Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

PERUUTETTU: Hallintokielestä tarinaksi – miten viestiä päätöksistä puhuttelevasti

Päätös 140 merkillä asiaa tuntemattomille? Virallista kapulakieltä vai kiinnostusta herättävää sisältöä? Miten viestit päätöksistä eri yleisöille kiinnostavasti? Mitä keinoja ja kanavia saman päätöksen viestimiseen voi olla? Miten poimia prosessien, päätösten, talouden ja hallinnon näkökulmia puhutteleviksi sisällöiksi?

Viestijä auttaa kääntämään asiantuntijasisältöä ymmärrettäväksi asiaa tuntemattomille. Perusvalmiudet ymmärrettävään tulkintaan tarvitsee päättäjä ja asiantuntijakin.

Webinaarissa käydään läpi esimerkkien avulla keskeisiä viestinnän keinoja ja kanavia, miten ja missä päätöksistä voidaan viestiä eri yleisöille. Päätöstiedotteista some-kanavien postauksiin ja esitysaineistoihin.

Kouluttajana toimii Merja Olari-Sintonen, joka on pitkän linjan kuntaviestinnän ammattilainen.

Koulutus on tarkoitettu heille, jotka vastaavat päätöksien viestinnästä kunnassa tai kuntayhtymässä. Koulutus sopii myös päätöstekstejä valmisteleville henkilöille.


OHJELMA

14:00 Koulutus alkaa

Viestinnän tehtävä ja tavoitteet
- Kohdeyleisöt
- Keskeiset kanavat (omat, ansaitut, maksetut)
- Lähettiläät ja puolestapuhujat

Asiantuntijasisällöt tarinoiksi
-Päätökset, ratkaisut, toiminta, prosessit ym. – mitä poimia?
-Mikä tekee tarinan/ mistä hyvä tarina syntyy?
- Käytännön esimerkkejä ja hyviä toteutuksia

16:00 Koulutus päättyy


Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 19.9.2019 mennessä.

RYHMÄALENNUS
Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50+, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu

Muutoksenhaku teknisellä toimialalla

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan teknisellä toimialalla. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista teknisen toimialan päätöksistä ja muutoksenhausta. Koulutuksessa käydään esimerkiksi läpi, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutus sopii kaikille kuntien teknisen toimialan toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. >> Tutustu

Muutoksenhaku yleishallinnossa

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan yleishallinnon näkökulmasta. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista yleishallinnon päätöksistä ja siitä kuinka päätöksiin haetaan muutosta, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutuksessa kerrataan myös tuoreimmat muutoksenhakuun vaikuttavat lakimuutokset ja oikeustapaukset. Koulutus sopii kaikille kuntien toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta. >> Tutustu