Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Vuosi tietosuoja-asetusta – tärkeimmät opit ja linjaukset

Tietosuojaa koskevat säännökset ovat muuttuneet ja muutoksessa koko ajan. Elämme aikaa, jolloin odotamme tulkintoja ja käytännön ohjeistuksia tietosuojakäytäntöjen hyväksi toteuttamiseksi.

Tietosuoja-asetus ja hyvän tietosuojan toteuttaminen edellyttävät, että organisaatiot kouluttavat ja kouluttautuvat tietosuoja-asioissa hyvin ja riittävästi. Koulutus tuo myös varmuutta jokaiselle, joka työssään kunnassa käsittelee henkilötietoja. Koulutuksen tarkoituksena on käsitellä tulkintoja, hyviä käytäntöjä ja käytännön näkökulmaa. Koulutuksessa pohditaan myös sitä, mitä kunnat ovat vuoden aikana oppineet ja miten tietosuojamaailma on muuttunut. Toivomme myös runsasta keskustelua.

OHJELMA:

(klo 8:45 Testaa etäyhteytesi toimivuus ennen koulutuksen alkua)

klo 9:00 Koulutus alkaa

Tietosuojalainsäädännön tuoreimmat muutokset tietosuojakäytäntöihin
Mikä käytännön elämässä muuttui vai muuttuiko sittenkään?

Tietosuojavaltuutetun ratkaisuja ja hyviä ohjeita

Muita ratkaisuja, tapauksia ja ohjeita

klo 11:00 Koulutus päättyy


Koulutus on tarkoitettu kaikille työssään henkilötietoja käsitteleville sekä koko organisaatiolle yhteiseksi koulutukseksi. Kurssilla pystytään käymään myös keskustelua ja ratkomaan käytännön tilanteita yhdessä.

Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta.

TEKNISET LISÄTIEDOT:


Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

RYHMÄALENNUS
Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50+, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia

Hallintoakatemia

Tuuli Tarukannel

Olen kuntia eri puolilla maata ja erilaisissa tehtävissä katsonut HTM. Kiinnostuksen kohteinani on kaikki kuntiin ja hallintoon liittyvä. En ole törmännyt ongelmaan, joka ei ratkeaisi lukemalla Harjula-Prättälää tai juoksemalla.

Tutustu myös

Luottamushenkilön ABC -videotallenne

Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. >> Tutustu

Luottamushenkilön ABC

Helppo ja edullinen tapa kouluttautua: tunnin mittainen videotallenne (videon kokonaispituus on 1h 6 min). Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. Vältä turhat virheet päätöksenteossa ja käy läpi pakettimme keskeisimmistä asioista. Koulutuksen aiheet: 1. Kunnan toiminta 2. Kunnan toimielimet 3. Kunnan johtaminen 4. Asian käsittely kunnassa 5. Hallinnon järjestäminen 6. Kokoukset 7. Kokouksen kulku 8. Esteellisyys, otto-oikeus ja eriävä mielipide 9. Julkisuusasiat 10. Luottamushenkilön oikeudet ja velvollisuudet Kouluttaja: Erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hinnat ja lisätiedot Tallenteen hinta on 89 euroa / henkilö (+alv 24 %). Ryhmäilmoittautumisten osalta huom: Hinta alenee suhteessa osallistujamäärään. Jos koulutukseen osallistuu: 5 tai enemmän, 80 euroa/henkilö 10 tai enemmän 70 euroa /henkilö 20 tai enemmän 60 euroa /henkilö 30 tai enemmän 50 euroa /henkilö Tallenteen katseluoikeus on 2 viikkoa. Jotta voit katsoa tallenteen, suosittelemme käyttämään Chrome tai Firefox -selainta. Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, puh. 040 656 9684. >> Tutustu

Kuntakonsernin johtamisen käytännön tavat - hyviä esimerkkejä

Koulutuksessa käsitellään kuntakonsernin johtamiseen liittyviä käytännön esimerkkejä kuten: - mitä hyviä tapoja on viedä viestiä konsernijohdon ja yhtiön ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden välillä - mitkä ovat omistajaohjauksen keinoja, jotka ovat sallittuja, mutta myös toimivia kunnan ja kuntayhtiön näkökulmasta - mitä konserniohjeessa on hyvä olla. Kouluttajana toimivat Hallintoakatemian erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja Mikkelin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso. >> Tutustu