Uhkaavat ja vaaralliset asiakastilanteet sosiaali- ja...

Uhkaavat ja vaaralliset asiakastilanteet sosiaali- ja terveydenhuollossa

Terveys- ja sosiaalihuollossa kohdataan päivittäin haastavia tilanteita, joihin saattaa liittyä myös väkivallan uhkaa. Haastavissa tilanteissa olennaista on, että henkilöstö on valmistautunut ja tietää, miten tällaisissa nopeastikin eteen tulevissa tilanteissa tulee toimia. Tällä tavoin etukäteen opetellut käyttäytymismallit tulevat tilanteen tullen ns. selkärangasta. Koulutuksessa käydään läpi sitä, miten uhkaaviin tilanteisiin voidaan valmistautua ja miten niissä tulee toimia.

Koulutus on tarkoitettu terveys- ja sosiaalihuollossa työskenteleville, joilla on päivittäin asiakastapaamisia tai muuta asiakaspalvelua.

Koulutuksessa on mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä chatin kautta.

HUOM! Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen sähköpostitse. Tallenteen hinta on sama kuin koulutuksen osallistumismaksu.

8.45 Voit testata yhteytesi toimivuuden

Haastavien ja uhkaavien tilanteiden ennakointi työturvallisuuden
näkökulmasta
Miten voin etukäteen valmistautua uhkaaviin tilanteisiin?

Vuorovaikutus erilaisten haastavien asiakkaiden kanssa
Miten vuorovaikutus esimerkiksi päihde- ja mielenterveysongelmaisen kanssa eroaa toisistaan?

Miten toimin uhkaavassa tai väkivaltaisessa asiakastilanteessa?

KOULUTTAJA

Kouluttajana toimii Janne Korhonen, joka toimii vanhempana konstaapelina Helsingin poliisilaitoksella (ennaltaehkäisevä yksikkö). Hänen työnkuvaansa kuuluu rikosten ja syrjäytymisen estäminen, ekstrerismin torjunta, yhteistyö eri kieli- ja kulttuuriyhteisöjen kanssa sekä alueellinen ongelmanratkaisu.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 6.4.2021.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi. Saat ilmoittautumisajan päätyttyä vahvistusviestin, jossa on osallistumislinkki koulutukseen.

160 € (+ alv 24 %)/osallistuja

5-7 osallistujaa, 150 €/hlö (+ALV 24%)
8-10 osallistujaa, 130 €/hlö (+ALV 24%)
11-14 osallistujaa, 110 €/hlö (+ALV 24%)
15-19 osallistujaa, 95 €/hlö (+ALV 24%)
20-29 osallistujaa, 80 €/hlö (+ALV 24%)
30-39 osallistujaa, 70 €/hlö (+ALV 24%)
40-49 osallistujaa, 60 €/hlö (+ALV 24%)
50-75 osallistujaa, 45 €/hlö (+ALV 24%)
76-100 osallistujaa, 35 €/hlö (+ALV 24%)
yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous (info@hallintoakatemia.fi)

Ryhmän vähimmäiskoko on ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen koulutusta.

koulutuspäällikkö Henri Yli-Salomäki

Miten vastaan tietopyyntöön (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään konkreettisesti ja käytännönläheisesti tietopyyntöön vastaamista eri tilanteissa tietopyynnön saapumisesta muutoksenhakuun saakka. Koulutuksessa mennään suoraan asiaan ja sen aikana saat vinkkejä ja toimintaohjeita tietopyyntöjen käsittelyyn, julkisuuslain vaikutuksista eri tilanteisiin ja viranomaisen tiedonantovelvollisuudesta sekä erilaisista tiedonsaantioikeuksista. >> Tutustu

Julkiset hankinnat teknisellä toimialalla (tallenne)