aikaa alkuun

Miten rakennan kuntaan oman palkkausjärjestelmän?

  • Kouluttaja: Info Hallintoakatemia

Miten rakennan kuntaan oman palkkausjärjestelmän?

Onko sinun kunnassasi toimiva palkkausjärjestelmä? Haluatko luoda sellaisen tai uudistaa vanhaa, jotta saat vahvan pohjan tehtävän vaativuuden arvioinnille?

Kunnan palkkausjärjestelmässä kuvataan palkkauksen ja palkitsemisen perusteet eli koko henkilöstön; johdon, esimiesten ja työntekijöiden palkkauksen muodostama kokonaisuus.

Jokaiseen kuntaan on luotava oma palkkausjärjestelmänsä, koska se on laadittava vastaamaan kunkin kunnan tarpeita ja strategisia tavoitteita.

Ajantasainen ja hyvin laadittu palkkausjärjestelmä ohjaa kunnan toimintaa haluttuun suuntaan. Hyvin valmisteltuna se luo avoimen ja oikeudenmukaisen perustan esimerkiksi järjestelyerien kohdentamiselle tai palkitsemiselle.


Koulutus on tarkoitettu henkilöstöjohdolle, esimiehille ja työntekijöille, jotka osallistuvat palkkausjärjestelmän valmisteluun.

Kouluttajana toimii henkilöstöpäällikkö Mikko Nyberg Mänttä -Vilppulan taidekaupungista.

Ohjelma:

Tervetuloa koulutukseen!

9.00 Johdatus päivään

Kunnan palkkausjärjestelmän tarkoitus ja tavoitteet

Tavoitteena selkeä ja ymmärrettävä järjestelmä, joka tukee johtamis- ja esimiestyötä ja sisältää yhdenmukaiset arviointikriteerit?

Palkkaus- ja palkitsemisjärjestelmät kunnan toiminnan ohjaamisessa

Sopimusalakohtaiset palkkausjärjestelmien pääpiirteet esimerkkinä KVTES, TS, OVTES, TTES

Tehtävän vaativuuden arviointijärjestelmät sopimusaloittain

Työn suorituksen arviointi palkkausjärjestelmän osana

Millaisella tulospalkkausjärjestelmällä voidaan ohjata kunnan toimintaa?

Miten edellä mainituista tekijöistä muodostetaan oma, kunnan toimintaa ohjaava palkkausjärjestelmä?

12.00 Koulutus päättyy

Koulutuksen aikana kaksi 10 min. taukoa sopivina ajankohtina.

Ilmoittaudu koulutukseen 17.10. mennessä.

Koulutus on etäkoulutus ja voit osallistua siihen mistä vain nettiyhteyden välityksellä. Ilmoittautuaksesi koulutukseen sinun tulee rekisteröityä videokoulutus.fi -sivuston käyttäjäksi. Ilmoittautuessa voit maksaa koulutuksen heti tai vaihtoehtoisesti voit tilata laskun organisaatiollesi.

Koulutuksen hinta:
Etäyhteyden kautta 175 euroa (+ alv 24 %) / osallistuja.

Ryhmäalennus: Ryhmäalennus koskee etäyhteyden kautta osallistuvia ryhmiä.

Osallistujien lukumäärä:
5-9, hinta on 650 euroa (+ alv 24 %)
10-19, hinta on 1250 euroa (+ alv 24 %)
20-29, hinta on 1450 euroa (+ alv 24 %)
30-39, hinta on 1750 euroa (+ alv 24 %)


Etäkoulutukseen ilmoittautuneille lähetämme linkin sähköpostiin, jonka kautta pääsee seuraamaan seminaaria videoyhteyden kautta. Osallistumiseen tarvitaan ainoastaan toimiva nettiyhteys.

Koulutuksen voi peruuttaa kuluitta viimeiseen ilmoittautumispäivämäärään saakka. Tarkemmat peruutusehdot löytyvät täältä.


Hinta: 217 €
sis. alv 24%
Ilmoittaudu

Kouluttajat

Hallintoakatemia

Info Hallintoakatemia


Tutustu myös

Luottamushenkilön ABC (tallenne)

Helppo ja edullinen tapa kouluttautua: tunnin mittainen videotallenne (videon kokonaispituus on 1h 6 min). Videolla käydään tiiviisti läpi tärkeimmät asiat, mitä uuden luottamushenkilön tulee tietää kuntien hallinnosta ja päätöksenteosta. Vältä turhat virheet päätöksenteossa ja käy läpi pakettimme keskeisimmistä asioista. Koulutuksen aiheet: 1. Kunnan toiminta 2. Kunnan toimielimet 3. Kunnan johtaminen 4. Asian käsittely kunnassa 5. Hallinnon järjestäminen 6. Kokoukset 7. Kokouksen kulku 8. Esteellisyys, otto-oikeus ja eriävä mielipide 9. Julkisuusasiat 10. Luottamushenkilön oikeudet ja velvollisuudet Kouluttaja: Erityisasiantuntija, HTM Ulla Tirronen Hinnat ja lisätiedot Tallenteen hinta on 89 euroa / henkilö (+alv 24 %). Ryhmäilmoittautumisten osalta huom: Hinta alenee suhteessa osallistujamäärään. Jos koulutukseen osallistuu: 5 tai enemmän, 80 euroa/henkilö 10 tai enemmän 70 euroa /henkilö 20 tai enemmän 60 euroa /henkilö 30 tai enemmän 50 euroa /henkilö Tallenteen katseluoikeus on 2 viikkoa. Jotta voit katsoa tallenteen, suosittelemme käyttämään Chrome tai Firefox -selainta. Lisätiedot: info@hallintoakatemia.fi, puh. 040 656 9684. >> Tutustu

Kuntakonsernin johtamisen käytännön tavat - hyviä esimerkkejä

Koulutuksessa käsitellään kuntakonsernin johtamiseen liittyviä käytännön esimerkkejä kuten: - mitä hyviä tapoja on viedä viestiä konsernijohdon ja yhtiön ylimmän johdon ja luottamushenkilöiden välillä - mitkä ovat omistajaohjauksen keinoja, jotka ovat sallittuja, mutta myös toimivia kunnan ja kuntayhtiön näkökulmasta - mitä konserniohjeessa on hyvä olla. Kouluttajana toimivat Hallintoakatemian erityisasiantuntija Tuuli Tarukannel ja Mikkelin konserni- ja elinvoimajaoston puheenjohtaja Olli Marjalaakso. >> Tutustu

Uusi tietosuoja-asetus kunnille

Koulutuksessa perehdytään tietosuoja-asetuksen tuomiin uudistuksiin kunnissa ja miten uudistukseen olisi hyvä varautua ennen kuin asetus tulee voimaan toukokuussa 2018. >> Tutustu