aikaa alkuun

Lukion tutorkoulutus

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Lukion tutorkoulutus

Lukion tutorit ovat keskeisessä roolissa uusien lukio-opiskelijoiden ryhmäyttämisessä ja yhteisöllisyyden luomisessa. Tutorina toimiessa voi vahvistaa omia vuorovaikutus- ja ohjaustaitojaan ja samalla olla osa merkityksellisiä kohtaamisia. Tämä koulutus on hyviä käytänteitä ja vinkkejä tarjoava ja on tarkoitettu uuden alkavan lukuvuoden tutortoiminnan suunnittelun tueksi tutoreille ja tutorohjaajille. Koulutuksesta voi tilata myös tallenteen ja silloin se on käytettävissä ryhmälle sopivimpaan aikaan tai vaikka siten, että ryhmän koulutushetkestä estyneet osallistujat kouluttautuvat itselleen parhaimpaan aikaan.

Koulutuksessa on mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä tai kommentoida chatin kautta.

HUOM! Jos koulutuksen ajankohta ei siis sovi teille, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen sähköpostitse (info@hallintoakatemia.fi). Tallenteen hinta ja ryhmähinnat ovat samat kuin koulutuksen osallistumismaksut.

- vinkkejä tutortoimintaan

OHJELMA:

Klo 12.45 alkaen voit halutessasi testata yhteyden toimivuuden

Klo 13.00 Tervetuloa koulutukseen!

Miksi tutorit ovat lukion kasvot?
Eettisyys
Ennen lukuvuoden alkua
Yhteistyökumppanit
Mitä opiskelijoista on hyvä tietää etukäteen?
Ryhmäytyminen
vinkkejä ryhmäytymispäivään ja tuokioihin
Luottamuksen ilmapiiri
Tutor tukena
Hankalissa tilanteissa toimiminen
Tutortoiminnan eri mahdollisuuksia
vinkkejä toimintaan


Klo 15.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen puolivälissä on noin viiden minuutin mittainen tauko.

Kouluttajana toimii Pirjo Ala-Hemmilä Hallintoakatemiasta. Hän on lukion opinto-ohjaajana saanut olla ohjaamassa tutortoimintaa ja koulutus on tästä syystä hyvin käytännönläheinen.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 9.4.2021.

ILMOITTAUTUMINEN:

Mikäli olet ryhmän yhteyshenkilö, voit kahdella eri tavalla:

Rekisteröidy videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen tai ilmoittamaan ryhmän. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta. Mikäli ryhmä ei katso koulutusta yhdessä, voi yhteyshenkilö saa jaettavan linkin.
Olet yhteydessä suoraan kouluttajaan ja ilmoitat ryhmän: pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi tai puh. 040 752 9719

Yksittäinen osallistuja voi ilmoittautua myös edellä mainituilla tavoilla.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Yksittäisen osallistujan koulutusmaksu on 50 € (+ALV 24%)

Ryhmäalennus:

5 - 9 osallistujaa 35 €/henkilö (+ALV 24%)
10-19 osallistujaa 30 €/henkilö (+ALV 24%)
20-29 osallistujaa 25 €/henkilö (+ALV 24%)
30-39 osallistujaa 20€/henkilö (+ALV 24%)
40-49 osallistujaa 15€/henkilö (+ALV 24%)
yli 50 osallistujaa, pyydä tarjous

Ryhmähinnat ovat voimassa, kun samasta organisaatiosta osallistuu useampi henkilö (väh. 5 hlöä) ja ryhmä laskutetaan samalla laskulla.


Lisätietoja:
Pirjo Ala-Hemmilä
040 7529 719
pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi
Hinta: 62 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Miten vastaan tietopyyntöön (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään konkreettisesti ja käytännönläheisesti tietopyyntöön vastaamista eri tilanteissa tietopyynnön saapumisesta muutoksenhakuun saakka. Koulutuksessa mennään suoraan asiaan ja sen aikana saat vinkkejä ja toimintaohjeita tietopyyntöjen käsittelyyn, julkisuuslain vaikutuksista eri tilanteisiin ja viranomaisen tiedonantovelvollisuudesta sekä erilaisista tiedonsaantioikeuksista. >> Tutustu

Julkiset hankinnat teknisellä toimialalla (tallenne)

Julkiset hankinnat on tehtävä noudattaen kansallisia hankintalakeja ja EU:n hankintadirektiivejä. Hankinnoissa tulee noudattaa periaatteita, joilla ohjataan hankintamenettelyn etenemistä, hankinnan asiakirjojen laatimista, hankinnasta ilmoittamista ja hankintasopimuksen allekirjoittamista. Teknisellä toimialalla tehdään paljon monimutkaisia hankintoja - tämä koulutus tarjoaa tiivistetyn tietopaketin tarjouspyynnön laatimisesta hankintasopimuksen laatimiseen sekä muutoksenhakuun. Lisäksi käydään läpi esimerkkien avulla mahdollisia ongelmatilanteita. Koulutus soveltuu teknisen toimialan julkisista hankinnoista vastaaville sekä heille, jotka ovat mukana esimerkiksi valmistelevissa tehtävissä hankintaprosesseissa. Kouluttajana videotallenteella toimii Sarastia Oy:n hankintapäällikkö Riku Heino. >> Tutustu