aikaa alkuun

Yläkoulun opetussuunnitelma eläväksi - arviointi

  • Kouluttaja: Suvi Niemeläinen
  • Kouluttaja: Pirjo Ala-Hemmilä

Yläkoulun opetussuunnitelma eläväksi - arviointi

Perusopetuksen uusi opetussuunnitelma on käytössä kaikilla luokka-asteilla. Opetussuunnitelman mukaisen arvioinnin toteuttaminen edellyttää opettajalta runsaasti omaa henkilökohtaista suunnittelutyötä. Tämän henkilökohtaistamisen tueksi olemme koonneet opetussuunnitelman keskeisimmät arviointiin liittyvät asiat yhdeksi kokonaisuudeksi. Lisäksi annamme esimerkkejä ja vinkkejä, jotka auttavat sinua kehittämään, monipuolistamaan ja sujuvoittamaan omaan työhösi parhaiten sopivia arviointikäytäntöjä. Monipuolinen arviointi tekee oppimista näkyväksi oppijalle ja huoltajille, jolla on kiinteä yhteys motivaatioon.
Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan arviointityössä, opetussuunnitelmaa jo toteuttaneille tai vasta uuden opetussuunnitelman mukaisessa työssä aloittaville opettajille, rehtoreille tai palvelualuejohtajille.

Vinkkikoulutus

14.00 Koulutus alkaa

- Miten arvioinnilla voin vaikuttaa oppijan motivaatioon?
- Kuinka toteutan OPS:n vaatimuksia monipuolisesta arvioinnista?
- Oppiminen näkyväksi
- Esimerkkejä ja toimivia käytänteitä

16.00 Koulutus päättyy

Koulutus on 2 tunnin reaaliaikaisesti lähetettävä koulutus, jonka aikana on mahdollista myös kysyä kouluttajilta kysymyksiä chatissa. Videokoulutus (webinaari) on kätevä tapa opiskella uutta tai ylläpitää ammattitaitoa - voit osallistua koulutukseen etänä mistä vain, kunhan sinulla on vain toimiva nettiyhteys.
Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi. Ilmoittautuminen koulutukseen viimeistään 18.9.2019.

Hinta: 145 euroa / osallistuja + alv 24%.
(Mikäli osallistut myös laaja-alaisen osaamisen koulutukseen, yhteishinta kahdelle koulutukselle: 210 euroa/osallistuja + alv 24 %)

Ryhmähinnoittelumme osallistujien lukumäärän mukaan:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50 -99, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 hengen ryhmä, pyydä tarjous.

Kysyttävää? Ole yhteydessä:
info@hallintoakatemia.fi tai
pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi , 040 752 9719
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Suvi Niemeläinen

Pirjo Ala-Hemmilä

KM, lo, opo, oppimisen ja ohjauksen ammattilainen, kunta- ja seutukehittäjä ensimmäisessä polvessa. Intohimona julkisen sektorin ammattilaisten kanssa kehittyminen ja osaamisen jakaminen.

Tutustu myös

Luottamushenkilön ABC (tallenne)

Helppo ja edullinen tapa kouluttautua: tunnin mittainen videotallenne (videon kokonaispituus on 1h 6 min). Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. Vältä turhat virheet päätöksenteossa ja käy läpi pakettimme keskeisimmistä asioista. Koulutuksen aiheet: 1. Kunnan toiminta 2. Kunnan toimielimet 3. Kunnan johtaminen 4. Asian käsittely kunnassa 5. Hallinnon järjestäminen 6. Kokoukset 7. Kokouksen kulku 8. Esteellisyys, otto-oikeus ja eriävä mielipide 9. Julkisuusasiat 10. Luottamushenkilön oikeudet ja velvollisuudet Kouluttaja: Erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hinnat ja lisätiedot Tallenteen hinta on 89 euroa / henkilö (+alv 24 %). Ryhmäilmoittautumisten osalta huom: Hinta alenee suhteessa osallistujamäärään. Jos koulutukseen osallistuu: 5 tai enemmän, 80 euroa/henkilö 10 tai enemmän 70 euroa /henkilö 20 tai enemmän 60 euroa /henkilö 30 tai enemmän 50 euroa /henkilö Tallenteen katseluoikeus on 2 viikkoa. Jotta voit katsoa tallenteen, suosittelemme käyttämään Chrome tai Firefox -selainta. Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, puh. 040 656 9684. >> Tutustu

Kuntakonsernin johtamisen käytännön tavat - hyviä esimerkkejä

Koulutuksessa käsitellään kuntakonsernin johtamiseen liittyviä käytännön esimerkkejä kuten: - mitä hyviä tapoja on viedä viestiä konsernijohdon ja yhtiön ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden välillä - mitkä ovat omistajaohjauksen keinoja, jotka ovat sallittuja, mutta myös toimivia kunnan ja kuntayhtiön näkökulmasta - mitä konserniohjeessa on hyvä olla. Kouluttajana toimivat Hallintoakatemian erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja Mikkelin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso. >> Tutustu

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu