Kalvot

Miten osallistaa ja tuoda kunnan palveluita esille enemmän somessa?

Koulutuksessa käydään läpi sitä, minkälaisia hyviä tapoja on viestiä somessa kunnan palveluista. Lisäksi pohdimme, kuinka osallistaa sähköisesti erityisesti somen kautta. Tämän lisäksi käymme tiiviisti läpi someen liittyviä tekijänoikeuskysymyksiä.

Koulutus on tarkoitettu kuntien henkilöstölle, joka tuo työssään esille kunnan palveluita ja tapahtumia sekä pohtii, miten osallistaa kuntalaisia sähköisesti mukaan kunnan toimintaan.

Kouluttajana toimii erityisasiantuntija Ulla Tirronen Hallintoakatemiasta.

Tallenne katsottavissa palvelussa 00:00 31.12.2018 asti


Kouluttajat

Kuntien asiantuntijat - Kumula ry

Kumula ry


Tutustu myös

Toimivat sisällöt verkkosivuilla – miten huomioida saavutettavuusdirektiivi

Saavutettavuusdirektiivi vaikuttaa osaltaan siihen, miten meidän kannattaa julkaista verkkosivuilla asioita ja siihen, millä tavalla tekstiä, kuvia ja muuta asiaa julkaisemme sivuillamme. Saavutettavuusdirektiivi ei koske kaikkia verkkosivujen päivittäjiä automaattisesti. Kuitenkin on kaikkien etu, että verkkosivustojen sisällöt ovat mahdollisimman saavutettavia. Käytännössä saavutettavuus tarkoittaa esimerkiksi sitä, että sisältö on mahdollisimman ymmärrettävää. Kumulan ja Specian yhteisessä koulutuksessa käydään läpi tiiviisti saavutettavuusdirektiivin vaikutuksia erityisesti verkkosivuille tekstiä tai muuta sisältöä tuottavan henkilön näkökulmasta. Voit päivittää esimerkiksi organisaation nettisivuille tekstejä tai muita dokumentteja tai vastaat koko sivuston päivittämisestä kokonaisuudessaan. Koulutuksessa ei käydä läpi teknisiä muutoksia. Webinaarissa kuulet: -saavutettavuusdirektiivi pähkinänkuoressa; -miten direktiivi voi vaikuttaa verkkosivujen päivittäjän tai sisällöntuottajan tehtäviin; -miten tehdä mahdollisimman saavutettavaa verkkosisältöjä. >> Tutustu