aikaa alkuun

PERUUTETTU: Hallintokielestä tarinaksi – miten viestiä...

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

PERUUTETTU: Hallintokielestä tarinaksi – miten viestiä päätöksistä puhuttelevasti

Päätös 140 merkillä asiaa tuntemattomille? Virallista kapulakieltä vai kiinnostusta herättävää sisältöä? Miten viestit päätöksistä eri yleisöille kiinnostavasti? Mitä keinoja ja kanavia saman päätöksen viestimiseen voi olla? Miten poimia prosessien, päätösten, talouden ja hallinnon näkökulmia puhutteleviksi sisällöiksi?

Viestijä auttaa kääntämään asiantuntijasisältöä ymmärrettäväksi asiaa tuntemattomille. Perusvalmiudet ymmärrettävään tulkintaan tarvitsee päättäjä ja asiantuntijakin.

Webinaarissa käydään läpi esimerkkien avulla keskeisiä viestinnän keinoja ja kanavia, miten ja missä päätöksistä voidaan viestiä eri yleisöille. Päätöstiedotteista some-kanavien postauksiin ja esitysaineistoihin.

Kouluttajana toimii Merja Olari-Sintonen, joka on pitkän linjan kuntaviestinnän ammattilainen.

Koulutus on tarkoitettu heille, jotka vastaavat päätöksien viestinnästä kunnassa tai kuntayhtymässä. Koulutus sopii myös päätöstekstejä valmisteleville henkilöille.


OHJELMA

14:00 Koulutus alkaa

Viestinnän tehtävä ja tavoitteet
- Kohdeyleisöt
- Keskeiset kanavat (omat, ansaitut, maksetut)
- Lähettiläät ja puolestapuhujat

Asiantuntijasisällöt tarinoiksi
-Päätökset, ratkaisut, toiminta, prosessit ym. – mitä poimia?
-Mikä tekee tarinan/ mistä hyvä tarina syntyy?
- Käytännön esimerkkejä ja hyviä toteutuksia

16:00 Koulutus päättyy


Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 19.9.2019 mennessä.

RYHMÄALENNUS
Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50+, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Luottamushenkilön ABC (tallenne)

Helppo ja edullinen tapa kouluttautua: tunnin mittainen videotallenne (videon kokonaispituus on 1h 6 min). Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. Vältä turhat virheet päätöksenteossa ja käy läpi pakettimme keskeisimmistä asioista. Koulutuksen aiheet: 1. Kunnan toiminta 2. Kunnan toimielimet 3. Kunnan johtaminen 4. Asian käsittely kunnassa 5. Hallinnon järjestäminen 6. Kokoukset 7. Kokouksen kulku 8. Esteellisyys, otto-oikeus ja eriävä mielipide 9. Julkisuusasiat 10. Luottamushenkilön oikeudet ja velvollisuudet Kouluttaja: Erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hinnat ja lisätiedot Tallenteen hinta on 89 euroa / henkilö (+alv 24 %). Ryhmäilmoittautumisten osalta huom: Hinta alenee suhteessa osallistujamäärään. Jos koulutukseen osallistuu: 5 tai enemmän, 80 euroa/henkilö 10 tai enemmän 70 euroa /henkilö 20 tai enemmän 60 euroa /henkilö 30 tai enemmän 50 euroa /henkilö Tallenteen katseluoikeus on 2 viikkoa. Jotta voit katsoa tallenteen, suosittelemme käyttämään Chrome tai Firefox -selainta. Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, puh. 040 656 9684. >> Tutustu

Kuntakonsernin johtamisen käytännön tavat - hyviä esimerkkejä

Koulutuksessa käsitellään kuntakonsernin johtamiseen liittyviä käytännön esimerkkejä kuten: - mitä hyviä tapoja on viedä viestiä konsernijohdon ja yhtiön ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden välillä - mitkä ovat omistajaohjauksen keinoja, jotka ovat sallittuja, mutta myös toimivia kunnan ja kuntayhtiön näkökulmasta - mitä konserniohjeessa on hyvä olla. Kouluttajana toimivat Hallintoakatemian erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja Mikkelin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso. >> Tutustu

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu