Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

PERUUTETTU: Hallintokielestä tarinaksi – miten viestiä päätöksistä puhuttelevasti

Päätös 140 merkillä asiaa tuntemattomille? Virallista kapulakieltä vai kiinnostusta herättävää sisältöä? Miten viestit päätöksistä eri yleisöille kiinnostavasti? Mitä keinoja ja kanavia saman päätöksen viestimiseen voi olla? Miten poimia prosessien, päätösten, talouden ja hallinnon näkökulmia puhutteleviksi sisällöiksi?

Viestijä auttaa kääntämään asiantuntijasisältöä ymmärrettäväksi asiaa tuntemattomille. Perusvalmiudet ymmärrettävään tulkintaan tarvitsee päättäjä ja asiantuntijakin.

Webinaarissa käydään läpi esimerkkien avulla keskeisiä viestinnän keinoja ja kanavia, miten ja missä päätöksistä voidaan viestiä eri yleisöille. Päätöstiedotteista some-kanavien postauksiin ja esitysaineistoihin.

Kouluttajana toimii Merja Olari-Sintonen, joka on pitkän linjan kuntaviestinnän ammattilainen.

Koulutus on tarkoitettu heille, jotka vastaavat päätöksien viestinnästä kunnassa tai kuntayhtymässä. Koulutus sopii myös päätöstekstejä valmisteleville henkilöille.


OHJELMA

14:00 Koulutus alkaa

Viestinnän tehtävä ja tavoitteet
- Kohdeyleisöt
- Keskeiset kanavat (omat, ansaitut, maksetut)
- Lähettiläät ja puolestapuhujat

Asiantuntijasisällöt tarinoiksi
-Päätökset, ratkaisut, toiminta, prosessit ym. – mitä poimia?
-Mikä tekee tarinan/ mistä hyvä tarina syntyy?
- Käytännön esimerkkejä ja hyviä toteutuksia

16:00 Koulutus päättyy


Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 19.9.2019 mennessä.

RYHMÄALENNUS
Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50+, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Milloin olen esteellinen kunnassa (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään esteellisyyttä eli jääviyttä. Koulutuksen aikana käydään läpi sekä luottamushenkilöiden että kunnassa työskentelevien tyypillisiä esteellisyystilanteita. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi miten esteellisyystilanteet ratkaistaan ja miten ne pöytäkirjataan. Koulutus on tarkoitettu kuntien valmistelijoille, esittelijöille ja toimielinten sihteereille. Koulutus sopii myös luottamushenkilöille, erityisesti toimielinten puheenjohtajille. >> Tutustu

Toimielimen sihteerin perehdytyspaketti (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään toimielimen sihteerin työhön liittyviä asioita ja taustalla vaikuttavaa lainsäädäntöä. Käymme läpi tyypillisimpiä ratkaisuja erilaisissa kokoustilanteissa niin että varmistamme aina toimielimen kokouksen laillisuuden toteutumisen. >> Tutustu