aikaa alkuun

Saavutettavat toimistotiedostot - word, pdf, excel

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Saavutettavat toimistotiedostot - word, pdf, excel

Koulutuksessa käsitellään saavutettavuuden mahdollistamista, kun käytössä on yleisimmät toimisto-ohjelmat. Koulutuksessa perehdytään Word:n, Pdf:n ja Excel-tiedostomuotoihin. Tämä on käytännön koulutus, jossa kouluttaja käy saavutettavuuden mahdollistamista läpi ohjelma kerrallaan.

Koulutus on tarkoitettu toimistohenkilökunnalle, joka käyttää työssään näitä koulutuksessa käsiteltäviä toimisto-ohjelmia.

Koulutus sopii myös erinomaisesti koko työyhteisön saavutettavuuskoulutukseksi. Osallistumalla samaan koulutukseen mahdollistatte sen, että kaikki käyttävät toimisto-ohjelmia samalla tavalla ja yhtä saavutettavasti jatkossa (kannattaa huomioida edulliset ryhmähintamme).

KOULUTTAJA
Kouluttajana toimii käytettävyys- ja saavutetavuusasiantuntija Elina Jokisuu Avaava Oy:sta. Elina on koulutukseltaan KTM (tietojärjestelmätiede) ja hänellä on Ph.D. kognitiivisesta saavutettavuudesta Cambridgen yliopistoon viimeistelyvaiheessa. Elina on myös IAAP Certified Professional in Accessibility Core Competencies (CPACC).
Elinalla on yli 10 vuoden kokemus käytettävien, saavutettavien ja esteettömien palvelujen suunnittelusta, testauksesta, auditoinnista, konsultoinnista ja kouluttamisesta.

OHJELMA

klo 14.00 Tervetuloa koulutukseen!

Saavutettavat tiedostot - perusperiaatteet, joiden mukaan toimitaan

Miten tehdä Word-tiedostoista saavutettavia käytännössä

Miten tehdä Excel-tiedostoista saavutettavia käytännössä

Miten tehdä Pdf-tiedostoista saavutettavia käytännössä

klo 16.00 Koulutus päättyy

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Ilmoittauduthan koulutukseen viimeistään 19.11.2019.

RYHMÄALENNUS

Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50-100, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu

Muutoksenhaku teknisellä toimialalla

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan teknisellä toimialalla. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista teknisen toimialan päätöksistä ja muutoksenhausta. Koulutuksessa käydään esimerkiksi läpi, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutus sopii kaikille kuntien teknisen toimialan toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. >> Tutustu

Muutoksenhaku yleishallinnossa

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan yleishallinnon näkökulmasta. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista yleishallinnon päätöksistä ja siitä kuinka päätöksiin haetaan muutosta, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutuksessa kerrataan myös tuoreimmat muutoksenhakuun vaikuttavat lakimuutokset ja oikeustapaukset. Koulutus sopii kaikille kuntien toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta. >> Tutustu