Uhkaavat asiakastilanteet sosiaali- ja terveydenhuollossa

Terveys- ja sosiaalihuollossa kohdataan päivittäin haastavia tilanteita, joihin saattaa liittyä myös väkivallan uhkaa. Haastavissa tilanteissa olennaista on, että henkilöstö on valmistautunut ja tietää, miten tällaisissa nopeastikin eteen tulevissa tilanteissa tulee toimia. Tällä tavoin etukäteen opetellut käyttäytymismallit tulevat tilanteen tullen ns. selkärangasta. Koulutuksessa käydään läpi sitä, miten uhkaaviin tilanteisiin voidaan valmistautua ja miten niissä tulee toimia.

Kouluttajana toimii Janne Korhonen, joka toimii vanhempana konstaapelina Helsingin poliisilaitoksella (ennaltaehkäisevä yksikkö). Hänen työnkuvaansa kuuluu rikosten ja syrjäytymisen estäminen, ekstrerismin torjunta, yhteistyö eri kieli- ja kulttuuriyhteisöjen kanssa sekä alueellinen ongelmanratkaisu.

Koulutus on tarkoitettu terveys- ja sosiaalihuollossa työskenteleville, joilla on päivittäin asiakastapaamisia tai muuta asiakaspalvelua.

Haastavien ja uhkaavien tilanteiden ennakointi työturvallisuuden
näkökulmasta
- Miten voin etukäteen valmistautua uhkaaviin tilanteisiin?

Vuorovaikutus erilaisten haastavien asiakkaiden kanssa
- Miten vuorovaikutus esimerkiksi päihdeongelmainen ja mielenterveysongelmaisen kanssa eroaa toisistaan?

Miten toimin uhkaavassa tai väkivaltaisessa asiakastilanteessa?

TEKNISET LISÄTIEDOT
Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Koulutuksen yhteydessä on tilanteen mukaan mahdollisuus kysyä kouluttajalta kysymyksiä aiheeseen liittyen. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

50+, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi