Miten toimin haastavissa ja uhkaavissa asiakastilanteissa kunnassa?

Turvallisuus ja työntekijöiden hyvinvointi koskettavat jokaista kunnan toimialaa. Muuttuvat työympäristöt ja toimintatavat tuovat mukanaan uusia haasteita - mahdollisesti jopa uhkaavia asiakastilanteita. Haastavissa tilanteissa olennaista on, että henkilöstö on valmistautunut ja tietää, miten tällaisissa nopeastikin eteen tulevissa tilanteissa tulee toimia. Tällä tavoin etukäteen opetellut käyttäytymismallit tulevat tilanteen tullen ns. selkärangasta. Koulutuksessa käydään läpi sitä, miten uhkaaviin tilanteisiin voidaan työpaikalla valmistautua ja miten niissä tulee toimia.

Koulutus sopii kaikille kunnassa työskenteleville, joiden työhön kuuluvat asiakaskohtaamiset.

Kouluttajana Janne Korhonen, joka toimii vanhempana konstaapelina Helsingin poliisilaitoksella (ennaltaehkäisevä yksikkö). Hänen työnkuvaansa kuuluu rikosten ja syrjäytymisen estäminen, ekstrerismin torjunta, yhteistyö eri kieli- ja kulttuuriyhteisöjen kanssa sekä alueellinen ongelmanratkaisu. Janne on toiminut mm. lähi- ja koulupoliisina, lähihoitajana mielenterveys-, kriisi- ja päihdetyössä, Helsingin kaupungin sosiaaliviraston lastensuojelun yksikössä sekä itsepuolustuskouluttajana.

Etäkoulutuksessa on mahdollisuus esittää kouluttajalle aiheeseen liittyviä kysymyksiä

Haastavien ja uhkaavien tilanteiden ennakointi työturvallisuuden näkökulmasta
- Miten voin etukäteen valmistautua uhkaaviin tilanteisiin?

Vuorovaikutus erilaisten haastavien asiakkaiden kanssa
- Miten vuorovaikutus esimerkiksi päihdeongelmainen ja mielenterveysongelmaisen kanssa eroaa toisistaan?

Miten toimin uhkaavassa tai väkivaltaisessa asiakastilanteessa?

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Koulutukseen ilmoittautuminen viimeistään 23.8.

50-100, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)
Jos osallistujia yli 100, pyydä tarjous!

koulutuspäällikkö Henri Yli-Salomäki

Suomen Videokoulutus