Päätökset ja pöytäkirjat nettiin teknisellä toimialalla

Kuntalaissa on vaatimuksia siitä, mitä tietoja kunnan nettisivuilta on löydyttävä. Netissä olevia tietoja julkaistessa on otettava huomioon myös henkilötietojen käsittelyä määrittelevä lainsäädäntö.
Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti esimerkein läpi mitä on teknisellä toimialalla otettava huomioon julkaistessa näitä tietoja netissä.

Koulutus sopii kaikille kuntien teknisellä toimialalla sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville sekä niille, jotka vastaavat teknisen toimialan asioiden päivittämisestä kunnan verkkosivuille.

Etäkoulutuksessa on mahdollisuus esittää kouluttajalle aiheeseen liittyviä kysymyksiä.

KOULUTTAJA
Kouluttajana toimii HTM Riikka Uoti, jonka osaaminen painottuu erityisesti kunnallisoikeudellisiin sekä hallinto-oikeudellisiin kysymyksiin ja maankäyttö- ja rakennuslakiin. Riikka on toiminut mm. asemakaavoitus- ja rakennuslautakunnan pöytäkirjanpitäjänä, hallinnollisena asiantuntijana kaavoitukseen ja rakentamiseen liittyvissä kysymyksissä sekä teknisen toimialan viestintävastaavana. Tällä hetkellä hän on Hyvinkään kaupungin talouspäällikkö.

OHJELMA:

- Mitä on otettava huomioon netissä julkaistessa?

- Henkilötiedot ja EU:n tietosuoja-asetuksen vaikutukset

- Mitä teknisellä toimialalla on julkaistava netissä? Entä mitä olisi hyvä julkaista?

- Sähköiset lupapalvelut, osallistamisen mahdollisuudet sekä muut digitaaliset palvelut teknisellä toimialalla

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittautuminen koulutukseen viimeistään 21.8.2019!

50-100, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

koulutuspäällikkö Henri Yli-Salomäki

Koulutusarvostelu