Lukion tutorkoulutus

Lukion tutorkoulutus

Lukion tutorit ovat keskeisessä roolissa uusien lukio-opiskelijoiden ryhmäyttämisessä ja yhteisöllisyyden luomisessa. Tutorina toimiessa voi vahvistaa omia vuorovaikutus- ja ohjaustaitojaan ja samalla olla osa merkityksellisiä kohtaamisia. Tämä koulutus on hyviä käytänteitä ja vinkkejä tarjoava ja on tarkoitettu uuden alkavan lukuvuoden tutortoiminnan suunnittelun tueksi tutoreille ja tutorohjaajille. Koulutuksesta voi tilata myös tallenteen ja silloin se on käytettävissä ryhmälle sopivimpaan aikaan tai vaikka siten, että ryhmän koulutushetkestä estyneet osallistujat kouluttautuvat itselleen parhaimpaan aikaan.

Koulutuksessa on mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä tai kommentoida chatin kautta.

HUOM! Jos koulutuksen ajankohta ei siis sovi teille, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen sähköpostitse (info@hallintoakatemia.fi). Tallenteen hinta ja ryhmähinnat ovat samat kuin koulutuksen osallistumismaksut.

- vinkkejä tutortoimintaan

OHJELMA:

Klo 12.45 alkaen voit halutessasi testata yhteyden toimivuuden

Klo 13.00 Tervetuloa koulutukseen!

Miksi tutorit ovat lukion kasvot?
Eettisyys
Ennen lukuvuoden alkua
Mitä opiskelijoista on hyvä tietää etukäteen?
Ryhmäytyminen
vinkkejä ryhmäytymispäivään ja tuokioihin
Luottamuksen ilmapiiri
Tutor tukena
Hankalissa tilanteissa toimiminen
Tutortoiminnan eri mahdollisuuksia
vinkkejä toimintaan

Klo 15.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen puolivälissä on noin viiden minuutin mittainen tauko.

Kouluttajana toimii Pirjo Ala-Hemmilä Hallintoakatemiasta. Hän on lukion opinto-ohjaajana saanut olla ohjaamassa tutortoimintaa ja koulutus on tästä syystä hyvin käytännönläheinen.

Ilmoittaudu koulutukseen viimeistään 9.4.2021.

ILMOITTAUTUMINEN:

Mikäli olet ryhmän yhteyshenkilö, voit kahdella eri tavalla:

Rekisteröidy videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin. Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen tai ilmoittamaan ryhmän. Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" -välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin kautta. Mikäli ryhmä ei katso koulutusta yhdessä, voi yhteyshenkilö saa jaettavan linkin.
Olet yhteydessä suoraan kouluttajaan ja ilmoitat ryhmän: pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi tai puh. 040 752 9719

Yksittäinen osallistuja voi ilmoittautua myös edellä mainituilla tavoilla.

Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Yksittäisen osallistujan koulutusmaksu on 50 € (+ALV 24%)

5 - 9 osallistujaa 35 €/henkilö (+ALV 24%)
10-19 osallistujaa 30 €/henkilö (+ALV 24%)
20-29 osallistujaa 25 €/henkilö (+ALV 24%)