aikaa alkuun

Linkedin kuntoon kunnissa

  • Kouluttaja: Marja Nousiainen

Linkedin kuntoon kunnissa

Linkedin on ammatillisen verkostoitumisen ykkösalusta Suomessa. Siellä tehdään hakuja ja esikarsintaa myös tietämättäsi. Jos Linkedin -profiilisi ei kerro kaikkea osaamisestasi, intohimoistasi, ura- ja koulutushistoriastasi, saatoit juuri menettää elämäsi työpaikan tai tilaisuuden. 

Linkedin:n kautta pystytään luomaan myös kunnan positiivista työnantajamainetta. Tämä vaatii kuitenkin perustietämyksen Linkedin:n käytöstä sekä ajantasaiset profiilit kunnan henkilöiltä Linkedin:ssä.

Linkedin kuntoon ja keskustelu käyntiin – tee itsesi ja kuntasi näkyväksi – näin moderni kuntamarkkinointi toimii!

Haluatko sparrata Linkedin -profiilisi kuntoon? Tule tähän kahden tunnin etäkoulutukseen, joka pidetään 26.9.2019 klo 9-11.

Tämä koulutus on tarkoitettu kuntien henkilöstölle, kuten viestinnästä vastaaville, johtaville viranhaltijoille ja luottamushenkilöille.

Se miten yksittäiset kunnan johtohenkilöt näkyvät Linkedin:ssä voi olla tärkeä osa koko kunnan markkinoinnissa. Mikäli kunnan henkilöt erottautuvat positiivisesti Linkedin:ssä, on se merkittävä etu koko kunnan markkinoinnin näkökulmasta.

Tämä videokoulutus auttaa sinua kasvamaan digitaalisesti vaikuttavaksi ja löydetyksi.

Saat vastaukset näihin kysymyksiin ja motivaatiota ja osaamista investoida omaan profiiliisi.
 
1. Mikä on profiilisi ensivaikutelma? Profiili- ja kansikuva, otsikko, esittäytyminen? 
2. Näkyykö ja kuuluuko intohimosi ja tulevaisuuden tavoitteesi? 
3. Kuka kuuluu verkostoosi ja kenen kanssa sinun kannattaisi verkostoitua? 
4. Miten sisältösi avainsanat vaikuttavat siihen miten sinut löydetään? 
5. Url napaksi, suositukset peliin, keskustelu ja vuorovaikutus käyntiin

Koulutus alkaa klo 9:00 ja loppuu klo 11:00.
 
Kahden tunnin tehoiskussa laitat profiilisi perusasiat kuntoon ja vahvistat digitaalista jalanjälkeäsi.

Kouluttajana toimii Marja Nousiainen, sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin valmentaja, innostaja ja puhuja, Viestintä Oy Tulevaisuus.

TEKNISET LISÄTIEDOT
Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

OSALLISTUJAHINTA
145 euroa + alv 24 % / osallistuja.

Mikäli teillä on monta osallistumassa samasta organisaatiosta, niin huomioithan ryhmäalennuksemme:

RYHMÄALENNUS
Ryhmäalennus osallistujien lukumäärän perusteella:
5-9, hinta on 550 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1000 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1300 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1500 euroa (+ alv 24 %)
40-49, hinta on 1700 euroa (+ alv 24 %)
50-100, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)
Jos yli 100 osallistujaa, pyydä tarjous!

Koulutuksen yhteyshenkilö:
asiakaspalvelukordinaattori Minttu Jäkälä
minttu.jakala@hallintoakatemia.fi
puh. 040 656 9684
Hinta: 179.8 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Marja Nousiainen

Marja Nousiainen, kaikkialla somessa FutureMarja - on paras oppaasi sosiaaliseen mediaan, henkilöbrändäykseen ja digitaaliseen markkinointiin. Seuraa somessa ja kysy mitä vain somesta. Selvitän jos en tiedä. Vastaan aina.

Tutustu myös

Luottamushenkilön ABC (tallenne)

Helppo ja edullinen tapa kouluttautua: tunnin mittainen videotallenne (videon kokonaispituus on 1h 6 min). Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. Vältä turhat virheet päätöksenteossa ja käy läpi pakettimme keskeisimmistä asioista. Koulutuksen aiheet: 1. Kunnan toiminta 2. Kunnan toimielimet 3. Kunnan johtaminen 4. Asian käsittely kunnassa 5. Hallinnon järjestäminen 6. Kokoukset 7. Kokouksen kulku 8. Esteellisyys, otto-oikeus ja eriävä mielipide 9. Julkisuusasiat 10. Luottamushenkilön oikeudet ja velvollisuudet Kouluttaja: Erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hinnat ja lisätiedot Tallenteen hinta on 89 euroa / henkilö (+alv 24 %). Ryhmäilmoittautumisten osalta huom: Hinta alenee suhteessa osallistujamäärään. Jos koulutukseen osallistuu: 5 tai enemmän, 80 euroa/henkilö 10 tai enemmän 70 euroa /henkilö 20 tai enemmän 60 euroa /henkilö 30 tai enemmän 50 euroa /henkilö Tallenteen katseluoikeus on 2 viikkoa. Jotta voit katsoa tallenteen, suosittelemme käyttämään Chrome tai Firefox -selainta. Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, puh. 040 656 9684. >> Tutustu

Kuntakonsernin johtamisen käytännön tavat - hyviä esimerkkejä

Koulutuksessa käsitellään kuntakonsernin johtamiseen liittyviä käytännön esimerkkejä kuten: - mitä hyviä tapoja on viedä viestiä konsernijohdon ja yhtiön ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden välillä - mitkä ovat omistajaohjauksen keinoja, jotka ovat sallittuja, mutta myös toimivia kunnan ja kuntayhtiön näkökulmasta - mitä konserniohjeessa on hyvä olla. Kouluttajana toimivat Hallintoakatemian erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja Mikkelin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso. >> Tutustu

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu