PERUUTETTU: Hallintokielestä tarinaksi – miten viestiä päätöksistä puhuttelevasti

Päätös 140 merkillä asiaa tuntemattomille? Virallista kapulakieltä vai kiinnostusta herättävää sisältöä? Miten viestit päätöksistä eri yleisöille kiinnostavasti? Mitä keinoja ja kanavia saman päätöksen viestimiseen voi olla? Miten poimia prosessien, päätösten, talouden ja hallinnon näkökulmia puhutteleviksi sisällöiksi?

Viestijä auttaa kääntämään asiantuntijasisältöä ymmärrettäväksi asiaa tuntemattomille. Perusvalmiudet ymmärrettävään tulkintaan tarvitsee päättäjä ja asiantuntijakin.

Webinaarissa käydään läpi esimerkkien avulla keskeisiä viestinnän keinoja ja kanavia, miten ja missä päätöksistä voidaan viestiä eri yleisöille. Päätöstiedotteista some-kanavien postauksiin ja esitysaineistoihin.

Kouluttajana toimii Merja Olari-Sintonen, joka on pitkän linjan kuntaviestinnän ammattilainen.

Koulutus on tarkoitettu heille, jotka vastaavat päätöksien viestinnästä kunnassa tai kuntayhtymässä. Koulutus sopii myös päätöstekstejä valmisteleville henkilöille.

14:00 Koulutus alkaa

Viestinnän tehtävä ja tavoitteet
- Kohdeyleisöt
- Keskeiset kanavat (omat, ansaitut, maksetut)
- Lähettiläät ja puolestapuhujat

Asiantuntijasisällöt tarinoiksi
-Päätökset, ratkaisut, toiminta, prosessit ym. – mitä poimia?
-Mikä tekee tarinan/ mistä hyvä tarina syntyy?
- Käytännön esimerkkejä ja hyviä toteutuksia

16:00 Koulutus päättyy

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 19.9.2019 mennessä.

50+, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi

Milloin olen esteellinen kunnassa (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään esteellisyyttä eli jääviyttä. Koulutuksen aikana käydään läpi sekä luottamushenkilöiden että kunnassa työskentelevien tyypillisiä esteellisyystilanteita. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi miten esteellisyystilanteet ratkaistaan ja miten ne pöytäkirjataan. Koulutus on tarkoitettu kuntien valmistelijoille, esittelijöille ja toimielinten sihteereille. Koulutus sopii myös luottamushenkilöille, erityisesti toimielinten puheenjohtajille. >> Tutustu