Saavutettavat toimistotiedostot - word, pdf, excel

Saavutettavat toimistotiedostot - word, pdf, excel

Koulutuksessa käsitellään saavutettavuuden mahdollistamista, kun käytössä on yleisimmät toimisto-ohjelmat. Koulutuksessa perehdytään Word:n, Pdf:n ja Excel-tiedostomuotoihin. Tämä on käytännön koulutus, jossa kouluttaja käy saavutettavuuden mahdollistamista läpi ohjelma kerrallaan.

Koulutus on tarkoitettu toimistohenkilökunnalle, joka käyttää työssään näitä koulutuksessa käsiteltäviä toimisto-ohjelmia.

Koulutus sopii myös erinomaisesti koko työyhteisön saavutettavuuskoulutukseksi. Osallistumalla samaan koulutukseen mahdollistatte sen, että kaikki käyttävät toimisto-ohjelmia samalla tavalla ja yhtä saavutettavasti jatkossa (kannattaa huomioida edulliset ryhmähintamme).

KOULUTTAJA
Kouluttajana toimii käytettävyys- ja saavutetavuusasiantuntija Elina Jokisuu Avaava Oy:sta. Elina on koulutukseltaan KTM (tietojärjestelmätiede) ja hänellä on Ph.D. kognitiivisesta saavutettavuudesta Cambridgen yliopistoon viimeistelyvaiheessa. Elina on myös IAAP Certified Professional in Accessibility Core Competencies (CPACC).
Elinalla on yli 10 vuoden kokemus käytettävien, saavutettavien ja esteettömien palvelujen suunnittelusta, testauksesta, auditoinnista, konsultoinnista ja kouluttamisesta.

klo 14.00 Tervetuloa koulutukseen!

Saavutettavat tiedostot - perusperiaatteet, joiden mukaan toimitaan

Miten tehdä Word-tiedostoista saavutettavia käytännössä

Miten tehdä Excel-tiedostoista saavutettavia käytännössä

Miten tehdä Pdf-tiedostoista saavutettavia käytännössä

klo 16.00 Koulutus päättyy

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 19.11.2019.

50-100, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi