aikaa alkuun

Asiantuntijan blogiteksti – kirjoita osaamisesi esiin

  • Kouluttaja: Kumula ry

Asiantuntijan blogiteksti – kirjoita osaamisesi esiin

Kumulan kirjoituswebinaarisarjan toisessa osassa uppoudutaan blogikirjoittamisen salaisuuksiin. Kuinka hyvä asiantuntijablogi syntyy muun työn ohessa?

Asiantuntijablogi on loistava väline sekä organisaation että oman asiantuntemuksen esiintuomiseen. Mutta kuinka hyvä blogiteksti sitten käytännössä syntyy, kun työpöydällä on niin paljon muutakin?

Kumulan kirjoituswebinaarisarjan toisessa osassa annetaan työkaluja blogitekstien kirjoittamiseen kiireisen työarjen keskellä.

Webinaarissa käydään läpi seuraavia asioita:

- Mitä hyötyä asiantuntijablogin kirjoittaminen tuo asiantuntijalle ja organisaatiolle?

- Miksi lukijan ymmärtäminen on hyvien blogitekstien kirjoittamisessa niin tärkeää?

- Mistä ideat lukijoita kiinnostaviin teksteihin?

- Käytännön neuvoja tekstin tuottamiseen.

- Blogitekstin otsikointi ja alku.

Kouluttajana webinaarissa toimii Kide Consultingin kirjoituskouluttaja, toimittaja Mari Valkonen www.kidekoulu.fi.

Kouluttajat

Kuntien asiantuntijat - Kumula ry

Kumula ry


Tutustu myös

Toimivat sisällöt verkkosivuilla – miten huomioida saavutettavuusdirektiivi

Saavutettavuusdirektiivi vaikuttaa osaltaan siihen, miten meidän kannattaa julkaista verkkosivuilla asioita ja siihen, millä tavalla tekstiä, kuvia ja muuta asiaa julkaisemme sivuillamme. Saavutettavuusdirektiivi ei koske kaikkia verkkosivujen päivittäjiä automaattisesti. Kuitenkin on kaikkien etu, että verkkosivustojen sisällöt ovat mahdollisimman saavutettavia. Käytännössä saavutettavuus tarkoittaa esimerkiksi sitä, että sisältö on mahdollisimman ymmärrettävää. Kumulan ja Specian yhteisessä koulutuksessa käydään läpi tiiviisti saavutettavuusdirektiivin vaikutuksia erityisesti verkkosivuille tekstiä tai muuta sisältöä tuottavan henkilön näkökulmasta. Voit päivittää esimerkiksi organisaation nettisivuille tekstejä tai muita dokumentteja tai vastaat koko sivuston päivittämisestä kokonaisuudessaan. Koulutuksessa ei käydä läpi teknisiä muutoksia. Webinaarissa kuulet: -saavutettavuusdirektiivi pähkinänkuoressa; -miten direktiivi voi vaikuttaa verkkosivujen päivittäjän tai sisällöntuottajan tehtäviin; -miten tehdä mahdollisimman saavutettavaa verkkosisältöjä. >> Tutustu