aikaa alkuun

Varhaiskasvatuksen arjen johtamisen haasteet

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Varhaiskasvatuksen arjen johtamisen haasteet

”Ainoastaan perustehtävää pystyy johtamaan – persoonatasoa ei.”

”Maailma muuttuu – työtapojenkin on muututtava.”


Varhaiskasvatuksessa työskentelee henkilöitä monenlaisella koulutustaustalla, eri vahvuuksilla ja heikkouksilla varustettuina ja jopa eri toimintakulttuureihin tottuneina.

Johtajan on johdettava sekä yksilöitä että tiimejä ja koko työyhteisöä. Erilaisuuksista huolimatta, ja osin niiden ansiosta, ongelmallisistakin tilanteista on selvittävä ja pidettävä yhteinen tavoite selkeänä.

Koulutuksessa pureudutaan varhaiskasvatuksen arjen johtamisen haasteisiin ja annetaan konkreettisia kehittämisehdotuksia lähijohtamiseen.

Koulutus on tarkoitettu varhaiskasvatuksen esimies- tai tiimivastaavan tehtävissä toimiville.

Kouluttajana toimii Mirva Ritari, varhaiskasvatuspäällikkö, Lempäälän kunta. Mirva on toiminut varhaiskasvatuksen johtotehtävissä viimeiset 15 vuotta. "Työn keskiössä aina lapsen edun ensisijaisuus ja positiivinen pedagogiikka. Ilon kautta mennään!"

Koulutuksessa on mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä chatin kautta. Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen sähköpostitse.

Mirva Ritari

klo 8.45 alkaen, voit halutessasi testata yhteyden toimivuuden

klo 9.00 Tervetuloa koulutukseen!


Puolivälissä koulutusta on noin viiden minuutin tauko.

Ohjeet kirjautumiseen ja ilmoittautumiseen:

Ilmoittautuessasi koulutukseemme ensimmäistä kertaa, sinun tulee rekisteröityä (luo tunnus) videokoulutus.fi -sivustolle. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Pääset koulutukseen Omat ilmoittautumiset -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta.

Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49 hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75, hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

Lisätietoja koulutuksesta:
pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi tai
henri.yli-salomaki@hallintoakatemia.fi
Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Miten vastaan tietopyyntöön (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään konkreettisesti ja käytännönläheisesti tietopyyntöön vastaamista eri tilanteissa tietopyynnön saapumisesta muutoksenhakuun saakka. Koulutuksessa mennään suoraan asiaan ja sen aikana saat vinkkejä ja toimintaohjeita tietopyyntöjen käsittelyyn, julkisuuslain vaikutuksista eri tilanteisiin ja viranomaisen tiedonantovelvollisuudesta sekä erilaisista tiedonsaantioikeuksista. >> Tutustu

Julkiset hankinnat teknisellä toimialalla (tallenne)

Julkiset hankinnat on tehtävä noudattaen kansallisia hankintalakeja ja EU:n hankintadirektiivejä. Hankinnoissa tulee noudattaa periaatteita, joilla ohjataan hankintamenettelyn etenemistä, hankinnan asiakirjojen laatimista, hankinnasta ilmoittamista ja hankintasopimuksen allekirjoittamista. Teknisellä toimialalla tehdään paljon monimutkaisia hankintoja - tämä koulutus tarjoaa tiivistetyn tietopaketin tarjouspyynnön laatimisesta hankintasopimuksen laatimiseen sekä muutoksenhakuun. Lisäksi käydään läpi esimerkkien avulla mahdollisia ongelmatilanteita. Koulutus soveltuu teknisen toimialan julkisista hankinnoista vastaaville sekä heille, jotka ovat mukana esimerkiksi valmistelevissa tehtävissä hankintaprosesseissa. Kouluttajana videotallenteella toimii Sarastia Oy:n hankintapäällikkö Riku Heino. >> Tutustu