Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Kehity työssäsi sihteerinä - sihteerinä muutoksen keskellä

Tässä videokoulutuksessa pääset syventymään tehtäväsi ytimeen ja oman työroolisi kehittämiseen. Koulutuksessa pohditaan omaa ammatillista kehittymistäsi eri näkökulmista: sihteerin roolista katsottuna, omien lähtökohtiesi ja voimavarojesi sekä ajankäyttösi ja motivaatiosi näkökulmasta.

Tämä kahden tunnin mittainen videokoulutus on raikas tuulahdus kiireiseen sihteerin työviikkoon - koulutuksen aikana saat kerättyä omat ajatuksesi monipuolisen sihteerityön kehittämisen näkökulmasta ja saat eväitä jaksaa kehittymistä työssäsi. Koulutus toimii etänä parhaiten niin, että varmistat itsellesi hiljaisen huoneen, jossa voit rauhassa tehdä koulutuksen sisältämät etäharjoitukset valmentajan ohjeilla. Harjoituksia ei lähetetä mihinkään ja osallistujien yksityisyys säilyy koko koulutuksen ajan.

Koulutus on tarkoitettu kuntien ja kuntayhtymien sihteereille.

Kouluttajana toimii valmentaja, yksilön ja työyhteisöjen kehittäjä Marita Lehikoinen, jolla pitkä ja laaja-alainen kokemus kuntaorganisaatioiden sekä kuntayhtymien kehittämisestä.

Palautetta aikaisemmista koulutuksista:

"Koulutus todella pureitui käsiteltyihin asioihin. Töihin palasi energisempi sihteeri, täynnä uutta virtaa, tarmoa ja määrätietoisuutta."

"Todella mukava ja hyvä kouluttaja"

OHJELMA

14.00 Oma ammatillinen kehittyminen

sihteerin rooli esimiehen ja työyhteisön työn tukena - moniosaaja hektisessä organisaatiossa
omien vahvuuksien ja heikkouksien tunnistaminen
sihteerin työ muutosten keskellä - miten toimin solmukohtana?

Ajankäytön hallinta - miten hallita asioita ja aikaa
Ajattelu – asenne – motivaatio
mikä meidät panee liikkeelle ja innostumaan?
motivaatio yleisellä ja yksilöllisellä tasolla
stressin tunnistaminen – stressikäyrä

16.00 Koulutus päättyy

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 19.9.2019.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50-100, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia

Suomen Videokoulutus

Suomen Videokoulutus


Tutustu myös

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu

Muutoksenhaku teknisellä toimialalla

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan teknisellä toimialalla. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista teknisen toimialan päätöksistä ja muutoksenhausta. Koulutuksessa käydään esimerkiksi läpi, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutus sopii kaikille kuntien teknisen toimialan toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. >> Tutustu

Muutoksenhaku yleishallinnossa

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan yleishallinnon näkökulmasta. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista yleishallinnon päätöksistä ja siitä kuinka päätöksiin haetaan muutosta, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutuksessa kerrataan myös tuoreimmat muutoksenhakuun vaikuttavat lakimuutokset ja oikeustapaukset. Koulutus sopii kaikille kuntien toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta. >> Tutustu