Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Kirjallinen viestintä asiantuntijatyössä – näin saat viestisi perille

Hyvin kirjoitettu teksti verkossa ja sähköposteissa säästää sekä lukijan että kirjoittajan aikaa. Kun tekstin sanoma aukeaa lukijalle helposti, kirjoittaja ei joudu vastaamaan lisäkysymyksiin eikä hätyyttämään lukijaa useasti.

Kumulan kirjoituswebinaarisarjan ensimmäisessä osassa käydään läpi sitä, millaisin keinoin omaa kirjallista viestintäänsä voi selkeyttää aimo harppauksen.

Webinaarissa käydään läpi seuraavia teemoja:

- Miksi kirjallisen viestinnän selkeyteen kannattaa kiinnittää huomiota?
- Miksi lukijan tunteminen on avain selkeisiin teksteihin?
- Mikä on ydinviesti ja kuinka se selkeytetään?
- Millaisilla keinoilla verkkoteksteistä saa helposti silmäiltäviä?
- Kuinka omasta tekstistään saa helppolukuista?

Kouluttajana webinaarissa toimii Kide Consultingin kirjoituskouluttaja, toimittaja Mari Valkonen Www.kidekoulu.fi

Kouluttajat

Kuntien asiantuntijat - Kumula ry

Kumula ry


Tutustu myös

Toimivat sisällöt verkkosivuilla – miten huomioida saavutettavuusdirektiivi

Saavutettavuusdirektiivi vaikuttaa osaltaan siihen, miten meidän kannattaa julkaista verkkosivuilla asioita ja siihen, millä tavalla tekstiä, kuvia ja muuta asiaa julkaisemme sivuillamme. Saavutettavuusdirektiivi ei koske kaikkia verkkosivujen päivittäjiä automaattisesti. Kuitenkin on kaikkien etu, että verkkosivustojen sisällöt ovat mahdollisimman saavutettavia. Käytännössä saavutettavuus tarkoittaa esimerkiksi sitä, että sisältö on mahdollisimman ymmärrettävää. Kumulan ja Specian yhteisessä koulutuksessa käydään läpi tiiviisti saavutettavuusdirektiivin vaikutuksia erityisesti verkkosivuille tekstiä tai muuta sisältöä tuottavan henkilön näkökulmasta. Voit päivittää esimerkiksi organisaation nettisivuille tekstejä tai muita dokumentteja tai vastaat koko sivuston päivittämisestä kokonaisuudessaan. Koulutuksessa ei käydä läpi teknisiä muutoksia. Webinaarissa kuulet: -saavutettavuusdirektiivi pähkinänkuoressa; -miten direktiivi voi vaikuttaa verkkosivujen päivittäjän tai sisällöntuottajan tehtäviin; -miten tehdä mahdollisimman saavutettavaa verkkosisältöjä. >> Tutustu