Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksukoulutuksessa pääsemme syventymään asiakasmaksujen perusasioiden lisäksi paljon pohdituttaneisiin kysymyksiin. Osa asioista on tarkkaan säädeltyä ja sillä tavoin yhdenmukaista, osa selvästi taas paikallisia tulkintoja tai soveltamista mahdollistavaa. Kaikessa näissä on hyvä kuulla perusteltuja näkökulmia, joilla voi varmistaa ja tarvittaessa muuttaa tai kehittää oman kunnan asiakasmaksukäytänteitä.

Koulutus on suunnattu varhaiskasvatuksen asiakasmaksujen parissa työskenteleville asiantuntijoille, esimiehille ja johtajille kunnissa tai muissa organisaatioissa. Ilmoittautuneille lähetetään linkki koulutukseen noin viikkoa ennen koulutuspäivää.

Koulutuksessa on mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä chatin kautta.

HUOM! Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen sähköpostitse (info@hallintoakatemia.fi). Tallenteen hinta ja ryhmähinnat ovat samat kuin koulutuksen osallistumismaksut.

OHJELMA:

Klo 12.45 alkaen voit halutessasi testata yhteyden toimivuuden

Klo 13.00 Tervetuloa koulutukseen!

Varhaiskasvatukseen osallistumisen vaikutukset asiakasmaksuihin
Kunnan harkinnanvaraiset maksualennukset

Maksuissa huomioitavat tulot
Metsätulot
Tulot joita ei huomioida
Maksun määrittelemisessä lisäksi huomioitavaa

Ostopalvelut ja palveluseteli

Yrittäjien tulojen perusteella tehtäviin asiakasmaksupäätöksiin ei kaikilta osin ole käytettävissä yksiselitteistä ohjeistusta.  Kouluttaja perustelee esimerkkikunnan ratkaisuja ja miksi niihin on päädytty.

Tuloina huomioitavaa

Osakeyhtiö
Elinkeinonharjoittaja
Avoin yhtiö ja kommandiittiyhtiö

Maksuton varhaiskasvatus
Tulorekisterin hyödyntäminen ja käytön edellytykset kunnassa
Varhaiskasvatuksen tietovarannon (Vardan) ajankohtaiset uutiset

Klo 15.00 Koulutus päättyy

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 15.4.2021.

ILMOITTAUTUMINEN

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

5-7 osallistujaa, 150 €/hlö (+ALV 24%)
8-10 osallistujaa, 130 €/hlö (+ALV 24%)
11-14 osallistujaa, 110 €/hlö (+ALV 24%)
15-19 osallistujaa, 95 €/hlö (+ALV 24%)
20-29 osallistujaa, 80 €/hlö (+ALV 24%)
30-39 osallistujaa, 70 €/hlö (+ALV 24%)
40-49 osallistujaa, 60 €/hlö (+ALV 24%)
50-75 osallistujaa, 45 €/hlö (+ALV 24%)
76-100 osallistujaa, 35 €/hlö (+ALV 24%)
yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous (info@hallintoakatemia.fi)

Ryhmän vähimmäiskoko on ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen koulutusta.

Lisätietoja:
Pirjo Ala-Hemmilä
pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi

Miten vastaan tietopyyntöön (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään konkreettisesti ja käytännönläheisesti tietopyyntöön vastaamista eri tilanteissa tietopyynnön saapumisesta muutoksenhakuun saakka. Koulutuksessa mennään suoraan asiaan ja sen aikana saat vinkkejä ja toimintaohjeita tietopyyntöjen käsittelyyn, julkisuuslain vaikutuksista eri tilanteisiin ja viranomaisen tiedonantovelvollisuudesta sekä erilaisista tiedonsaantioikeuksista. >> Tutustu

Julkiset hankinnat teknisellä toimialalla (tallenne)

Julkiset hankinnat on tehtävä noudattaen kansallisia hankintalakeja ja EU:n hankintadirektiivejä. Hankinnoissa tulee noudattaa periaatteita, joilla ohjataan hankintamenettelyn etenemistä, hankinnan asiakirjojen laatimista, hankinnasta ilmoittamista ja hankintasopimuksen allekirjoittamista. Teknisellä toimialalla tehdään paljon monimutkaisia hankintoja - tämä koulutus tarjoaa tiivistetyn tietopaketin tarjouspyynnön laatimisesta hankintasopimuksen laatimiseen sekä muutoksenhakuun. Lisäksi käydään läpi esimerkkien avulla mahdollisia ongelmatilanteita. Koulutus soveltuu teknisen toimialan julkisista hankinnoista vastaaville sekä heille, jotka ovat mukana esimerkiksi valmistelevissa tehtävissä hankintaprosesseissa. Kouluttajana videotallenteella toimii Sarastia Oy:n hankintapäällikkö Riku Heino. >> Tutustu