aikaa alkuun

Kehity työssäsi sihteerinä - sihteerinä muutoksen...

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Kehity työssäsi sihteerinä - sihteerinä muutoksen keskellä

Tässä videokoulutuksessa pääset syventymään tehtäväsi ytimeen ja oman työroolisi kehittämiseen. Koulutuksessa pohditaan omaa ammatillista kehittymistäsi eri näkökulmista: sihteerin roolista katsottuna, omien lähtökohtiesi ja voimavarojesi sekä ajankäyttösi ja motivaatiosi näkökulmasta.

Tämä kahden tunnin mittainen videokoulutus on raikas tuulahdus kiireiseen sihteerin työviikkoon - koulutuksen aikana saat kerättyä omat ajatuksesi monipuolisen sihteerityön kehittämisen näkökulmasta ja saat eväitä jaksaa kehittymistä työssäsi. Koulutus toimii etänä parhaiten niin, että varmistat itsellesi hiljaisen huoneen, jossa voit rauhassa tehdä koulutuksen sisältämät etäharjoitukset valmentajan ohjeilla. Harjoituksia ei lähetetä mihinkään ja osallistujien yksityisyys säilyy koko koulutuksen ajan.

Koulutus on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien sihteereille.

Kouluttajana toimii valmentaja, yksilön ja työyhteisöjen kehittäjä Marita Lehikoinen, jolla pitkä ja laaja-alainen kokemus kuntaorganisaatioiden sekä kuntayhtymien kehittämisestä.

Palautetta aikaisemmista koulutuksista:

"Koulutus todella pureitui käsiteltyihin asioihin. Töihin palasi energisempi sihteeri, täynnä uutta virtaa, tarmoa ja määrätietoisuutta."

"Todella mukava ja hyvä kouluttaja"

OHJELMA

14.00 Oma ammatillinen kehittyminen

sihteerin rooli esimiehen ja työyhteisön työn tukena - moniosaaja hektisessä organisaatiossa
omien vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen
sihteerin työ muutosten keskellä - miten toimin solmukohtana?

Ajankäytön hallinta - miten hallita asioita ja aikaa
Ajattelu – asenne – motivaatio
mikä meidät panee liikkeelle ja innostumaan?
motivaatio yleisellä ja yksilöllisellä tasolla
stressin tunnistaminen – stressikäyrä

16.00 Koulutus päättyy

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 19.9.2019.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50-100, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Luottamushenkilön ABC (tallenne)

Helppo ja edullinen tapa kouluttautua: tunnin mittainen videotallenne (videon kokonaispituus on 1h 6 min). Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. Vältä turhat virheet päätöksenteossa ja käy läpi pakettimme keskeisimmistä asioista. Koulutuksen aiheet: 1. Kunnan toiminta 2. Kunnan toimielimet 3. Kunnan johtaminen 4. Asian käsittely kunnassa 5. Hallinnon järjestäminen 6. Kokoukset 7. Kokouksen kulku 8. Esteellisyys, otto-oikeus ja eriävä mielipide 9. Julkisuusasiat 10. Luottamushenkilön oikeudet ja velvollisuudet Kouluttaja: Erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hinnat ja lisätiedot Tallenteen hinta on 89 euroa / henkilö (+alv 24 %). Ryhmäilmoittautumisten osalta huom: Hinta alenee suhteessa osallistujamäärään. Jos koulutukseen osallistuu: 5 tai enemmän, 80 euroa/henkilö 10 tai enemmän 70 euroa /henkilö 20 tai enemmän 60 euroa /henkilö 30 tai enemmän 50 euroa /henkilö Tallenteen katseluoikeus on 2 viikkoa. Jotta voit katsoa tallenteen, suosittelemme käyttämään Chrome tai Firefox -selainta. Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, puh. 040 656 9684. >> Tutustu

Kuntakonsernin johtamisen käytännön tavat - hyviä esimerkkejä

Koulutuksessa käsitellään kuntakonsernin johtamiseen liittyviä käytännön esimerkkejä kuten: - mitä hyviä tapoja on viedä viestiä konsernijohdon ja yhtiön ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden välillä - mitkä ovat omistajaohjauksen keinoja, jotka ovat sallittuja, mutta myös toimivia kunnan ja kuntayhtiön näkökulmasta - mitä konserniohjeessa on hyvä olla. Kouluttajana toimivat Hallintoakatemian erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja Mikkelin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso. >> Tutustu

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu