Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

Yläkoulun opetussuunnitelma eläväksi - arviointi

Perusopetuksen uusi opetussuunnitelma on käytössä kaikilla luokka-asteilla. Opetussuunnitelman mukaisen arvioinnin toteuttaminen edellyttää opettajalta runsaasti omaa henkilökohtaista suunnittelutyötä. Tämän henkilökohtaistamisen tueksi olemme koonneet opetussuunnitelman keskeisimmät arviointiin liittyvät asiat yhdeksi kokonaisuudeksi. Lisäksi annamme esimerkkejä ja vinkkejä, jotka auttavat sinua kehittämään, monipuolistamaan ja sujuvoittamaan omaan työhösi parhaiten sopivia arviointikäytäntöjä. Monipuolinen arviointi tekee oppimista näkyväksi oppijalle ja huoltajille, jolla on kiinteä yhteys motivaatioon.
Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan arviointityössä, opetussuunnitelmaa jo toteuttaneille tai vasta uuden opetussuunnitelman mukaisessa työssä aloittaville opettajille, rehtoreille tai palvelualuejohtajille.

Vinkkikoulutus

14.00 Koulutus alkaa

- Miten arvioinnilla voin vaikuttaa oppijan motivaatioon?
- Kuinka toteutan OPS:n vaatimuksia monipuolisesta arvioinnista?
- Oppiminen näkyväksi
- Esimerkkejä ja toimivia käytänteitä

16.00 Koulutus päättyy

Koulutus on 2 tunnin reaaliaikaisesti lähetettävä koulutus, jonka aikana on mahdollista myös kysyä kouluttajilta kysymyksiä chatissa. Videokoulutus (webinaari) on kätevä tapa opiskella uutta tai ylläpitää ammattitaitoa - voit osallistua koulutukseen etänä mistä vain, kunhan sinulla on vain toimiva nettiyhteys.
Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi. Ilmoittautuminen koulutukseen viimeistään 18.9.2019.

Hinta: 145 euroa / osallistuja + alv 24%.
(Mikäli osallistut myös laaja-alaisen osaamisen koulutukseen, yhteishinta kahdelle koulutukselle: 210 euroa/osallistuja + alv 24 %)

Ryhmähinnoittelumme osallistujien lukumäärän mukaan:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50 -99, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 hengen ryhmä, pyydä tarjous.

Kysyttävää? Ole yhteydessä:
info@hallintoakatemia.fi tai
pirjo.ala-hemmila@hallintoakatemia.fi , 040 752 9719
Hinta: 179.8 €

Kouluttajat

Suvi Niemeläinen

ddd

Pirjo Ala-Hemmilä

KM, lo, opo, oppimisen ja ohjauksen ammattilainen, kunta- ja seutukehittäjä ensimmäisessä polvessa. Intohimona julkisen sektorin ammattilaisten kanssa kehittyminen ja osaamisen jakaminen.
Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uuden liikennepalvelulain vaikutukset koulukuljetushankintoihin (tallenne)

Asteittain voimaan tullut uusi liikennepalvelulaki toi muutoksia myös lakisääteisten kuljetusten hankintoihin. Lakiuudistuksen yhteydessä esimerkiksi taksitaksat poistuivat, minkä huomiotta jättäminen saattaa pahimmassa tapauksessa johtaa palveluhintojen nostoon. Koulutuksessa käydään tarkemmin läpi sitä, millaisia vaikutuksia uudella liikennepalvelulailla on julkisen hankinnan sisällön määrittelyyn. >> Tutustu

Milloin olen esteellinen kunnassa (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään esteellisyyttä eli jääviyttä. Koulutuksen aikana käydään läpi sekä luottamushenkilöiden että kunnassa työskentelevien tyypillisiä esteellisyystilanteita. Lisäksi koulutuksessa käydään läpi miten esteellisyystilanteet ratkaistaan ja miten ne pöytäkirjataan. Koulutus on tarkoitettu kuntien valmistelijoille, esittelijöille ja toimielinten sihteereille. Koulutus sopii myös luottamushenkilöille, erityisesti toimielinten puheenjohtajille. >> Tutustu

Toimielimen sihteerin perehdytyspaketti (TALLENNE)

Koulutuksessa käsitellään toimielimen sihteerin työhön liittyviä asioita ja taustalla vaikuttavaa lainsäädäntöä. Käymme läpi tyypillisimpiä ratkaisuja erilaisissa kokoustilanteissa niin että varmistamme aina toimielimen kokouksen laillisuuden toteutumisen. >> Tutustu