Yläkoulun opetussuunnitelma eläväksi - arviointi

Perusopetuksen uusi opetussuunnitelma on käytössä kaikilla luokka-asteilla. Opetussuunnitelman mukaisen arvioinnin toteuttaminen edellyttää opettajalta runsaasti omaa henkilökohtaista suunnittelutyötä. Tämän henkilökohtaistamisen tueksi olemme koonneet opetussuunnitelman keskeisimmät arviointiin liittyvät asiat yhdeksi kokonaisuudeksi. Lisäksi annamme esimerkkejä ja vinkkejä, jotka auttavat sinua kehittämään, monipuolistamaan ja sujuvoittamaan omaan työhösi parhaiten sopivia arviointikäytäntöjä. Monipuolinen arviointi tekee oppimista näkyväksi oppijalle ja huoltajille, jolla on kiinteä yhteys motivaatioon.
Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan arviointityössä, opetussuunnitelmaa jo toteuttaneille tai vasta uuden opetussuunnitelman mukaisessa työssä aloittaville opettajille, rehtoreille tai palvelualuejohtajille.

Vinkkikoulutus

- Miten arvioinnilla voin vaikuttaa oppijan motivaatioon?
- Kuinka toteutan OPS:n vaatimuksia monipuolisesta arvioinnista?
- Oppiminen näkyväksi
- Esimerkkejä ja toimivia käytänteitä

Koulutus on 2 tunnin reaaliaikaisesti lähetettävä koulutus, jonka aikana on mahdollista myös kysyä kouluttajilta kysymyksiä chatissa. Videokoulutus (webinaari) on kätevä tapa opiskella uutta tai ylläpitää ammattitaitoa - voit osallistua koulutukseen etänä mistä vain, kunhan sinulla on vain toimiva nettiyhteys.
Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi. Ilmoittautuminen koulutukseen viimeistään 18.9.2019.

Hinta: 145 euroa / osallistuja + alv 24%.
(Mikäli osallistut myös laaja-alaisen osaamisen koulutukseen, yhteishinta kahdelle koulutukselle: 210 euroa/osallistuja + alv 24 %)

Ryhmähinnoittelumme osallistujien lukumäärän mukaan:
50 -99, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 hengen ryhmä, pyydä tarjous.

Kysyttävää? Ole yhteydessä:
info@hallintoakatemia.fi tai
pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi , 040 752 9719

Suvi Niemeläinen

ddd

Pirjo Ala-Hemmilä

KM, lo, opo, oppimisen ja ohjauksen ammattilainen, kunta- ja seutukehittäjä ensimmäisessä polvessa. Intohimona julkisen sektorin ammattilaisten kanssa kehittyminen ja osaamisen jakaminen.