PERUUTETTU: Linkedin kuntoon kunnissa

Linkedin on ammatillisen verkostoitumisen ykkösalusta Suomessa. Siellä tehdään hakuja ja esikarsintaa myös tietämättäsi. Jos Linkedin -profiilisi ei kerro kaikkea osaamisestasi, intohimoistasi, ura- ja koulutushistoriastasi, saatoit juuri menettää elämäsi työpaikan tai tilaisuuden.

Linkedin:n kautta pystytään luomaan myös kunnan positiivista työnantajamainetta. Tämä vaatii kuitenkin perustietämyksen Linkedin:n käytöstä sekä ajantasaiset profiilit kunnan henkilöiltä Linkedin:ssä.

Linkedin kuntoon ja keskustelu käyntiin – tee itsesi ja kuntasi näkyväksi – näin moderni kuntamarkkinointi toimii!

Haluatko sparrata Linkedin -profiilisi kuntoon? Tule tähän kahden tunnin etäkoulutukseen, joka pidetään 26.9.2019 klo 9-11.

Tämä koulutus on tarkoitettu kuntien henkilöstölle, kuten viestinnästä vastaaville, johtaville viranhaltijoille ja luottamushenkilöille.

Se miten yksittäiset kunnan johtohenkilöt näkyvät Linkedin:ssä voi olla tärkeä osa koko kunnan markkinoinnissa. Mikäli kunnan henkilöt erottautuvat positiivisesti Linkedin:ssä, on se merkittävä etu koko kunnan markkinoinnin näkökulmasta.

Tämä videokoulutus auttaa sinua kasvamaan digitaalisesti vaikuttavaksi ja löydetyksi.

Saat vastaukset näihin kysymyksiin ja motivaatiota ja osaamista investoida omaan profiiliisi.

1. Mikä on profiilisi ensivaikutelma? Profiili- ja kansikuva, otsikko, esittäytyminen?
2. Näkyykö ja kuuluuko intohimosi ja tulevaisuuden tavoitteesi?
3. Kuka kuuluu verkostoosi ja kenen kanssa sinun kannattaisi verkostoitua?
4. Miten sisältösi avainsanat vaikuttavat siihen miten sinut löydetään?
5. Url napaksi, suositukset peliin, keskustelu ja vuorovaikutus käyntiin

Koulutus alkaa klo 9:00 ja loppuu klo 11:00.

Kahden tunnin tehoiskussa laitat profiilisi perusasiat kuntoon ja vahvistat digitaalista jalanjälkeäsi.

Kouluttajana toimii Marja Nousiainen, sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin valmentaja, innostaja ja puhuja, Viestintä Oy Tulevaisuus.

TEKNISET LISÄTIEDOT
Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

OSALLISTUJAHINTA
145 euroa + alv 24 % / osallistuja.

Mikäli teillä on monta osallistumassa samasta organisaatiosta, niin huomioithan ryhmäalennuksemme:

50-100, hinta on 1900 euroa (+ alv 24 %)

asiakaspalvelukordinaattori Minttu Jäkälä
minttu.jakala@hallintoakatemia.fi

Marja Nousiainen

Marja Nousiainen, kaikkialla somessa FutureMarja - on paras oppaasi sosiaaliseen mediaan, henkilöbrändäykseen ja digitaaliseen markkinointiin. Seuraa somessa ja kysy mitä vain somesta. Selvitän jos en tiedä. Vastaan aina.