoittamista. Teknisellä toimialalla tehdään paljon monimutkaisia hankintoja - tämä koulutus tarjoaa tiivistetyn tietopaketin tarjouspyynnön laatimisesta hankintasopimuksen laatimiseen sekä muutoksenhakuun. Lisäksi käydään läpi esimerkkien avulla mahdollisia ongelmatilanteita. Koulutus soveltuu teknisen toimialan julkisista hankinnoista vastaaville sekä heille, jotka ovat mukana esimerkiksi valmistelevissa tehtävissä hankintaprosesseissa. Kouluttajana videotallenteella toimii Sarastia Oy:n hankintapäällikkö Riku Heino. >> Tutustu