Koulutus on päättynyt.
Kiitos osallistumisestasi!

PERUUTETTU: Miten rakennan kuntaan oman palkkausjärjestelmän?

Onko sinun kunnassasi toimiva palkkausjärjestelmä? Haluatko luoda sellaisen tai uudistaa vanhaa, jotta saat vahvan pohjan tehtävän vaativuuden arvioinnille?

Kunnan palkkausjärjestelmässä kuvataan palkkauksen ja palkitsemisen perusteet eli koko henkilöstön; johdon, esimiesten ja työntekijöiden palkkauksen muodostama kokonaisuus.

Jokaiseen kuntaan on luotava oma palkkausjärjestelmä, koska se on laadittava vastaamaan kunkin kunnan tarpeita ja strategisia tavoitteita.

Ajantasainen ja hyvin laadittu palkkausjärjestelmä ohjaa kunnan toimintaa haluttuun suuntaan. Hyvin valmisteltuna se luo avoimen ja oikeudenmukaisen perustan esimerkiksi järjestelyerien kohdentamiselle tai palkitsemiselle.


Koulutus on tarkoitettu henkilöstöjohdolle, esimiehille ja työntekijöille, jotka osallistuvat palkkausjärjestelmän valmisteluun.

Kouluttajana toimii henkilöstöpäällikkö Mikko Nyberg Mänttä -Vilppulan taidekaupungista.

Ohjelma:

Tervetuloa koulutukseen!

9.00 Johdatus päivään

Kunnan palkkausjärjestelmän tarkoitus ja tavoitteet

Tavoitteena selkeä ja ymmärrettävä järjestelmä, joka tukee johtamis- ja esimiestyötä ja sisältää yhdenmukaiset arviointikriteerit?

Palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmät kunnan toiminnan ohjaamisessa

Sopimusalakohtaiset palkkausjärjestelmien pääpiirteet esimerkkinä KVTES, TS, OVTES, TTES

Tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmät sopimusaloittain

Työn suorituksen arviointi palkkausjärjestelmän osana

Millaisella tulospalkkausjärjestelmällä voidaan ohjata kunnan toimintaa?

Miten edellä mainituista tekijöistä muodostetaan oma, kunnan toimintaa ohjaava palkkausjärjestelmä?

12.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen aikana kaksi 10 min. taukoa sopivina ajankohtina.

Ilmoittaudu koulutukseen 17.10. 2019 mennessä.

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Koulutuksen hinta:
Etäyhteyden kautta 175 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja.

Ryhmäalennus: Ryhmäalennus koskee etäyhteyden kautta osallistuvia ryhmiä.

Osallistujien lukumäärä:
5-9, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1450 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1750 euroa (+ alv 24 %)

Koulutuksen voi peruuttaa kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivämäärään saakka. Tarkemmat peruutusehdot löytyvät täältä.

Kysyttävää? Ole yhteydessä: info@hallintoakatemia.fi
Hinta: 217 €
sis. alv 24%

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu

Muutoksenhaku teknisellä toimialalla

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan teknisellä toimialalla. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista teknisen toimialan päätöksistä ja muutoksenhausta. Koulutuksessa käydään esimerkiksi läpi, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutus sopii kaikille kuntien teknisen toimialan toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. >> Tutustu

Muutoksenhaku yleishallinnossa

Koulutuksessa käsitellään muutoksenhakua kunnan yleishallinnon näkökulmasta. Koulutuksen tarkoituksena on tuoda selkeästi esimerkkejä erilaisista yleishallinnon päätöksistä ja siitä kuinka päätöksiin haetaan muutosta, kenellä on muutoksenhakuoikeus ja miten erilaiset päätökset annetaan tiedoksi. Koulutuksessa kerrataan myös tuoreimmat muutoksenhakuun vaikuttavat lakimuutokset ja oikeustapaukset. Koulutus sopii kaikille kuntien toimielimen sihteerinä työskenteleville, viranhaltijapäätöksiä tekeville taikka muutoksenhakuohjeista tai päätösten tiedoksiannosta vastaaville. Kouluttajana toimii Tuuli Tarukannel Hallintoakatemiasta. >> Tutustu