Kalvot

Unohda piilotyöpaikat - näin haet tarvetyöpaikkoja!

Miten suuntaat työnhakusi uudelleen niin, ettet joudu enää lähettämään kymmeniä hakemuksia vaan löydät helmet joita muut eivät näe? Mikä on tarvetyöpaikka, miten niitä haetaan ja voiko niitä löytyä myös kuntasektorilta?

Kumulan järjestämässä webinaarissa äänessä on Minna Rantama, Kumous Career Partnersin perustaja, joka on erikoistunut generalistien ja moniosaajien auttamiseen työnhakuasioissa.

Koulutuksen kesto on 1 tunti. Muistathan, että muut Kumulan webinaarit löydät osoitteesta http://videokoulutus.fi/kumula ! Kaikki Kumulan webinaarit ovat jäsenillemme maksuttomia, ja tämän webinaarin tallenne on jäsentemme käytettävissä.

Koulutuksen kuvan on ottanut Jenna Lehtonen.

KYSYTTÄVÄÄ?
Ota yhteyttä Kumulan palvelu- ja koulutussuunnittelijaan Meeriin: meeri.vaananen@kumula.fi tai 040 1599 397

Tallenne katsottavissa palvelussa 00:00 31.12.2018 asti


Kouluttajat

Kuntien asiantuntijat - Kumula ry

Kumula ry


Tutustu myös

Toimivat sisällöt verkkosivuilla – miten huomioida saavutettavuusdirektiivi

Saavutettavuusdirektiivi vaikuttaa osaltaan siihen, miten meidän kannattaa julkaista verkkosivuilla asioita ja siihen, millä tavalla tekstiä, kuvia ja muuta asiaa julkaisemme sivuillamme. Saavutettavuusdirektiivi ei koske kaikkia verkkosivujen päivittäjiä automaattisesti. Kuitenkin on kaikkien etu, että verkkosivustojen sisällöt ovat mahdollisimman saavutettavia. Käytännössä saavutettavuus tarkoittaa esimerkiksi sitä, että sisältö on mahdollisimman ymmärrettävää. Kumulan ja Specian yhteisessä koulutuksessa käydään läpi tiiviisti saavutettavuusdirektiivin vaikutuksia erityisesti verkkosivuille tekstiä tai muuta sisältöä tuottavan henkilön näkökulmasta. Voit päivittää esimerkiksi organisaation nettisivuille tekstejä tai muita dokumentteja tai vastaat koko sivuston päivittämisestä kokonaisuudessaan. Koulutuksessa ei käydä läpi teknisiä muutoksia. Webinaarissa kuulet: -saavutettavuusdirektiivi pähkinänkuoressa; -miten direktiivi voi vaikuttaa verkkosivujen päivittäjän tai sisällöntuottajan tehtäviin; -miten tehdä mahdollisimman saavutettavaa verkkosisältöjä. >> Tutustu