Arvokasta työtä – kuntatyöntekijä osana sujuvaa...

Arvokasta työtä – kuntatyöntekijä osana sujuvaa organisaatiota osa 2.

Yksittäisen kuntatyöntekijän työ on poikkeuksellisen merkittävää kuntalaisille tuotettavissa palveluissa. Jokaisen osuus näkyy ja tuntuu omalla erityisellä tavalla koko kuntakokonaisuudessa. Omaan työhön vaikuttaa oma mutta myös vaihtelevassa määrin muiden toiminta. Tässä koulutuksessa tarkastelemme hyvin käytännönläheisesti, miten päivittäisessä työssään voi olla mukana tukemassa hyvää kuntatyökokonaisuutta. Koulutuksessa tätä tarkastelua tehdään pohjautuen niihin ajatuksiin, mitä esimerkiksi palvelumuotoilu- ja Lean-ajattelu voisivat tarkoittaa kuntatyössä.

Koulutus muodostuu kahdesta tunnin koulutuksesta, joista kumpikin toimii myös itsenäisenä koulutuksena.

Koulutus on tarkoitettu kaikille kunnassa työskenteleville, jotka haluavat tarkastella omaa työtään Lean- ja palvelumuotoiluajattelun näkökulmasta.

Sinulla on mahdollisuus kysyä ja kommentoida koulutuksen aikana chatin välityksellä.

Kouluttajana toimii Pirjo Ala-Hemmilä Hallintoakatemiasta, joka tarkastelee kuntatyötä oman opetusalan
kuntatyökokemuksen, luottamushenkilökokemuksen ja aiheen ympärille hankkimansa täydennyskoulutuksen kautta.

OHJELMA 2:
Teemmekö oikeita asioita oikeaan aikaan?
Epäonnistuminen, kokeilu vai harjoittelu? -Onko meillä kehittämistä tukeva kulttuuri?
Kunnioitanko omaa työtäni – entä muiden?
Palautteen vastaanottaminen ja rakentava, korjaava palaute

HUOM! Jos koulutuksen ajankohta ei sovi sinulle, voit tilata meiltä koulutuksen tallenteen. Tallenteen tilaaminen onnistuu ilmoittautumisen yhteydessä: ilmoittautumislomakkeella on kohta, jossa voit valita live-koulutukseen osallistumisen sijaan tallenteen. Linkki tallenteeseen lähetetään sinulle noin kahden arkipäivän kuluttua koulutuksesta ja se on katsottavissasi kahden viikon tai erikseen sovitun ajanjakson. Tallenteen hinta ja ryhmähinnat ovat samat kuin koulutuksen osallistumismaksut.

ILMOITTAUTUMINEN:

(Koulutus toimii parhaiten Google Chrome -selaimella - älä käytä Internet Exploreria. )

HUOM! Nyt voit ilmoittautua myös suoraan Hallintoakatemian kotisivulla (www.hallintoakatemia.fi) ilman rekisteröitymistä.

Vaihtoehtoisesti ilmoittautumisen voit tehdä täällä Videokoulutuksen sivulla:

Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee ensin rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Samoilla tunnuksilla voit jatkossakin ilmoittautua koulutuksiin.

Rekisteröitymisen jälkeen pääset ilmoittautumaan koulutukseen.

Koulutusta pääset seuraamaan "Omat ilmoittautumiset" välilehden tai vahvistusviestissä tulevan linkin
kautta.

Voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti tilata laskun organisaatiollesi.

Koulutuksen hinta (1h) 80€ (+ALV 24%)

5-7 osallistujaa, 70 €/hlö (+ALV 24%)
8-10 osallistujaa, 65 €/hlö (+ALV 24%)
11-14 osallistujaa, 60 €/hlö (+ALV 24%)
15-19 osallistujaa, 55 €/hlö (+ALV 24%)
20-29 osallistujaa, 45 €/hlö (+ALV 24%)
30-39 osallistujaa, 35 €/hlö (+ALV 24%)
40-49 osallistujaa, 25 €/hlö (+ALV 24%)
50-75 osallistujaa, 20 €/hlö (+ALV 24%)
76-100 osallistujaa, 15 €/hlö (+ALV 24%)
yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous (info@hallintoakatemia.fi)

Ryhmän vähimmäiskoko on ilmoitettava viimeistään viikkoa ennen koulutusta.

Lisätietoja:

info@hallintoakatemia.fi

Miten vastaan tietopyyntöön (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään konkreettisesti ja käytännönläheisesti tietopyyntöön vastaamista eri tilanteissa tietopyynnön saapumisesta muutoksenhakuun saakka. Koulutuksessa mennään suoraan asiaan ja sen aikana saat vinkkejä ja toimintaohjeita tietopyyntöjen käsittelyyn, julkisuuslain vaikutuksista eri tilanteisiin ja viranomaisen tiedonantovelvollisuudesta sekä erilaisista tiedonsaantioikeuksista. >> Tutustu

Julkiset hankinnat teknisellä toimialalla (tallenne)

Julkiset hankinnat on tehtävä noudattaen kansallisia hankintalakeja ja EU:n hankintadirektiivejä. Hankinnoissa tulee noudattaa periaatteita, joilla ohjataan hankintamenettelyn etenemistä, hankinnan asiakirjojen laatimista, hankinnasta ilmoittamista ja hankintasopimuksen allekirjoittamista. Teknisellä toimialalla tehdään paljon monimutkaisia hankintoja - tämä koulutus tarjoaa tiivistetyn tietopaketin tarjouspyynnön laatimisesta hankintasopimuksen laatimiseen sekä muutoksenhakuun. Lisäksi käydään läpi esimerkkien avulla mahdollisia ongelmatilanteita. Koulutus soveltuu teknisen toimialan julkisista hankinnoista vastaaville sekä heille, jotka ovat mukana esimerkiksi valmistelevissa tehtävissä hankintaprosesseissa. Kouluttajana videotallenteella toimii Sarastia Oy:n hankintapäällikkö Riku Heino. >> Tutustu