Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Kehity työssäsi sihteerinä - sihteerinä muutoksen keskellä

Tässä videokoulutuksessa pääset syventymään tehtäväsi ytimeen ja oman työroolisi kehittämiseen. Koulutuksessa pohditaan omaa ammatillista kehittymistäsi eri näkökulmista: sihteerin roolista katsottuna, omien lähtökohtiesi ja voimavarojesi sekä ajankäyttösi ja motivaatiosi näkökulmasta.

Tämä kahden tunnin mittainen videokoulutus on raikas tuulahdus kiireiseen sihteerin työviikkoon - koulutuksen aikana saat kerättyä omat ajatuksesi monipuolisen sihteerityön kehittämisen näkökulmasta ja saat eväitä jaksaa kehittymistä työssäsi. Koulutus toimii etänä parhaiten niin, että varmistat itsellesi hiljaisen huoneen, jossa voit rauhassa tehdä koulutuksen sisältämät etäharjoitukset valmentajan ohjeilla. Harjoituksia ei lähetetä mihinkään ja osallistujien yksityisyys säilyy koko koulutuksen ajan.

Koulutus on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien sihteereille.

Kouluttajana toimii valmentaja, yksilön ja työyhteisöjen kehittäjä Marita Lehikoinen, jolla pitkä ja laaja-alainen kokemus kuntaorganisaatioiden sekä kuntayhtymien kehittämisestä.

Palautetta aikaisemmista koulutuksista:

"Koulutus todella pureitui käsiteltyihin asioihin. Töihin palasi energisempi sihteeri, täynnä uutta virtaa, tarmoa ja määrätietoisuutta."

"Todella mukava ja hyvä kouluttaja"

OHJELMA

14.00 Oma ammatillinen kehittyminen

sihteerin rooli esimiehen ja työyhteisön työn tukena - moniosaaja hektisessä organisaatiossa
omien vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen
sihteerin työ muutosten keskellä - miten toimin solmukohtana?

Ajankäytön hallinta - miten hallita asioita ja aikaa
Ajattelu – asenne – motivaatio
mikä meidät panee liikkeelle ja innostumaan?
motivaatio yleisellä ja yksilöllisellä tasolla
stressin tunnistaminen – stressikäyrä

16.00 Koulutus päättyy

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 19.9.2019.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50-100, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia

Suomen Videokoulutus

Suomen Videokoulutus


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Milloin olen esteellinen kunnassa (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään esteellisyyttä eli jääviyttä. Koulutuksen aikana käydään läpi sekä luottamushenkilöiden että kunnassa työskentelevien tyypillisiä esteellisyystilanteita. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi miten esteellisyystilanteet ratkaistaan ja miten ne pöytäkirjataan. Koulutus on tarkoitettu kuntien valmistelijoille, esittelijöille ja toimielinten sihteereille. Koulutus sopii myös luottamushenkilöille, erityisesti toimielinten puheenjohtajille. >> Tutustu

Toimielimen sihteerin perehdytyspaketti (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään toimielimen sihteerin työhön liittyviä asioita ja taustalla vaikuttavaa lainsäädäntöä. Käymme läpi tyypillisimpiä ratkaisuja erilaisissa kokoustilanteissa niin että varmistamme aina toimielimen kokouksen laillisuuden toteutumisen. >> Tutustu