Päätökset ja pöytäkirjat nettiin sivistystoimessa

Päätökset ja pöytäkirjat nettiin sivistystoimessa

Kuntalaissa on vaatimuksia siitä, mitä tietoja nettisivuilta on löydyttävä. Kuntalain säännösten lisäksi netissä tietoja julkaistessa on otettava huomioon myös EU:n tietosuoja-asetus.

Tässä koulutuksessa käydään läpi pöytäkirjojen nettijulkaisua sivistystoimen näkökulmasta. Koulutuksessa käydään käytännönläheisesti esimerkein läpi mitä on sivistystoimialalla otettava huomioon julkaistessa tietoja netissä.

Koulutus on tarkoitettu kuntien sivistystoimen viranhaltijoille ja henkilöstölle, joiden työhön kuuluu päätösten ja pöytäkirjojen tiedoksianto.

Etäkoulutuksessa on mahdollisuus esittää kouluttajalle aiheeseen liittyviä kysymyksiä.

KOULUTTAJA

Lounais-Suomen Aluehallintoviraston Opetus- ja kulttuuritoimi -vastuualueen johtaja Esko Lukkarinen on kouluttanut hallinto-oikeudesta, julkisuudesta ja salassapidosta, oppilas- ja opiskelijahuoltolaista sekä opetustoimen lainsäädännöstä kahdenkymmenen vuoden ajan.

Aikaisemmin hän on urallaan ehtinyt toimia mm. luokanopettajana, hallintolakimiehenä Helsingin opetusvirastossa, koulutoimenjohtajana, koulutoimentarkastajana ja lääninsivistysneuvoksena Länsi-Suomen lääninhallituksessa sekä lakimiehenä Suomen Kuntaliitossa.

Päätöksen tiedoksianto

Minkälaiset päätökset on netissä julkaistavia päätöksiä?
- Miten päätöksen muutoksenhakutapa vaikuttaa sen nettijulkaisuun?
- Miten toimin esim. hankintapäätösten kanssa?

Miten toimin liitteiden ja oheisaineiston kanssa?

Mitä henkilötietoja voin julkaista netissä sivistystoimialalla?

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittautuminen koulutukseen viimeistään 9.12.

50-100, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

koulutuspäällikkö Henri Yli-Salomäki