Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Kunta ja sosiaalinen media - julkisuuskysymykset ja käytännön työkalut

Koulutuksessa käsitellään sosiaalisen median käyttöön liittyviä kysymyksiä kunnan henkilöstön näkökulmasta.

Koulutuksessa kuulet lainsäädännön asettamat reunaehdot somessa toimimiselle kunnassa sekä myös hyvistä käytännön työkaluista, jotka helpottavat somessa toimimista. Koulutuksessa kuulet myös käytännön vinkkejä ja esimerkkejä hyvään kuntasomeen.

KOULUTUS ON PERUUTETTU

Koulutus on tarkoitettu henkilöille, jotka vastaavat osaltaan kunnan some-kanavien päivittämisestä ja haluavat lisätietoa kuinka kehittää sosialiaalisen median hyödyntämistä entisestään kunnassa.

Kouluttajana toimivat Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta ja Marja Nousiainen Viestintä Oy Tulevaisuudesta.

OHJELMA

11.30 Kunta ja some - lainsäädäntö, ohjeet ja esimerkkejä

Mitä laki sallii somessa ja miten somea on hyvä hyödyntää
Mitkä on hyvät rajat ja ohjeistukset somessa toimimiseen
Hyviä käytäntöjä ja esimerkkejä

Tuuli Tarukannel, Hallintoakatemia

12.30 Kunta ja some - näin kannattaa tehdä
- Facebookin ja Instagramin parempi hyödyntäminen: analyysi- ja kävijätiedot, Business Manager sekä vinkit maksulliseen mainostukseen
- Työkalut sisällön hallintaan, jakamiseen, ajastukseen ja analysointiin – muista kuuntelu!
- Ole huolellinen, noudata kanavien ohjeita, näin saat parhaimmat hyödyt kanavista vuoropuheluu, asiakaspalveluun ja markkinointiin.

Marja Nousiainen, Viestintä Oy Tulevaisuus Oy

13:30 Koulutus päättyy

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

RYHMÄALENNUS
Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50+, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Tuuli Tarukannel

Olen kuntia eri puolilla maata ja erilaisissa tehtävissä katsonut HTM. Kiinnostuksen kohteinani on kaikki kuntiin ja hallintoon liittyvä. En ole törmännyt ongelmaan, joka ei ratkeaisi lukemalla Harjula-Prättälää tai juoksemalla.

Marja Nousiainen

Marja Nousiainen, kaikkialla somessa FutureMarja - on paras oppaasi sosiaaliseen mediaan, henkilöbrändäykseen ja digitaaliseen markkinointiin. Seuraa somessa ja kysy mitä vain somesta. Selvitän jos en tiedä. Vastaan aina.

Tutustu myös

Luottamushenkilön ABC (tallenne)

Helppo ja edullinen tapa kouluttautua: tunnin mittainen videotallenne (videon kokonaispituus on 1h 6 min). Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. Vältä turhat virheet päätöksenteossa ja käy läpi pakettimme keskeisimmistä asioista. Koulutuksen aiheet: 1. Kunnan toiminta 2. Kunnan toimielimet 3. Kunnan johtaminen 4. Asian käsittely kunnassa 5. Hallinnon järjestäminen 6. Kokoukset 7. Kokouksen kulku 8. Esteellisyys, otto-oikeus ja eriävä mielipide 9. Julkisuusasiat 10. Luottamushenkilön oikeudet ja velvollisuudet Kouluttaja: Erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hinnat ja lisätiedot Tallenteen hinta on 89 euroa / henkilö (+alv 24 %). Ryhmäilmoittautumisten osalta huom: Hinta alenee suhteessa osallistujamäärään. Jos koulutukseen osallistuu: 5 tai enemmän, 80 euroa/henkilö 10 tai enemmän 70 euroa /henkilö 20 tai enemmän 60 euroa /henkilö 30 tai enemmän 50 euroa /henkilö Tallenteen katseluoikeus on 2 viikkoa. Jotta voit katsoa tallenteen, suosittelemme käyttämään Chrome tai Firefox -selainta. Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, puh. 040 656 9684. >> Tutustu

Kuntakonsernin johtamisen käytännön tavat - hyviä esimerkkejä

Koulutuksessa käsitellään kuntakonsernin johtamiseen liittyviä käytännön esimerkkejä kuten: - mitä hyviä tapoja on viedä viestiä konsernijohdon ja yhtiön ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden välillä - mitkä ovat omistajaohjauksen keinoja, jotka ovat sallittuja, mutta myös toimivia kunnan ja kuntayhtiön näkökulmasta - mitä konserniohjeessa on hyvä olla. Kouluttajana toimivat Hallintoakatemian erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja Mikkelin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso. >> Tutustu

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu