Wilman ja somen juridisia kysymyksiä koulutoimessa

Wilman ja somen juridisia kysymyksiä koulutoimessa

Koulun ja kodin välinen viestintä tapahtuu nykyään hyvin pitkälti Wilman kautta. Samalla opetustyössä viestitään aktiivisesti myös sosiaalisessa mediassa.

Tässä koulutuksessa käsitellään sitä, mitä Wilman ja somen käytössä on otettava huomioon lainsäädännön kannalta.

Koulutus on tarkoitettu esimerkiksi opettajille ja rehtoreille sekä muille, jotka työssään käyttävät Wilmaa tai päivittävän koulun sosiaalista mediaa.

Koulutuksessa on mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä chatin kautta.

HUOM! Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen sähköpostitse. Tallenteen hinta on sama kuin koulutuksen osallistumismaksu.

13.45 Voit testata yhteytesi toimivuuden

Wilma kodin ja koulun välisen yhteistyön välineenä

Sähköinen asiointi

Julkisuus ja salassapito

Yksityisyydensuoja ja henkilötietojen käsittely

Somen käyttö opetuksessa

KOULUTTAJA

Lounais-Suomen Aluehallintoviraston Opetus- ja kulttuuritoimi -vastuualueen johtaja Esko Lukkarinen on kouluttanut hallinto-oikeudesta, julkisuudesta ja salassapidosta, oppilas- ja opiskelijahuoltolaista sekä opetustoimen lainsäädännöstä kahdenkymmenen vuoden ajan.

Aikaisemmin hän on urallaan ehtinyt toimia mm. luokanopettajana, hallintolakimiehenä Helsingin opetusvirastossa, koulutoimenjohtajana, koulutoimentarkastajana ja lääninsivistysneuvoksena Länsi-Suomen lääninhallituksessa sekä lakimiehenä Suomen Kuntaliitossa.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 16.3.2021.

ILMOITTAUTUMINEN

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

5-7 osallistujaa, 150 €/hlö (+ALV 24%)
8-10 osallistujaa, 130 €/hlö (+ALV 24%)
11-14 osallistujaa, 110 €/hlö (+ALV 24%)
15-19 osallistujaa, 95 €/hlö (+ALV 24%)
20-29 osallistujaa, 80 €/hlö (+ALV 24%)
30-39 osallistujaa, 70 €/hlö (+ALV 24%)
40-49 osallistujaa, 60 €/hlö (+ALV 24%)
50-75 osallistujaa, 45 €/hlö (+ALV 24%)
76-100 osallistujaa, 35 €/hlö (+ALV 24%)
yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous (info@hallintoakatemia.fi)

Ryhmän vähimmäiskoko on ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen koulutusta.

koulutuspäällikkö Henri Yli-Salomäki

Miten vastaan tietopyyntöön (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään konkreettisesti ja käytännönläheisesti tietopyyntöön vastaamista eri tilanteissa tietopyynnön saapumisesta muutoksenhakuun saakka. Koulutuksessa mennään suoraan asiaan ja sen aikana saat vinkkejä ja toimintaohjeita tietopyyntöjen käsittelyyn, julkisuuslain vaikutuksista eri tilanteisiin ja viranomaisen tiedonantovelvollisuudesta sekä erilaisista tiedonsaantioikeuksista. >> Tutustu

Julkiset hankinnat teknisellä toimialalla (tallenne)