Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Onnistuneet tietosuojakäytännöt jäsenvastaaville

Koulutuksessa käsitellään yhdistyksen jäsenvastaavan näkökulmasta onnistuneita tietosuojakäytäntöjä kun käsitellään henkilötietoja. Yhdistyksen jäsenvastaavana käsittelet henkilötietoja ja tässä koulutuksessa tutustut henkilötietojen käsittelyn perusteisiin niin, että pystyt käsittelemään jäsenvastaavana henkilötietoja voimassa olevan tietosuojalainsäädännön mukaisesti.

Kouluttajana toimii erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hallintoakatemiasta.

OHJELMA

Klo 16.00 Tervetuloa koulutukseen!

Henkilötietojen käsittely lainsäädännön mukaan
-periaatteet
-yhdistystoiminnan erityispiirteet

Mitä erityisesti tulee huomioida jäsenvastaavana kun käsittelee henkilötietoja yhdistyksen lukuun?

Rajankäyntiä - viime aikaista oikeustapauksia ja tulkintalinjoja

18.00 Koulutus päättyy


Videokoulutus on 2 tunnin reaaliaikaisesti lähetettävä koulutus, jonka aikana on mahdollista myös kysyä kouluttajilta kysymyksiä chatissa. Videokoulutus on kätevä tapa opiskella uutta tai ylläpitää ammattitaitoa - voit osallistua koulutukseen etänä mistä vain, kunhan sinulla on vain toimiva nettiyhteys.

Ilmoittautuminen koulutukseen viimeistään 26.9.2019.

Hinta: 145 euroa / osallistuja + alv 24%.

Edullinen ryhmähinnoittelumme osallistujien lukumäärän mukaan:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50+, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu

Muutoksenhaku teknisellä toimialalla

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan teknisellä toimialalla. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista teknisen toimialan päätöksistä ja muutoksenhausta. Koulutuksessa käydään esimerkiksi läpi, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutus sopii kaikille kuntien teknisen toimialan toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. >> Tutustu

Muutoksenhaku yleishallinnossa

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan yleishallinnon näkökulmasta. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista yleishallinnon päätöksistä ja siitä kuinka päätöksiin haetaan muutosta, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutuksessa kerrataan myös tuoreimmat muutoksenhakuun vaikuttavat lakimuutokset ja oikeustapaukset. Koulutus sopii kaikille kuntien toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta. >> Tutustu