aikaa alkuun

Koulutuspalveluiden ALV - ammatilliset oppilaitokset ja...

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Koulutuspalveluiden ALV - ammatilliset oppilaitokset ja ammattikorkeakoulut

Koulutuspalveluiden arvonlisäverotus on muuttunut viime vuosina. Verohallinnon viimeinen ohje on vuodelta 2019 mutta sen tulkinta on haasteellista. Koulutuksessa käydään läpi koulutusten yleisiä arvonlisäperusteita sekä tulkinnanvaraisia asioita ja viimeistä oikeuskäytäntöä. Yksi haaste on esimerkiksi kansainvälinen rajanylityksen menevä yhteistyö ja etenkin kun koulutus tapahtuu virtuaalisesti.

Kouluttajalle on mahdollista esittää etukäteen kysymyksiä, jotka ovat varmasti monelle muullekin koulutuksenjärjestäjälle tuttuja.

Koulutus sopii sekä ammattioppilaitosten että ammattikorkeakoulujen taloushenkilöstölle.

Kouluttajana toimii Annika Suorto.

Voit edelleen ilmoittautua koulutukseen

OHJELMA:

klo 12.45 alkaen, voit halutessasi testata yhteyden toimivuuden

klo 13.00 Tervetuloa koulutukseen!

Koulutuspalveluiden yleiset arvonlisäveroperusteet

Kansainvälistymisen tuomat erityiskysymykset

Verohallinnon ohjeistukset, usein kysyttyä

Koulutuspalvelut verkossa

Tulkinnalliset kysymykset

Oikeuskäytännöt

Verohallinnon tarkennetut ohjeet ja esimerkkejä

Klo 15.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen puolivälissä on noin viiden minuutin tauko.

Ohjeet kirjautumiseen ja ilmoittautumiseen:

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen.

Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta. Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria.

Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.


Ryhmäalennus:

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-7, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
8-10, hinta on 950 euroa (+ alv 24 %)
11-14, hinta on 1100 euroa (+ alv 24 %)
15-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1400 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1600 euroa (+ alv 24 %)
40-49 hinta on 1800 euroa (+ alv 24 %)
50-75, hinta on 2000 euroa (+ alv 24 %)
76-100 hinta on 2800 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.

Koulutuksen yhteyshenkilö:

koulutuspäällikkö Pirjo Ala-Hemmilä
pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi
Hinta: 192.2 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Miten vastaan tietopyyntöön (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään konkreettisesti ja käytännönläheisesti tietopyyntöön vastaamista eri tilanteissa tietopyynnön saapumisesta muutoksenhakuun saakka. Koulutuksessa mennään suoraan asiaan ja sen aikana saat vinkkejä ja toimintaohjeita tietopyyntöjen käsittelyyn, julkisuuslain vaikutuksista eri tilanteisiin ja viranomaisen tiedonantovelvollisuudesta sekä erilaisista tiedonsaantioikeuksista. >> Tutustu

Julkiset hankinnat teknisellä toimialalla (tallenne)

Julkiset hankinnat on tehtävä noudattaen kansallisia hankintalakeja ja EU:n hankintadirektiivejä. Hankinnoissa tulee noudattaa periaatteita, joilla ohjataan hankintamenettelyn etenemistä, hankinnan asiakirjojen laatimista, hankinnasta ilmoittamista ja hankintasopimuksen allekirjoittamista. Teknisellä toimialalla tehdään paljon monimutkaisia hankintoja - tämä koulutus tarjoaa tiivistetyn tietopaketin tarjouspyynnön laatimisesta hankintasopimuksen laatimiseen sekä muutoksenhakuun. Lisäksi käydään läpi esimerkkien avulla mahdollisia ongelmatilanteita. Koulutus soveltuu teknisen toimialan julkisista hankinnoista vastaaville sekä heille, jotka ovat mukana esimerkiksi valmistelevissa tehtävissä hankintaprosesseissa. Kouluttajana videotallenteella toimii Sarastia Oy:n hankintapäällikkö Riku Heino. >> Tutustu